MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΎΣΗ

Καθαρά Δευτέρα στο St. George Lycabettus

Καθαρά Δευτέρα στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus με απίστευτη θέα και γευστικά πιάτα θαλασσινών από τον βραβευμένο chef Βασίλη Μήλιο.

St. George Lycabettus Hotel
Monopoli Team

Αν έχετε αποφασίσει το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (2 Μαρτίου) να παραμείνετε στη πόλη και να πετάξετε τον χαρταετό σας στον λόφο του Λυκαβηττού, το ξενοδοχείο St. George Lycabettus και ο βραβευμένος executive chef, Βασίλης Μήλιος σας έχει ετοιμάσει ένα gourmet buffet στο Grand Balcon με θαλασσινές γεύσεις.

Το εορταστικό μενού

Στον πλούσιο μπουφέ που θα στηθεί το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας θα απολαύσετε μεταξύ άλλων: Λαγάνες χειροποίητες, γαρίδες με λαδολεμονο μαστίχας, καπνιστό σολομό με άγριοράπανο, πιπεράτη χταποδοσαλάτα με κάπαρη, μπακαλιάρο τηγανητό με κουρκουμά και άλλα πολλά…

Με την Αθήνα στο πιάτο σας

Από τα μπαλκόνια του La Suite Lounge & Le Grand Balcon θα «Μετράμε τους χαρταετούς της πόλης» από τον λόφο του Λυκαβηττού, του Φιλοπάππου & τον Παρθενώνα μέχρι τα τα νησιά του Σαρωνιού.

Εκπλήξεις για τα παιδιά

Δεν έχουμε ξεχάσει όμως και τους μικρούς μας φίλους , όπου παιδαγωγοί-animateurs της nannuka.gr θα τους περιμένουν σ’ ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο με ατελείωτα παιχνίδια και κατασκευή χαρταετών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθαρά Δευτέρα Buffet 12:00 – 16:00
42€ κατ’άτομο – παιδία μέχρι 12 ετών -50%

Για περισσοτερές πληροφορίες 2107416191
Για κρατήσεις online εδώ

St. George Lycabettus Hotel, Κλεομένους 2, Αθήνα

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b