MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Ο Ένοικος, της Άννας Παντζέλη στο Θέατρο Αλκμήνη

Η παράσταση «Ο Ένοικος» της Άννας Παντζέλη, συνεχίζεται, για τρίτη χρονιά, στο Θέατρο Αλκμήνη, κάθε Κυριακή στις 18:30, έως και τις 12 Απριλίου 2020.

Φωτογραφία: Αντώνης Συμεωνάκης
Φωτογραφία: Αντώνης Συμεωνάκης
Monopoli Team

Το Θέατρο Αλκμήνη υποδέχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την παράσταση «Ο Ένοικος» της Άννας Παντζέλη, έως τις 12 Απριλίου 2020.

«Ο Ένοικος»: Υπόθεση

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό δράμα με τις καθημερινές τριβές αλλά και τις πικρές αλήθειες που κρύβει συνήθως μια συγγενική σχέση. Η μονότονη και συνάμα αστεία ζωή της Μαρίας και της Στέλλας, μέσα από την καθημερινότητα τους. Με αφορμή τα γενέθλια του ενοίκου τους, Μάρκου, δύο γυναίκες – αδερφές, που δεν τα κατάφεραν στην ζωή τους, αρχίζουν να ξετυλίγουν το παρελθόν τους και να αλληλοσπαράζονται. Η οικογένεια, τα βιώματα, οι παιδικές κόντρες, αλλά και οι ξεχωριστές, μα και τόσο ίδιες ζωές τους, γίνονται σκιές που τις καταδιώκουν αλλά και τις λυτρώνουν ταυτόχρονα. Οι δυο αδερφές θα διανύσουν «χιλιόμετρα ζωής» μέσα σε μια νύχτα για να καταλήξουν να σπάσουν ένα απόστημα χρόνων, που πονά και τις δυο το ίδιο.

Η παράσταση
Η  Άννα Παντζέλη και η Λίνα Μαρκάκη συνεχίζουν για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Αλκμήνη να ενσαρκώνουν τους ρόλους της Μαρίας και της Στέλλας. Από το πρωτότυπο έργο της Άννας Παντζέλη, οι δυο ερμηνεύτριες δίνουν χρώμα και νόημα στις λέξεις που πλέκονται στα χείλη τους για να θυμίσουν, να πονέσουν, αλλά και να ενώσουν… Mε την κίνηση και τoν λόγο τους σχεδιάζουν ζωντανές εικόνες και μεταδίδουν στον θεατή, πληθώρα συναισθημάτων, ενώ δεν λείπει και η σαρκαστική διάθεση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Άννα Παντζέλη

Σκηνικά: Γιάννης Μυρσιώτης
Κοστούμια: Λένα Μηνά
Μουσική: Χρίστος Τσαπάρας, Αθηνά Μπαρδάκου
Φωτισμοί: Τάκης Μπαρδάκος

Παίζουν: Άννα Παντζέλη, Λίνα Μαρκάκη | Τραγούδι: Αθηνά Μπαρδάκου

Διάρκεια: 74 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος :12 ευρώ | Στο ταμείο του θεάτρου διατίθενται εισιτήρια για άνεργους, Α.Μ.Ε.Α., φοιτητές, συνταξιούχους και γκρουπ : 8 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 15 Σεπτεμβρίου 2019 έως 12 Απριλίου 2020
Πληροφορίες: Προπώληση στο www.viva.gr
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 18.30
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/alkimini/o-enoikos-tritos-hronos/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8-12, Κάτω Πετράλωνα. Τηλέφωνο: 210 3428650 | Email: [email protected] | https://www.theatro.gr/
Φωτογραφίες: Αντώνης Συμεωνάκης
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b