MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
DONT MISS!

Τα «Παράσιτα» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στην COSMOTE TV

Ο μεγάλος νικητής των φετινών OSCAR, τα «Παράσιτα» του Bong Joon-Ho, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία Παράσιτα (Parasite) του Μπονγκ Τζουν-χο ήταν ο μεγάλος νικητής της 92 ης τελετής απονομής των βραβείων OSCAR ® , αφού στέφθηκε καλύτερη ταινία της χρονιάς, αποτελώντας την πρώτη διεθνή ταινία που κερδίζει το μεγάλο βραβείο στην ιστορία του θεσμού.

Η νοτιοκορεάτικη ταινία, η οποία απέσπασε, επίσης, τα βραβεία καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου και καλύτερης σκηνοθεσίας, είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στην on demand υπηρεσία της COSMOTE TV, Movies Club, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE CINEMA, μέσα στο 2020.

Στιγμές από τα βραβεία που απέσπασαν τα “Παράσιτα” στα Όσκαρ:

Η 92 η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV, με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τους απεσταλμένους της στο Λος Άντζελες, Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα. Η COSMOTE TV ήταν το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο και ένα από τα 18 παγκοσμίως που για δεύτερη συνεχή χρονιά βρέθηκε στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b