MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

Athens Grand Bazaar στον Σταθμό Μετρό Σύνταγμα

Το φημισμένο Grand Bazaar της Κωνσταντινούπολης αναβιώνει για ένα μοναδικό τριήμερο, 6 έως 8 Φεβρουαρίου 2020, στον Σταθμό Μετρό Σύνταγμα, με εκατοντάδες προϊόντα από εμπόρους, χειροτέχνες, βιοτέχνες και μικρούς παραγωγούς, με ελεύθερη είσοδο.

Grand Bazaar
Monopoli Team

Το Athens Grand Bazaar – Μνήμες απ’ την Πόλη, για λίγες μέρες στην καρδιά της Αθήνας, από 6 έως 8 Φεβρουαρίου 2020 ημέρες Πέμπτη – έως Σάββατο στο Σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα από τις 09:00 έως τις 22:00. Έμποροι, χειροτέχνες, βιοτέχνες και μικροί παραγωγοί αναβιώνουν μέσα από μια ανατολίτικη ματιά το ξακουστό στην οικουμένη παζάρι της Κωνσταντινούπολης.

Grand Bazaar

Τι θα περιλαμβάνει:

Στο Αθηναϊκό Grand Bazaar ο επισκέπτης θα βρει μοναδικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε εκατοντάδες προτάσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή και να ζήσει αλησμόνητες στιγμές από την πόλη με όχημα τη μεγάλη αγορά η οποία αποτελούσε για τους πολίτες της σημείο καθημερινών αγορών και κοινωνικοποίησης.

Το Grand Bazaar λόγω των ημερών θα ντυθεί ερωτικά και οι ερωτευμένοι μπορούν να αγοράσουν τα δώρα τους μέσα από μια ευρεία γκάμα επιλογών που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν και να ενθουσιάσουν το έτερον ήμισυ. Μαζί και ο ραδιοφωνικός σταθμός Love Radio, ο οποίος θα αναμεταδίδει το πρόγραμμά του από το σημείο της εκδήλωσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Grand Bazaar – Μνήμες απ’ την Πόλη

6 – 8 Φεβρουαρίου 2020 | 09:00 – 22:00

Είσοδος Ελεύθερη

Χώρος: Σταθμός Μετρό Συντάγματος

Web: www.grandbazaar.gr
Facebook: Athens Grand Bazaar
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 321 1188 & 6934136066
Email: [email protected]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b