MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Billie Eilish ερμηνεύει το theme song της νέας ταινίας James Bond

Σε ηλικία μόλις 18 ετών, η Billie Eilish είναι η νεότερη ερμηνεύτρια τραγουδιού τίτλων της σειράς ταινιών James Bond.

Monopoli Team

Η Αμερικανίδα pop star, Billie Eilish, ανακοίνωσε με μια ανάρτησή της στο Twitter, πως έχει ήδη γράψει το theme song της νέας ταινίας James Bond με τίτλο «No Time to Die», το οποίο και ερμηνεύει. Το τραγούδι, που αναμένεται να ακούσουμε σύντομα, το έχει γράψει μαζί με τον αδερφό της, Finneas O’Connell.

Στα 18 της χρόνια, η Eilish είναι και επίσημα η νεότερη καλλιτέχνιδα που τραγουδά το κεντρικό τραγούδι στο κινηματογραφικό franchise.

«Η Billie έχει γράψει και θα ερμηνεύσει το μουσικό θέμα για την 25η ταινίας Τζέιμς Μποντ, το “No Time To Die”» αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της. «Είναι τεράστια τιμή να γράψεις και να τραγουδήσεις το τραγούδι μιας τόσο θρυλικής σειράς ταινιών».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Cary Joji Fukunaga έχει δηλώσει πως είναι μεγάλος θαυμαστής της Billie Eilish, αλλά και του αδερφού της. «Η δημιουργικότητά και το ταλέντο τους είναι ασύγκριτο, και ανυπομονώ πολύ να ακούσει το κοινό τι έχουν δημιουργήσει.», αναφέρει ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί η Billie Eilish ήταν η καλλιτέχνις της χρονιάς;12.09.2018

Στις πιο πρόσφατες ταινίες, ο Sam Smith ερμήνευσε το «Writing’s on the Wall» για την ταινία «Spectre» το 2015, ενώ η Adele ερμήνευσε το τραγούδι «Skyfall» το 2012. Μάλιστα, και οι δύο τραγουδιστές κέρδισαν Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για τις ερμηνείες αυτές. Η Madonna, ο Bono, η Alicia Keys, η Tina Turner και ο Paul McCartney είναι μερικοί ακόμα καλλιτέχνες που έχουν ερμηνεύσει τραγούδια για προηγούμενες ταινίες James Bond.

Η ταινία «No Time to Die», με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, τον Απρίλιο του 2020.

Δείτε το τρέιλερ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b