MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
XMAS

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στα μεγάλα ξενοδοχεία της Αθήνας

Τα πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας δημιουργούν ξεχωριστά και πολύ γευστικά μενού για να γιορτάσετε με την οικογένεια ή την παρέα σας τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Monopoli Team

Hilton Athens

Tο Galaxy Bar & Restaurant στην κορυφή του Hilton μας υποδέχεται στον εσωτερικό, ζεστό του χώρο, με εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη, στο Λυκαβηττό και στους φωτισμένους δρόμους της Αθήνας.
Τιμές: Παραμονή Χριστουγέννων (€175*/άτομο), Παραμονή Πρωτοχρονιάς (€345*/άτομο)
*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα ποτήρι σαμπάνια και ένα ποτήρι ουίσκι, δωρεάν είσοδος στο πάρτι του Galaxy Bar και δωρεάν πάρκινγκ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.
Δείτε αναλυτικά όλο το εορταστικό πρόγραμμα.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46, Τηλ. 210 7218 351

St. George Lycabettus

Οι γιορτές πλησιάζουν και το πιο happening hotel της πόλης είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί με εορταστικές προτάσεις που αφορούν την τέχνη τη γαστρονομία και την διασκέδαση!
Τιμές: Παραμονή Χριστουγέννων (€95/άτομο), Παραμονή Πρωτοχρονιάς (€190/άτομο)
Δείτε αναλυτικά όλο το εορταστικό πρόγραμμα.
Διεύθυνση: Κλεομένους 2, Τηλ. 210 7416 000

Electra Palace Athens

Γιορτάστε την παραμονή των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Electra Roof Garden. Απολαύστε το γιορτινό μενού με την συντροφιά ζωντανής μουσικής και τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης.
Τιμές: Παραμονή Χριστουγέννων (€105*/άτομο), Παραμονή Πρωτοχρονιάς (€165*/άτομο)
*Με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής
Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα.
Διεύθυνση: Ν. Νικοδήμου 18-20, Τηλ. 210 3370 000

Titania Hotel

Το Olive Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια, προτείνει τα πιο ξεχωριστά ρεβεγιόν της πόλης με την διάσημη θέα του, στην κατάφωτη γιορτινή Αθήνα! Στο εορταστικό μενού του Olive Garden, ο executive chef Χρήστος Τζιλήρας αξιοποιεί και αναδεικνύει πολυτελείς και ιδιαίτερες πρώτες ύλες, για να δημιουργήσει ένα αξέχαστο μενού για τις πιο εορταστικές μέρες του χρόνου.
Τιμές: Παραμονή Χριστουγέννων (€110*/άτομο), Παραμονή Πρωτοχρονιάς (€140*/άτομο)
*Με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά. Με ζωντανή Christmas Swing μουσική και ήχους Νέας Υόρκης.
Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα.
Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 52, Τηλ. 210 3326 000

NJV Athens Plaza

NJV Athens Plaza

Γιορτάστε την ομορφότερη εποχή του χρόνου με στιλ και ζήστε μία ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία την ημέρα του ρεβεγιόν σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας, με θέα την Ακρόπολη!
Τιμές: Παραμονή Χριστουγέννων (€115*/άτομο), Παραμονή Πρωτοχρονιάς (€150**/άτομο)
*Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Welcome drink (αφρώδης οίνος)/άτομο, 1 φιάλη κρασί ανά 2 άτομα, Ζωντανή Μουσική με Πιάνο & 2 Φωνές Δάκης, Δέρβος, Περβαινά.
**Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: 1 φιάλη κρασί ανά 2 άτομα, Με την αλλαγή του χρόνου: ποτήρι αφρώδης οίνος/άτομο, βασιλόπιτα, Δώρo έκπληξη για τον τυχερό του φλουριού, Ζωντανή Μουσική με Πιάνο & 2 Φωνές Δάκης, Δέρβος, Περβαινά.
Δείτε αναλυτικά το Εορταστικό Πρόγραμμα.
Διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου Α’ 2, Πλατεία Συντάγματος, Τηλ.: +30 21 0335 2400

Grecotel Pallas Athena

Στο art boutique hotel Grecotel Pallas Athena, στην καρδιά της Αθήνας, τα Χριστούγεννα σας καλωσορίζουν με μοντέρνα, chic διάθεση. Φορέστε την καλύτερη σας διάθεση στα λαμπερά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Pallas Athena Restaurant. Απολαύστε γαστρονομική πολυτέλεια με θέα τη φωτισμένη Πλατεία Κοτζιά, ζωντανή μουσική και εντυπωσιακά μενού!
Τιμές: Παραμονή Χριστουγέννων (€45/άτομο), Παραμονή Πρωτοχρονιάς (€140/άτομο)
Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα.
Διεύθυνση: Αθηνάς 65 & Λυκούργου, Τηλ. 210 3250 900

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b