MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
BAZAAR

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην γκαλερί Metapolis

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar διοργανώνεται στο Metapolis Gallery με σκοπό την υποστήριξη του σχολείου στο μακρινό χωριό Μόντε που βρίσκεται στην Ουγκάντα της Αφρικής

Monopoli Team

Οι Φίλοι του ΜόντεFriends of Monde σας προσκαλούν για άλλη μια χρονιά, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνεται την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στο χώρο του Metapolis Gallery (Στοά Καϊρη 6, Αθήνα, 3ος όροφος) με σκοπό την υποστήριξη του σχολείου στο μακρινό χωριό Μόντε/ Monde που βρίσκεται στην Ουγκάντα της Αφρικής.

Στο bazaar θα βρείτε πανέμορφα χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα βαφτιστήρια και τους φίλους σας, χειροποίητες δημιουργίες με όμορφες συνθέσεις των φίλων του Μόντε (χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπισκότα κ.α) καθώς επίσης και παραδοσιακά χειροποίητα #handmade ουγκαντέζικα* αντικείμενα, είδη δώρων και τοπικά προϊόντα από την μακρυνή Ουγκάντα.

Στο bazaar θα διατίθενται επίσης φωτογραφίες των μελών της φωτογραφικής ομάδας του Metapolis Photography Seminars και φωτογραφίες από τον φωτογραφικό διαγωνισμό “Αγαπημένες μου Ασπρόμαυρες Εικόνες”. Επίσης, θα προβάλλονται βίντεο και φωτογραφίες από το χωριό Μόντε.

(*τα περισσότερα χειροποίητα ουγκαντέζικα αντικείμενα προέρχονται από φυσικά υλικά? και παράγονται από κοινότητες γυναικών που διαμένουν σε διάφορες περιοχές στην Ουγκάντα, που εδώ και χρόνια στηρίζουν οι Friends of Monde.

Οι Φίλοι του Μόντε/ Friends of Monde θα βρίσκονται εκεί για να συζητήσουν μαζί σας και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το Μόντε. Σας περιμένουν για να γνωρίσετε μαζί την πολύχρωμη και ιδιαίτερη αυτή χώρα.

Παράλληλες εκδηλώσεις:

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 19.00-20.00

Ανοιχτό Δωρεάν Μάθημα Αφρικάνικων Κρουστών #djembe με τον Δάσκαλο Γιώργο Φασόλη Giorgos Fasolis.
Πληροφορίες/Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στο [email protected] ή στο inbox Kabeiria Percussion

*Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους, δεν απαιτούνται γνώσεις μουσικής, παρέχεται όργανο δωρεάν

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 20.30-22.00

Οι μαθητές της σχολής κρουστών Kabeiria Percussion παίζουν αφρικάνικα κρουστά με τον δάσκαλό τους Giorgos Fasolis Γιώργο Φασόλη, για την ενίσχυση του σχολείου του χωριού Monde της Ουγκάντα.

Είσοδος ελεύθερη***To χριστουγεννιάτικο bazaar πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Metapolis Photography Seminars, Kabeiria Percussion, Cosmos of Culture Κοσμο-Πολιτισμός,African House, NewMan, Athenian Street Stories***

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε: Από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 έως την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Πού: Metapolis Gallery, Στοά Καΐρη 6, Μοναστηράκι

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b