MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
XMAS

Έξι Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Αθήνα για γιορτινές οικογενειακές βόλτες

Μια ανάσα πριν τις γιορτές προγραμματίζουμε οικογενειακές βόλτες στα χριστουγεννιάτικα πάρκα της πόλης.

Monopoli Team

1. The Christmas Factory: Η επέλαση των ξωτικών στην Τεχνόπολη

Το The Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών, ένα από τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρκα της πόλης, επέστρεψε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, για να δώσει ξεχωριστό αέρα στα φετινά Χριστούγεννα. Τέσσερα θεματικά κτίρια, εργαστήρια, καταστήματα, «γωνιές γεύσης», ο Άη Βασίλης, η Κυρά – Βασίλαινα και τα πονηρά Ξωτικά, περιμένουν μικρούς και μεγάλους για μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στη πόλη, γεμάτη με παιχνίδια, λιχουδιές, παιδότοπους, δραστηριότητες αλλά και μια αγορά ιδανική για τα δωράκια των Χριστουγέννων!
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Πού: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Αθήνα
Πότε:
Καθημερινά 10:00 – 22:00 (έως 5 Ιανουαρίου 2020)
Τιμές: 
6€ οικογενειακό (αφορά 4 άτομα και τιμή από 24€ στα 20€)

2. Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ

Στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ, όλος ο Δεκέμβριος είναι μήνας γιορτής! H μουσική, το παιχνίδι, η δημιουργία, η διασκέδαση, αλλά και η τέχνη και ο αθλητισμός, συνθέτουν τον απόλυτα  Χριστουγεννιάτικο Κόσμο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο υποδέχεται καθημερινά επισκέπτες όλων των ηλικιών, που θέλουν να βιώσουν τη μαγεία των γιορτών!

Τα φετινά Χριστούγεννα τέσσερις νέες φωτεινές εγκαταστάσεις κορυφαίων δημιουργών του είδους, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συνθέτοντας ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό για ονειρεμένες βόλτες γύρω από το Πάρκο, ενώ το πλωτό παγοδρόμιο ανεβάζει τον παλμό στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ! Kάθε μέρα του Δεκεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς αλλά και μεγάλους, οι οποίες θα κορυφωθούν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό πάρτι!
Πού: Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
Πότε:
Καθημερινά, από το πρωί έως το βράδυ
Τιμές: 
Είσοδος ελεύθερη

3. Santa Claus Kingdom στο ΜΕΚ Παιανίας

Σ’ έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ, το μεγαλύτερο κλειστό χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην Ελλάδα, άνοιξε τις πόρτες του για 8η χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο αληθινός Αη Βασίλης, από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας, κατέφτασε για να εγκαινιάσει το Πάρκο και να δώσει το σύνθημα για να ζωντανέψει το ωραιότερο παραμύθι του κόσμου! Μία μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και μια Χριστουγεννιάτικη Αγορά, περιμένει μικρούς και μεγάλους.
Πού: M.E.C. Παιανίας, Λεωφ. Λαυρίου 301, Παιανία
Πότε:
Καθημερινά, 10.00 – 22.00 (έως 3 Ιανουαρίου 2020)
Τιμές: 
από 9 ευρώ

4. To Πάρκο του Αϊ-Βασίλη στον Φλοίσβο

Το Πάρκο Φλοίσβου φόρεσε τα γιορτινά του και μάς υποδέχεται στο πιο αγαπημένο, παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο τοπίο, στο Πάρκο Του Άη Βασίλη. Καθημερινά, ο Άη Βασίλης περιμένει μικρούς και μεγάλους στο ζεστό ξύλινο σπιτάκι του, με το μαγικό ταχυδρομείο, παρέα με τους φίλους του τα ξωτικά, να παίξουν και να φωτογραφηθούν μαζί του! Ανάμεσα στα νέα φαντασμαγορικά παιχνίδια θα υπάρχει τραμπολίνο, καρουζέλ, συγκρουόμενα και Πολικό εξπρές που ταξιδεύει ανάμεσα σε παγόβουνα, πολικές αρκούδες και χιονισμένα έλατα!
Πού: Πάρκο Φλοίσβου, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιο Φαληρο
Πότε:
Καθημερινά, 10:00 – 21:00 (έως 7 Ιανουαρίου 2020)
Τιμές:
Είσοδος ελεύθερη

5. Aidonakia Christmas Village στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ στο Μαρούσι

Ένα υπέρλαμπρο χιονισμένο χωριό, στην πιο όμορφη γωνιά του πάρκου, σε ένα σπιτάκι ζεστό, γεμάτο γέλια και χαρές θα συναντήσετε τον, αγαπημένο όλων, Άη Βασίλη. Αφράτο χιόνι, λαμπερές και φωτεινές γιρλάντες, τόνοι μαγικής αστερόσκονης, με μπόλικη δόση μαγείας, ευφάνταστα παιχνίδια και ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο δημιουργούν μια γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ αμέτρητες  χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους!
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Πού:
Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια», Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι
Πότε:
Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-22:00, Σάββατο-Κυριακή 10:00-23:00 (έως 6 Ιανουαρίου 2020)
Τιμές: 
Ημερήσιο βραχιόλι απεριόριστης συμμετοχής 16,5 ευρώ

6. Christmas Theater

Μη χάσετε την ευκαιρία να περάσετε μια βόλτα από το Christmas Theater και εντός, για να δείτε εκπληκτικές παραστάσεις και συναυλίες, αλλά και εκτός, στον πιο όμορφα στολισμένο χώρο. To Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου και φέτος γίνεται το πιο Χριστουγεννιάτικο μέρος στην πόλη. Μπαλέτο, χορός από όλο τον κόσμο, μουσικές συναυλίες, παραστάσεις και παραμύθια έρχονται να εντυπωσιάσουν παιδιά και γονείς σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων όλες τις ημέρες των Χριστουγέννων! Έξω από το θέατρο έχει στηθεί ένα χριστουγεννιάτικο χωριό γεμάτο γεύσεις από όλο τον κόσμο και παιχνίδια που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Πού: Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι 
Πότε:
Καθημερινά, από το πρωί έως το βράδυ
Τιμές:
Είσοδος ελεύθερη (στον χώρο)

Περισσότερα από Παιδί
VIMA_WEB3b