MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda: 5 κορυφαίες επιλογές ψυχαγωγίας

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Το Νερό της Κολωνίας, του Ευθύμη Φιλίππου στο Θέατρο Rex

Ο Ευθύμης Φιλίππου μαζί με την Αργυρώ Χιώτη και την ομάδα της, τους VASISTAS, παρουσιάζει για πρώτη φορά έργο του στο Εθνικό Θέατρο. Η σκηνή μετατρέπεται σε έναν υπερβατικό χώρο όπου ένα «κέντρο διαχείρισης» εξυπηρετεί την επικοινωνία με τους νεκρούς. Μία ομάδα από γυναικείες φιγούρες που κατοικούν στον χώρο ορίζει τη διαδικασία και χειρίζεται τη μηχανή αποτύπωσης μοναδικό όργανο επικοινωνίας με τον κόσμο των νεκρών. Η μηχανή αυτή, σαν άλλο διυλιστήριο, έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει τις λέξεις σε κολόνια.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 29/11, Σάββατο 30/11, 21:00
Κυριακή 12/12, 20:00
Eθνικό Θέατρο – Rex, Πανεπιστημίου 48
5€, 10€, 13€

Elenit, του Ευριπίδη Λασκαρίδη στη Στέγη

Το παράδοξο σκηνικό σύμπαν του Ευριπίδη Λασκαρίδη έχει κάτι γνώριμο. Στον πυρήνα των εικόνων και στο βά­θος των φωνών παραμονεύει η καθημερινή εμπειρία μας. Η ατέρμονη διαδοχή των ημερών, που μοιάζει αδιάφορη και ξεχασμένη, μας ξαναβρίσκει αγνώριστη. Γελοιότητα και συμπόνια χαρακτηρίζουν το ανοίκειο, αλλά προσιτό σύμπαν του ELENIT, ανάμεσα στο χιούμορ, στην υπερβολή και στην απόλυτη σοβαρότητα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 29/11, Σάββατο 30/11, Κυριακή 1/12, 20:30
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφόρος Συγγρού 107-109
7€ – 18€

ΧΟΡΟΣ

Dancing in the rain 2, στο Christmas Theater

Διάσημα τραγούδια, κλασικές swing και rock ‘n roll επιτυχίες, υπέροχη μουσική από κινηματογραφικές ταινίες και άλλες μοναδικές σύγχρονες χορευτικές μουσικές γίνονται χορογραφίες στην βροχή και όχι μόνο. 11 άντρες χορευτές, αφήνουν τον κλασικό χορό, βγαίνουν στον δρόμο και πειραματίζονται σε χορογραφίες της νέας εποχής κάτω από την βροχή.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 29/11, 21:00
Christmas Theater, Λεωφόρος Βεΐκου 137, Γαλάτσι
5€ – 54€

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Θέρεμιν, synthesizers και αιθέρια φωνητικά γεμίζουν το Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας Συναισθησία. H Nalyssa Green και η μπάντα της θα παίξουν κομμάτια από τη δισκογραφία της και για πρώτη φορά, θα παρουσιάσουν ζωντανά το νέο ψηφιακό single της με τίτλο Των πικρών υπνωτικών, σε ποίηση Δήμητρας Αγγέλου.
Παρασκευή 29/11, 20:30
Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Ερατοσθένους 13, Παγκράτι
12€ – 15€

ΣΙΝΕΜΑ

Ιστορία γάμου

Οι Σκάρλετ Γιόχανσον και Άνταμ Ντράιβερ είναι έτοιμοι να μπουν στη διεκδίκηση του φετινού όσκαρ χάρη στο χρονικό του επώδυνου χωρισμού ενός παντρεμένου ζευγαριού καλλιτεχνών…
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b