MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Ω! Christmas Three, από την ομάδα Τικ Τακ Ντο στο Θέατρο Δεκατέσσερα

Το Θέατρο Δεκατέσσερα παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά από 3 έως 12 ετών, «Ω! Christmas Three» των Αργυρώ Ταμβάκου & Παναγιώτη Λαμπή, από 1 Δεκεμβρίου 2019, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Αδάμ.

Monopoli Team

Η ομάδα Τικ Τακ Ντο παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά από 3 έως 12 ετών, «Ω! Christmas Three», από τις 1 Δεκεμβρίου 2019, στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Δεκατέσσερα. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Αδάμ και το κείμενο οι Αργυρώ Ταμβάκου & Παναγιώτης Λαμπής.

«Ω! Christmas Three»: Το έργο

Ο Άγιος Βασίλης μόλις έχει μοιράσει τα δώρα στα παιδιά του κόσμου, όμως ένα γράμμα που είχε παραπέσει, έρχεται να τον ταράξει..Τι δουλειά έχει ο Άγιος Βασίλης στο τσούγκρισμα των αυγών του Πάσχα; Τι εννοείς ότι έκανε επίσημη δήλωση ότι δεν θα ξανα-μοιράσει δώρα; Ποιοί είναι οι Μ.Ορ.Ε.Λει; Τρεις Μυστικοί Πράκτορες προσπαθούν να σώσουν τα Χριστούγεννα, θα τα καταφέρουν;

Μια παράσταση για παιδιά από 3 έως 12 ετών, από τους δημιουργούς του Τικ Τακ Ντο, έρχεται να ταράξει τα φετινά Χριστούγεννα. Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία που θα βρει τον Άγιο Βασίλη μπλεγμένο ανάμεσα σε τρεις πράκτορες, προκειμένου να μην χαθούν τα Χριστούγεννα της επόμενης χρονιάς. Μία Ιστορία για την έννοια της αγάπης, την σημασία των γιορτών και την άρρηκτη σύνδεση τους με την εκάστοτε εποχή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Αργυρώ Ταμβάκου & Παναγιώτης Λαμπής
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Αδάμ

Κοστούμια: Μαρία Παπού
Μουσική: Ευτέρπη Κατσαμάτσα & Στρατής Στηλ
Χορογραφία: Λέλα Χατζηελευθερίου

Παίζουν: Ευτέρπη Κατσαμάτσα, Έλενα Γεωργίου, Γεωργία Γρίβα, Διονύσης Μελογιαννίδης, Στρατής Στηλ, Αργυρώ Ταμβάκου.

Διάρκεια: 60'
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 8 ευρώ | Ομαδική κράτηση (άνω των 10 ατόμων): 6 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 1 έως 29 Δεκεμβρίου 2019
Πληροφορίες: Ηλεκτρονική Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/o-christmas-three-theatro-dekatessera/ | Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 215 56 52 039 & 698 34 70 906 | Η παράσταση εντάσσεται στο πρόγραμμα Επιταγών Θεάματος του ΟΑΕΔ.
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11:00 & στις 13:00
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/o-christmas-three-theatro-dekatessera/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Δεκατέσσερα, Καλλιρόης 10, Αθήνα. Τηλέφωνο: 6932195393 / 6947079356 | email: [email protected] | https://www.14theater.com/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b