MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

Γευστικός περίπατος με άρωμα Λέσβου, στην Πλάκα

Ένας περίπατος στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι, με νοστιμιές από τη Λέσβο και αφιέρωμα στα προϊόντα και την πλούσια γαστρονομική παράδοση του νησιού.

Monopoli Team

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, οι εκδόσεις Μίνωας, σε συνεργασία με τον Παγεραγγωτικό Σύλλογο Μυτιλήνης (Αθήνας) με αφορμή το βιβλίο του Κώστα Στοφόρου «Ένα κουτί θάλασσα» σας καλούν σε έναν περίπατο στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι, με νοστιμιές από τη Λέσβο και αφιέρωμα στα προϊόντα και την πλούσια γαστρονομική παράδοση του νησιού.

Η εκπαιδευτικός και αρθρογράφος Ταξούλα Ζάχου θα σας ξεναγήσει στη γαστρονομική ιστορία της Λέσβου, ενώ ο συγγραφέας Κώστας Στοφόρος θα σας ταξιδέψει στα παραδοσιακά στέκια και ταβέρνες της Πλάκας.

Ο περίπατος θα ολοκληρωθεί στο παντοπωλείο Περί Λέσβου στην οδό Αθηνάς, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μοναδικά παραδοσιακά προϊόντα του νησιού και να γευτείτε το περίφημο ούζο του.

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η αγορά ενός αντιτύπου του βιβλίου «Ένα κουτί θάλασσα» ή «Ο χαμένος μύθος του Αισώπου».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου, 12.00
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων
Πλη­ρο­φο­ρίες / Κρατήσεις: 210 3250341 / [email protected]
Μου­σείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα
(Κόστος βιβλίων 7€)

 

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b