MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Clock Tick, σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη στο El Convento Del Arte

Η μουσική παράσταση «Clock Tick», με τους Pavlina Styl & Χρήστο Κωνσταντόπουλο, έρχεται, από τις 21 Νοεμβρίου 2019, στο El Convento Del Arte, σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη.

Monopoli Team

Η περφόρμερ Pavlina Styl επιστρέφει, από τις 21 Νοεμβρίου 2019, στο El Convento del Arte με το «Clock Tick», ένα νέο, τολμηρό project όπου μας παρουσιάζει μαζί με τον ερμηνευτή Χρήστο Κωνσταντόπουλο και τρεις μουσικούς ιδιαίτερα κομμάτια με πρωτότυπες διασκευές τα οποία συνδυάζουν ηλεκτρονικό ήχο, θεατρικά στοιχεία και κινηματογραφική ατμόσφαιρα.

«Clock Tick»: Λίγα λόγια για την παράσταση

«Έχετε χάσει ποτέ κάτι; Κάποιον; Έχετε χάσει ποτέ έναν αναπτήρα; Το μετρό; Έχετε χάσει ποτέ αξιοπρέπεια σας;  Τα κλειδιά σας; Την αρχή μιας παράστασης την έχετε χάσει ποτέ;  Έχετε χάσει ποτέ την ψυχραιμία σας; Τον έρωτα της ζωή σας ; Άραγε πόσες φορές τον έχετε χάσει;» 

Για πρώτη φορά η Pavlina Styl που την γνωρίζουμε  από τον μουσικό χώρο με ακούσματα Swing-Jazz-Cabaret και ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος μέσα από αγαπημένα κομμάτια των Ε. Piaf, P. Kass, J. Brel, D. Bowie, P. Glass, Λ. Πλάτωνος, Μ. Δέλτα, Γ. Σπανό, A. Balamendi κ.α. θα μας μεταφέρουν νοερά σε στιγμές γνωστές και άγνωστες γιατί….

 «Οι στιγμές μας γλιστρούν, από μπροστά μας περνούν… Οι στιγμές μας γλιστρούν, σαν φιγούρες γερνούν»

Στην μουσική παράσταση «Clock Tick» την σκηνοθεσία υπογράφει η Πέμη Ζούνη. Η Ερωφίλη Κόκκαλη υπογράφει την θεατρική απόδοση των κειμένων τα οποία βασίζονται στην προσωπική διαδρομή της ερμηνεύτριας με βιωματικές / ιδιωτικές εμπειρίες και ιστορίες αλλά και με ερωτικές νίκες και ήττες, συνδεδεμένες με τον χρόνο και την «αθέατη θέα» μιας ζωής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ερωφίλη Κόκκαλη
Σκηνοθεσία: Πέμη Ζούνη

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης

Παίζουν: Pavlina Styl & Χρήστος Κωνσταντόπουλος. Μουσικοί: Πιάνο-πλήκτρα-programming-ενορχήστρωση: Νίκος Καλαντζάκος | Βιολί: Διονύσης Βερβιτσιώτης | Ντράμς-κρουστά: Φοίβος Άνθης.

Διάρκεια: 90’ χωρίς διάλειμμα
Τιμές Εισιτηρίων: 10 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 21 Νοεμβρίου 2019 έως 19 Δεκεμβρίου 2019
Πληροφορίες: Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: [email protected]
Παραστάσεις: Κάθε Πέμπτη στις 21:45 (Ώρα προσέλευσης: 21:00)
Πληροφορίες Χώρου: El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο. Τηλ.: 210 5200602. Email: [email protected] | http://www.elconvento.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b