MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Brit Awards 2020: Ανακοινώθηκαν μεγάλες αλλαγές για τη 40ή τελετή απονομής

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλαγές θα έχουμε στις κατηγορίες, στην διαδικασία της ψηφοφορίας, ακόμα και στο αγαλματάκι, που θα παραλαμβάνουν οι νικητές.

Monopoli Team

Τα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία (Brit Awards) ανακοίνωσαν μια σειρά από αλλαγές στην 40η απονομή, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18 Φεβρουαρίου 2020, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν μια πιο εξορθολογισμένη διαδικασία.

View this post on Instagram

The #BRITs 2020, coming Tuesday 18 February.

A post shared by BRITs (@brits) on

Μόλις 9 βραβεία θα δοθούν στην απονομή του 2020

Η κατηγορία Critics Choice Award μετονομάζεται σε Rising Star Award, η κατηγορία Best Breakthrough Artist σε Best New Artist, ενώ η κατηγορία Best British Single μετονομάζεται σε Song of The Year.

Βραβεία θα δοθούν στον καλύτερο άνδρα και γυναίκα καλλιτέχνη, group, album της χρονιά και international άνδρα και γυναίκα καλλιτέχνη. Θα είναι η τελευταία φορά, που θα υπάρχει διαχωρισμός των βραβείων σε ανδρικά και γυναικεία. Από το 2021 οι καλλιτέχνες θα βραβεύονται βάσει της δουλειάς τους και όχι βάσει του φύλου τους.

Το 2020 η ψηφοφορία του κοινού καταργείται και για τους νικητές θα αποφασίζουν μόνο ειδικοί της μουσικής βιομηχανίας, σύμφωνα με πληροφορίες του BBC.

Όσοι εμφανιστούν τη βραδιά των βραβείων θα έχουν λόγο στην σκηνική τους παρουσία, χωρίς τους περιορισμούς των διοργανωτών, που ίσχυαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ακόμα και το κλασικό αγαλματάκι, που παραλαμβάνουν οι νικητές αλλάζει μετά από μία δεκαετία, στην οποία διάσημοι σχεδιαστές παρουσίαζαν τη δική τους εκδοχή για τη Lady Britannia Brit.

Ο πρόεδρος των βραβείων, David Joseph δήλωσε, πως επιδιώκει την ανανέωση των βραβείων, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στη δημιουργικότητα, τη Βρετανική κουλτούρα και τις μοναδικές εμφανίσεις, που θα καταστήσουν τη βραδιά έναν πραγματικά παγκόσμιο εορτασμό της μουσικής.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b