MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Lady Gaga δολοφόνος του κληρονόμου της Gucci, στη νέα της ταινία

Η Lady Gaga επιστρέφει στο σινεμά με την επερχόμενη ταινία του Ridley Scott, που θα αφηγηθεί την δολοφονία του Maurizio Gucci, που ήταν ο εγγονός του ιδρυτή του οίκου Gucci.

Monopoli Team

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Lady Gaga – της οποίας ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος στην ταινία A Star is Born, πέρυσι, επιδοκιμάστηκε από τους κριτικούς – θα υποδυθεί την πρώην σύζυγο του κληρονόμου της Gucci, Patrizia Reggiani, η οποία κρίθηκε ένοχη για την δολοφονία του συζύγου της και εξέτισε ποινή φυλάκισης 18 ετών σε ιταλικές φυλακές.

Ο Maurizio Gucci ήταν ο εγγονός του άνδρα που ίδρυσε τον διάσημο οίκο μόδας Gucci. Γι’ αυτό τον νέο ρόλο, η Lady Gaga θα εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη ως η πλούσια ιταλίδα σοσιαλιτέ που είχε δύο παιδιά με τον ισχυρό άνδρα της μόδας, με τον οποίο πήρε διαζύγιο το 1985.

Η Reggiani καταδικάστηκε πως πλήρωσε έναν δολοφόνο για να σκοτώσει τον σύζυγό της έξω από το γραφείο του στο Μιλάνο το 1995, με την εκτέλεση να θυμίζει ένα μαφιόζικο χτύπημα. Κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης, που προσέλκυσε την προσοχή των μίντια παγκοσμίως, έμεινε γνωστή με τον χαρακτηρισμό “μαύρη χήρα”. 

Ο Maurizio Gucci υπήρξε επικεφαλής του οίκου μόδας και ο θάνατός του ήταν μια πραγματικά σημαντική υπόθεση στην Ιταλία την εποχή εκείνη. Η Patrizia Reggiani πέρασε 18 χρόνια στη φυλακή πριν απελευθερωθεί το 2016 και δεν έχει ποτέ παραδεχθεί την ενοχή της. Σε μια προσπάθεια να ανατραπεί η ετυμηγορία, οι δύο κόρες της ισχυρίστηκαν ότι ένας όγκος στον εγκέφαλό της είχε επηρεάσει τη συμπεριφορά της.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά ήδη το buzz είναι μεγάλο, ειδικά μετά τις διθυραμβικές κριτικές και την υποψηφιότητα της Gaga για το A Star is Born. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b