MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda: 5 κορυφαίες επιλογές ψυχαγωγίας

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 1 έως την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Happiness Machine: Ένα sleepover με μουσική και σινεμά στη Στέγη

Το «Happiness Machine: 24 ώρες ευτυχίας με το Klangforum Wien», ένας μαραθώνιος μουσικής και προβολών έρχεται στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση. Το διεπιστημονικό πρότζεκτ αυτό, περιστρέφεται γύρω από το εναλλακτικό οικονομικό μοντέλο που πρότεινε ο Christian Felber με την «Οικονομία για το Κοινό Καλό» (“Economy of the Common Good”). Η παράσταση ξεπερνάει τα στενά πλαίσια της κλασικής συναυλίας, με έναν μαραθώνιο μουσικής που διαρκεί 24 ώρες, και με ταυτόχρονη προβολή ταινιών, από το βράδυ της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου έως το βράδυ του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου 2019 σε διάφορους χώρους στη Στέγη.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 1/11, 20:00 έως Σάββατο 2/11, 20:00
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107

ΘΕΑΤΡΟ

Top Girls, της Caryl Churchill στο θέατρο Πόρτα

Ένα έργο γραμμένο σε ρεαλιστικό κώδικα, όπου ιστορικοί και διάσημοι μυθοπλαστικοί γυναικείοι χαρακτήρες καταθέτουν με ευφάνταστο τρόπο τις ιστορικά διαφορετικές πτυχές του ζητήματος της κοινωνικής θέσης των γυναικών. Παίζουν οι Μαρία Καβογιάννη, Βίκυ Βολιώτη, Αλεξία Καλτσίκη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Σίσσυ Τουμάση και Ειρήνη Μακρή, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 1/11, Σάββατο 2/11, 21.00, Κυριακή 3/11, 19.00
Θέατρο Πόρτα, Μεσογείων 59, Αμπελόκηποι
10€ – 20€

ΜΠΑΛΕΤΟ

Η ακαδημία μπαλέτου Vaganova στο Christmas Theater

H σπουδαιότερη Ακαδημία Μπαλέτου στον κόσμο έρχεται στην Αθήνα με 60 Χορευτές αλλά και διάσημους σολίστ των μπαλέτων Mariinsky που έχουν αποφοιτήσει από αυτήν καθώς και τον διάσημο χορευτή που είναι πλέον o διευθυντής της, τον Νικολάι Τσισκαρίτζε.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 1/11, Σάββατο 2/11, 20:00, Κυριακή 3/11, 12:30, 17:30
Christmas Theater, Λεωφόρος Βεΐκου 137, Γαλάτσι
7€ – 60€

ΜΟΥΣΙΚΗ

Charles McPherson Quartet στο Half Note

Ένα από τα θρυλικά ιστορικά τζαζ ονόματα, ο Charles McPherson, γιορτάζει τα 80 του χρόνια με μια ιδιαίτερη περιοδεία, με σπουδαία μουσική και μουσικούς, που τον φέρνει και στο Half Note Jazz Club.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 1/11, Σάββατο 2/11, 22:30, Κυριακή 3/11, 21:30
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς
20€ – 30€

ΣΙΝΕΜΑ

Πόνος & δόξα

Το νέα αυτοβιογραφικό φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ, χάρη στο οποίο ο Αντόνιο Μπαντέρας κέρδισε το βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο 72ο Φεστιβάλ Κανών.
Ο διάσημος σκηνοθέτης του κινηματογράφου Σαλβαντόρ Μάγιο βιώνει μια προσωπική και καλλιτεχνική κρίση που τον αναγκάζει να στραφεί στο παρελθόν του. Ανοίγοντας το κουτί των αναμνήσεων ταξιδεύει νοερά στην παιδική του ηλικία στη δεκαετία του ’60, την εποχή που μετανάστευσε μαζί με τους γονείς του σε ένα χωριό στη Βαλένθια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή…
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b