MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
LIVE

The Zoo: Οι live εμφανίσεις στη μουσική σκηνή Χαλανδρίου

Η μουσική σκηνή The Zoo υποδέχεται, από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 9 Νοεμβρίου 2019, ενδιαφέροντα μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες, για μια σειρά από live, σε jazz, blues, ethnic, rock και ρεμπέτικα μονοπάτια.

Monopoli Team

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Yoel Soto presents La Cucaracha

H μπάντα κουβανέζικης μουσικής La Cucaracha παρουσιάζει τον Ramón Soto, πρώην τραγουδιστή της γνωστής ορχήστρας El Conjunto Arsenio Rodríguez. Στη μουσική σκηνή του The Zoo θα ερμηνεύσουν ένα εκτενές ρεπερτόριο, το οποίο θα περιλαμβάνει τραγούδια προερχόμενα από το πλούσιο μωσαϊκό της κουβανέζικης μουσικής, καθώς και πρωτότυπες συνθέσεις από τον ίδιο τον Yoel.
Ramón Soto: Τραγούδι
Stella Gouskou: Πιάνο & φωνητικά
Carlos Menéndez: Κρουστά & φωνητικά
Yoel Soto: Μπάσο, φωνητικά & μουσική επιμέλεια
Είσοδος: 10€ | Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 8€
Ώρα έναρξης 21:30

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Belice – «Τραγούδια του τότε και του σήμερα»

Μια βραδιά γεμάτη με τραγούδια που ταξιδεύουν ανάμεσα στην jazz, τη folk και την pop. Η τραγουδοποιός Belice, μαζί με τον Κώστα Γιαξόγλου στα πλήκτρα, τον Χρήστο Κεχρή στο μπάσο και τον Σπύρο Μοσχούτη στα τύμπανα, θα παίξουν original τραγούδια, αλλά και πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων κομματιών.
Είσοδος: 10€ | Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 8€ | Εισιτήρια viva.gr
Ώρα έναρξης 22:30

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Μαρία Σουλτάτου & Σάσα Παπαλάμπρου

Ένα εναλλακτικό ντουέτο έρχεται στη σκηνή του The Zoo. Η ερμηνεύτρια Μαρία Σουλτάτου συναντά την πολυσχιδή μουσικό Σάσα Παπαλάμπρου στη γωνία ενός δρόμου. Η μουσική τους «διασταύρωση» αναμειγνύει τους διαφορετικούς τους κόσμους, μέσα από ένα διάλογο που αναπτύσσεται ανάμεσα στο ρεμπέτικο, τη τζαζ, το παραδοσιακό και όχι μόνο.
Είσοδος: 10€ | Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 8€ | Εισιτήρια viva.gr
Ώρα έναρξης 22:30

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Ο Enzo De Lucca στην Αθήνα

Ο πασίγνωστος Αργεντινός από την μακρινή Μεντόζα θα τραγουδήσει αλλά και θα χορέψει μαζί με την δικιά μας Eλβίρα Ανδρικογιαννοπούλου. Αφήγηση, μουσική, μπαντονεόν, πιάνο ο Román Gómez, στην κιθάρα ο Herman Mayr. Τη Βραδιά αυτή θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια  όπως το «Cumparcita» και το «Por una Cabeza».
Είσοδος: 10€ | Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 8€ | Εισιτήρια viva.gr
Ώρα έναρξης 21:30

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

The Arctic Feat. Dimitris Tsakas

Το The Arctic είναι ένα σχήμα που άρχισε να παίρνει μορφή στην Αθήνα στα τέλη του 2018 από τέσσερις νέους μουσικούς πού γνωρίστηκαν μέσα από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Η μουσική που παίζουν είναι ένα μείγμα υφών από μοντέρνα Τζαζ, Ροκ αλλά και με επιρροές από κινηματογραφική/μινιμαλιστική μουσική με τον αυτοσχεδιασμό πάντα σε πρώτο πλάνο.
Δημήτρης Τσάκας: άλτο σαξόφωνο
Αλέξανδρος Τοματζιάν: κιθάρα
Γιάννης Παπαδόπουλος: πιάνο
Λάμπρος Παπανικολάου: κοντραμπάσο
Έκτορας Ρέμσακ: τύμπανα
Είσοδος: 7€ | Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 5€ | Εισιτήρια: viva.gr
Ώρα έναρξης 21:30

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Svobotnik live@the zoo

Το Svobotnik είναι ένα πειραματικό jazz σχήμα που προσανατολίζεται στον αυτοσχεδιασμό, κυρίως πάνω σε original συνθέσεις, επηρεασμένες ηχητικά από το ευρύτερο φάσμα της παραδοσιακής και μοντέρνας jazz, από τον Thelonious Monk, τον Wayne Shorter και τον Ornette Coleman, ως τον Bill Frisell, τον Kenny Wheeler και τον Marc Ribot, όπως επίσης και την ευρύτερη κληρονομιά των blues.
Είσοδος: 7€ | Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 5€ | Εισιτήρια: viva.gr
Ώρα έναρξης 21:30

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Jimmy C & The Blues Dragons «The best Blues Band in London» @The Zoo!

Αναμειγνύοντας όλα τα στυλ και τα στοιχεία του μπλουζ, ο Jimmy C & The Blues Dragons παίζουν με ενθουσιασμό και σύγχρονο ήχο που μπορεί να ονομαστεί μόνο σαν «Blues with a Smile …»
Nick Tsavalos, drums
Lakis Economou, bass
Είσοδος: 7€ | Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 5€
Ώρα έναρξης 21:30

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Third Act «Unknown Sea» | παρουσίαση δίσκου

Το The Zoo φιλοξενεί με μεγάλη χαρά το τρίο των Third Act, ένα από τα πιο δυνατά νέα «χαρτιά» της ελληνικής τζαζ σκηνής στην επίσημη παρουσίαση του πρώτου τους δίσκου με τίτλο «Unknown Sea». Οι third act εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του the Zoo την Πέμπτη 7/11, όπου θα παρουσιάσουν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2019. Πρόκειται για το trio των Βύρωνα Ντόλα (κιθάρα), Αχιλλέα Ταμπάκη (μπάσο) και Λουκά Καλαντζάκο (τύμπανα), που δημιουργήθηκε το 2018.
Είσοδος: 7€ | Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 5€ | Εισιτήρια: viva.gr
Ώρα έναρξης 21:30

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Jean Loup Longnon the Greek Quintet

To The Zoo υποδέχεται με μεγάλη χαρά έναν από τους πιο δραστήριους και καταξιωμένους Ευρωπαίους τζαζ μουσικούς για μια και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα. Ο Γάλλος τρομπετίστας, ενορχηστρωτής και band leader Jean Loup Longnon θα εμφανιστεί live στην σκηνή του The Zoo την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου με το «ελληνικό» κουιντέτο του σε μια βραδιά με αγαπημένα jazz standards ενορχηστρωμένα με τη δική του αισθητική, αλλά και κάποιες original συνθέσεις του. Μαζί του ο Αντώνης Λαδόπουλος (σε μια από τις επιλεκτικές live εμφανίσεις του) στο σαξόφωνο, ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο, ο Γιώργος Γεωργιάδης στο κοντραμπάσο και ο Παναγιώτης Κωστόπουλος στα τύμπανα.
Είσοδος: 10€ | Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 8€
Ώρα έναρξης 22:30

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Σταύρος Λάντσιας «sextet»

Ο συνθέτης & πιανίστας με τις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις εμφανίζεται για πρώτη φορά στο The ZOO. Στη πρώτη του χειμερινή εμφάνιση παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο εικόνες και συναισθήματα.
Δημήτρης Χουντής: σοπράνο σαξόφωνο
Sergiu Nastasa: βιολί
Αλέξανδρος Μποτίνης τσέλο
Nτίνος Μάνος: κοντραμπάσο
Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα
Είσοδος: 10€ | Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 8€ | Εισιτήρια: viva.gr 
Ώρα έναρξης 22:30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

The Zoo Athens
31 Οκτωβρίου 2019 – 9 Νοεμβρίου 2019
Διευθυνση: Ζωοδοχου Πηγης 45, Χαλάνδρι
Τηλεφωνο Κρατησεων: 2106745375

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b