MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
11
ΜΑΪΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  MARKET NEWS

  Η limited edition ροζ μπανάνα Chiquita, κατά του καρκίνου του μαστού

  Τον Οκτώβριο, η διάσημη μπανάνα συμμετέχει στον αγώνα για την ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου του μαστού, με νέα limited edition Ροζ Αυτοκόλλητα.

  Monopoli Team

  To ροζ είναι το νέο κίτρινο

  Το ροζ είναι το νέο κίτρινο για τις μπανάνες Chiquita για τον Οκτώβρη. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία στηρίζει τον μήνα ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού, χρωματίζοντας το εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητό της ροζ, για να ταιριάζει με τη ροζ κορδέλα, το διεθνές σύμβολο κατά του καρκίνου του μαστού.

  Το Ροζ Αυτοκόλλητο της Chiquita

  Ο μήνας ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού είναι μία διεθνής πρωτοβουλία που διοργανώνουν οργανώσεις κατά του καρκίνου του μαστού σε όλο τον κόσμο. Το Ροζ Αυτοκόλλητο της Chiquita είναι μια μοναδική ευκαιρία για την εταιρεία να στηρίξει αυτές τις σημαντικές προσπάθειες σε παγκόσμια κλίμακα, ευαισθητοποιώντας περισσότερους για την ασθένεια και να συμβάλλει στη συγκέντρωση πόρων για την βελτίωση της έρευνας, της πρόληψης, της διάγνωσης και της ίασης της ασθένειας.

  Η σημαντικότητα τέτοιων πρωτοβουλιών αποτυπώνεται στη μείωση των ποσοστών θνησιμότητας, αποτέλεσμα της έγκαιρης διάγνωσης, της αυξημένης ευαισθητοποίησης, αλλά και των βελτιωμένων μεθόδων θεραπείας.

  Ο αγώνας για τη στήριξη της πρωτοβουλίας

  Η Chiquita υποστηρίζει αυτό τον σκοπό με ιδιαίτερη ζέση, καθώς η πρέσβειρα της εταιρείας είναι μία γυναίκα – η διάσημη Miss Chiquita, η πρώτη κυρία των φρούτων. Επίσης, οι μπανάνες είναι από τα πιο δημοφιλή φρούτα στον κόσμο και βρίσκονται σε κάθε σχεδόν νοικοκυριό του κόσμου, επομένως αποτελούν ένα ιδανικό μέσο για να περάσουν τα τόσο σημαντικά μηνύματα του σκοπού!

  Καθ’όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου 200 εκατομμύρια Ροζ Αυτοκόλλητα θα διανεμηθούν παγκοσμίως για τη στήριξη της πρωτοβουλίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συνηθέστερο είδος καρκίνου μεταξύ των γυναικών και το δεύτερο πιο συχνό είδος καρκίνου συνολικά στον πληθυσμό, αλλά και τη δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου από καρκίνο στον γυναικείο πληθυσμό.

  Στο πλαίσιο της φετινής καμπάνιας, η Chiquita θα συνεργαστεί για ακόμη μια φορά με την Αμερικάνικη Αντικαρκινική Εταιρεία και την οργάνωση Pink Ribbon στη Γερμανία. Παράλληλα, μέσα από δωρεές σε διάφορες οργανώσεις, η Chiquita θα αναπτύξει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής, δημοσιεύοντας ειδικές «Ροζ Συνταγές» για το κοινό.

  «Being A Good Neighbor»

  Η Chiquita ξεκίνησε αυτή τη δράση το 2017, θέλοντας να ενισχύσει το πρόγραμμα «Being A Good Neighbor», το οποίο δεν επικεντρώνεται μόνο στις κύριες περιοχές παραγωγής μπανάνας και τις τοπικές κοινότητες των πεδινών περιοχών της Λατινικής Αμερικής, αλλά και στην προσφορά της εταιρείας στους καταναλωτές.

   GIRL vs CANCER

  Πέρυσι, η Chiquita συνεργάστηκε στη Βρετανία με το  GIRL vs CANCER, μια ένωση γυναικών που έχουν επιβιώσει από καρκίνο, φτιάχνοντας μια σειρά από ειδικά T-shirts, η πώληση των οποίων βοήθησε στη συγκέντρωση χρημάτων για το σκοπό. Παράλληλα, στην Ιταλία, η εταιρεία «έτρεξε» καμπάνια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς του Μιλάνο, επιδιώκοντας την ευαισθητοποίηση για την έγκαιρη διάγνωση, προτρέποντας τις γυναίκες να ελέγχουν συχνά το στήθος τους, ενώ  τα μηνύματα των Ροζ Αυτοκόλλητων προωθήθηκαν και από μια παγκόσμια καμπάνια ενημέρωσης.

  Φέτος, οι προσπάθειες της Chiquita θα επικεντρωθούν σε δωρεές σε διάφορους οργανισμούς, καθώς επίσης και στην αύξηση της ευαισθητοποίησης των γυναικών σχετικά με τους τρόπους πρόληψης της ασθένειας.

  Οι Chiquita πρωταγωνιστούν στην υγιεινή διατροφή

  Η Chiquita στηρίζει τον υγιεινό τρόπο ζωής, καθώς η διατήρηση μίας ισορροπημένης διατροφής είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη του καρκίνου. Οι μπανάνες Chiquita πρωταγωνιστούν στην υγιεινή διατροφή, καθώς περιέχουν φυτικές ίνες, βιταμίνες και πολλά απαραίτητα αντιοξειδωτικά. Στην ιστοσελίδα της Chiquita θα βρείτε μια σειρά από υγιεινές, «Ροζ Συνταγές», που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με διατροφολόγους της Αμερικάνικης Αντικαρκινικής Εταιρείας.

  Πίσω από το Μπλε Αυτοκόλλητο

  Η Chiquita θέλει να έχει θετικό και σημαντικό αντίκτυπο εφαρμόζοντας τις αρχές της βιωσιμότητας σε όλες τις επιχειρηματικές πρακτικές της. Για να το επιτύχει, η Chiquita αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του κοινού καλού για τους εργαζομένους της και τις οικογένειές τους, για τις κοινότητες, για τη βιομηχανία φρούτων σαν σύνολο, καθώς και για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε όλοι.

   Σχετικά με τη Chiquita

  Οι μπανάνες Chiquita έχουν παρουσία στην ελληνική αγορά από τη δεκαετία του ’70 και μέχρι σήμερα αποτελούν τις πιο ποιοτικές μπανάνες της αγοράς και την Νο1 προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών. Εκτός από τις γνωστές σε όλους μπανάνες η Chiquita παράγει και εμπορεύεται ανανάδες. Υπό την ευθύνη της Chiquita στην Ελλάδα βρίσκονται οι αγορές των Βαλκανίων και της Κύπρου. Σκοπός της Chiquita είναι να κερδίζει τις καρδιές και το μυαλό των καταναλωτών δημιουργώντας επώνυμα και πάνω απ’ όλα υγιεινά προϊόντα. Σύμμαχος της Chiquita είναι η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της ποιότητας που την διαφοροποιεί σε κάθε βήμα από την καλλιέργεια μέχρι τα προϊόντα της να φτάσουν στους καταναλωτές. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site: https://www.chiquita.gr/.

  Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  Αλλαγή μεγέθους γραμμάτων
  Επιλογή contrast