MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μουσικοθεατρική παράσταση

Ο Θαυμαστός Κόσμος της Μαργαρίτας, της Βάσιας Αργέντη στο Θέατρο Χυτήριο

Η μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση «Ο Θαυμαστός Κόσμος της Μαργαρίτας έρχεται, από τις 6 Οκτωβρίου 2019, στο Θέατρο Χυτήριο, σε σκηνοθεσία – κείμενο Βάσιας Αργέντη.

Monopoli Team

Το Θέατρο Χυτήριο παρουσιάζει ένα έργο για το περιβάλλον και την υπέροχη φύση μας, τη μουσικλοθεατρική, διαδραστική παράσταση «Ο Θαυμαστός Κόσμος της Μαργαρίτας», από τις 6 Οκτωβρίου 2019, σε σκηνοθεσία – κείμενο Βάσιας Αργέντη.

Ένα έργο με οικολογικές ανησυχίες

Το έργο πραγματεύεται την οικολογική καταστροφή και το πώς εμείς οι άνθρωποι (μικροί και μεγάλοι) μπορούμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας.

«Ο Θαυμαστός Κόσμος της Μαργαρίτας»: Υπόθεση

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2124 όταν η μικρή μας φίλη Μαργαρίτα, ενημερώνεται για την επικείμενη οικολογική καταστροφή, που μετρά 24 ώρες μόνο για να καταστρέψει όλα τα λουλούδια. Η καλύτερη της φίλη όμως η Τριανταφυλλιά θα την οδηγήσει στον σοφό της λουλουδοοικογένειας της, τον Γερο-Πλάτανο, και μέσα από εκείνον θα πληροφορηθεί για το πώς μπορεί να σώσει τη φίλη της αλλά και όλη της την οικογένεια.

Σκοπός είναι, να μαζέψει όλα τα λουλούδια και να τα μεταφέρει στον πλανήτη Ανθοχώρα που με πολύ κόπο έχουν δημιουργήσει τα ίδια τα λουλούδια , ώστε να σωθούν από τους ανθρώπους και τις καταστροφικές συμπεριφορές τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια ξετυλίγονται οι μύθοι των λουλουδιών ταξιδεύοντας στη χώρα προέλευσής τους και μαθαίνοντας την ιστορία τους.

Η αφίσα της παράστασης

Διαδραστική παράσταση

Ανάμεσα στους ήρωες την Μαργαρίτα, την Τριανταφυλλιά, τον Ήλιο και τον Γερο-Πλάτανο εμφανίζεται σε ρόλο έκπληξη ο Σωκράτης Πατσίκας που ανατρέπει τις ισορροπίες και κάνει πρωταγωνιστές για λίγο τους μικρούς θεατές δίνοντας τους ενεργό ρόλο σε αυτό το θεατρικό μονοπάτι, που είναι γεμάτο από ταξίδια σε χώρες όλου του κόσμου, χιούμορ, συγκινήσεις, προβληματισμούς και βρίθει εννοιών που ενισχύουν την οικολογική συνείδηση σε μικρά και μεγάλα παιδιά.

Οι συντελεστές

Η παράσταση είναι ντυμένη με το σκηνικό της Μαρίας Φιλίππου και τα ταξίδια στις χώρες του κόσμου πραγματοποιούνται μέσα από 3D mapping προβολή, την οποία έχει επιμεληθεί ο Ευάγγελος Τσαρούμης. Οι χορογραφίες είναι εμπνευσμένες από την Άννα Αθανασιάδη. Το θεατρικό κείμενο είναι πρωτότυπο της Βάσιας Αργέντη, όπως και η μουσική την οποία υπογράφει ο Ανδρέας Καρανίκας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Βάσια Αργέντη
Σκηνοθεσία: Βάσια Αργέντη

Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Μουσική: Ανδρέας Καρανίκας
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Χορογραφία: Άννα Αθανασιάδη

Παίζουν: Γιώργος Γεροντιδάκης, Εύη Δαέλη, Άρης Πλασκασοβίτης, Δήμητρα Στογιάννη. Σε ρόλο έκπληξη: ο Σωκράτης Πατσίκας.

Διάρκεια: 100' (με διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 12€ | Παιδικό: 10€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 6 Οκτωβρίου 2019 έως 29 Δεκεμβρίου 2019
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr | Υπεύθυνη κρατήσεων Ευαγγελία Νέστωρα | τηλ. 6972081310, 6981615274. Διατίθενται πρωινές παραστάσεις για σχολεία. Ειδικές τιμές για συλλόγους γονέων και ομάδες |
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11:15
Βοηθός Σκηνοθετη: Γιάννης Χαντέλης
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-xitirio/o-thavmastos-kosmos-tis-margaritas/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Χυτήριο - Σημείο Πολιτισμού, Ιερά Οδός 44, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 3412313 & 6951787821 | http://www.chytirio.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b