MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda: 5 top επιλογές για το Σαββατοκύριακο

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Η Φαίδρα, του Ρακίνα

Η κλασική τραγωδία του Ρακίνα, «Φαίδρα», αριστούργημα του γαλλικού 17ου αιώνα, που αντλεί τις πηγές της από τον Πλούταρχο και τον Βιργίλιο και μιλά για τον άνομο έρωτα της Φαίδρας για τον Ιππόλυτο, γιο του συζύγου της Θησέα, ζωντανεύει μέσα από τη νέα μετάφραση του ποιητή και μεταφραστή Στρατή Πασχάλη.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 13/9 18:00
Αρχαιολογικός χώρος της Ρωμαικής Αγοράς της Αθήνας
Κυριακή 15/9, 21:00

Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου
Από 10€

ΧΟΡΟΣ

Τα μπαλέτα Béjart στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Τα Μπαλέτα Béjart της Λωζάνης έρχονται στο Ηρώδειο με ένα σύνολο 60 χορευτών και ερμηνεύουν δύο χορογραφίες σταθμούς του Maurice Ravel, το «7 ελληνικοί χοροί» σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και το περίφημο «Boléro» με την αξεπέραστη μουσική του Maurice Rave, αλλά και τη χορογραφία του βραβευμένου Καλλιτεχνικού Διευθυντή των Béjart, Gil Roman με τίτλο «Tous les hommes presque toujours s’ imaginent».
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Κυριακή 15/9, 21:00
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Από 25€ έως 100€

EΙΚΑΣΤΙΚΑ

Art Athina στο Ζάππειο

Τριάντα έξι γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στη μεγάλη αθηναϊκή φουάρ που αλλάζει χώρο και διοργανώνεται αυτήν την φορά στο Ζάππειο Μέγαρο. Μία ενότητα μάλιστα της φετινής Art Athina, αυτή του βίντεο, θα στεγαστεί στον παλαιότερο εν λειτουργία θερινό κινηματογράφο της Αθήνας, την Αίγλη.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σάββατο 14 & Κυριακή 15/9, 12:00 – 21:00
Ζάππειο Μέγαρο, Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας
5 – 8€

ΌΠΕΡΑ

Aïda, του Βέρντι από την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών

Περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες, σολίστ, χορωδοί και μέλη της ορχήστρας παρουσιάζουν το αγαπημένο έργο του Βέρντι σε δύο μοναδικές παραστάσεις, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.
Παρασκευή 13/9, 20:30 στο Θέατρο Πέτρας
Σάββατο 14/9, 20:30 στο Βεάκειο
Από 10€ έως 15€

ΣΙΝΕΜΑ

Ο πύργος του Downton

Η διάσημη βρετανική σειρά μετακομίζει στη μεγάλη οθόνη με τη μορφή ενός μεγάλου επεισοδίου που ενώνεται απευθείας με την τηλεοπτική πλοκή.
Η άφιξη του Βασιλιά Γεωργίου Ε΄ της Μεγάλης Βρετανίας και της Βασίλισσας Μαίρης, θα σημάνει συναγερμό στο πύργο του Downton. Αναστατωμένη η οικογένεια Κρόλεϊ και κυρίως οι υπηρέτες θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να ανταποκριθούν σε μια επίσκεψη τέτοιων υψηλών απαιτήσεων. Υπάρχουν όμως κάποια εμπόδια όπως για παράδειγμα ο άκαμπτος βασιλικός μπάτλερ και ο εκκεντρικός γάλλος σεφ του παλατιού…
Δείτε την κριτική της ταινίας και πού παίζεται εδώ. 

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b