CHEF'S TIPS
Μακαρονάδα με κοκκινιστό φιλέτο κοτόπουλο
Νόστιμη συνταγή από τη food blogger Nikis_Food

Monopoli Team
12.09.2019
A
A
Υλικά για τη μακαρονάδα με κοκκινιστό φιλέτο κοτόπουλο
- κρεμμύδι
- 2 κ.γ πελτέ ντομάτας
- 1 μικρό πακέτο σάλτσα ντομάτας
- φιλέτο κοτόπουλο σε κομματάκια
- καρότο
- μισή πιπεριά πράσινη
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, μπαχάρι σκόνη, κανέλα, ζάχαρη
- ζωμό κότας
- 1 ποτήρι νερό
- 1 πακέτο μακαρόνια
- τυρί για τα μακαρόνια
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τον πελτέ ντομάτας. Προσθέτουμε το φιλέτο κοτόπουλο, αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε κομματάκια και το αφήνουμε για 8 λεπτά να ψηθεί. Στην συνέχεια ρίχνουμε ένα καρότο σε ροδέλες μαζί με την πιπεριά ψιλοκομμένη. Αφήνουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας. αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, μπαχάρι σκόνη, κανέλα, ζάχαρη και το ζωμό κότας. Έπειτα ένα ποτήρι νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 5. Αφήνουμε για περίπου μισή ώρα με 40 λεπτά. Εάν χρειαστεί και άλλο νεράκι συμπληρώνουμε. Βράζουμε ένα πακέτο μακαρόνια για συνοδευτικό. Τέλος, προσθέτουμε και το τυρί.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Αλέκα Κανελλίδου στο Θέατρο Άλσος με ξεχωριστούς καλεσμένους
Ο Γιάννης Χαρούλης φέρνει τον χορό και στη Θεσσαλονίκη
Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου οι μετεγγραφές των πρωτοετών φοιτητών των Πανεπιστημίων
Με Erik Truffaz Quartet ανοίγει η νέα σεζόν στο Half Note Jazz Club
«Κόπηκε» η εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, μετά από τις δηλώσεις του για τη δολοφονία Κερκ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου
Athens Baroque Festival: Το πάθος του μπαρόκ ζωντανεύει στην Αθήνα
Μια βραδιά με τον Πάνο Βλάχο στη σκιά των Βράχων – και το καλοκαίρι κράτησε λίγο ακόμη
Ιδιοπαθής Πνευμονική Ίνωση: Τα συμπτώματα, η διάγνωση και οι εξελίξεις στη θεραπεία
Πρεμιέρες: Ισπανική επέλαση στις αίθουσες