MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OMOΡΦΙΑ

Η Lady Gaga μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της

Τα HAUS LABORATORIES, η νέα εταιρία ομορφιάς της Lady Gaga, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την κυκλοφορία των πρώτων προϊόντων μακιγιάζ της, που αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2019.

Monopoli Team

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο κόσμος είναι άλλη μια μάρκα ομορφιάς. Κρίμα. Καλωσήρθατε στα HAUS LABORATORIES.

View this post on Instagram

The last thing the world needs is another beauty brand. But that’s too bad. Welcome to HAUS LABORATORIES. @ladygaga

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs) on

Αυτή ήταν η ανατρεπτική λεζάντα της τελευταίας δημοσίευσης του λογαριασμού HAUS LABORATORIES στο Instagram. Πρόκειται για το λογαριασμό της σειράς μακιγιάζ της Lady Gaga, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Η σειρά θα πωλείται μόνο μέσω Amazon, ενω θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία από τις 15/7.

Ακολουθώντας στα χνάρια της Rihanna, η οποία κυκλοφόρησε τη Fenty Beauty το 2017, η Lady Gaga μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των προϊόντων μακιγιάζ. Το βίντεο που δημοσίευσε τόσο στον προσωπικό της λογαριασμό, όσο και στο λογαριασμό των HAUS LABORATORIES και στο YouTube, ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη σειρά καλλυντικών της στις 9/7.

Η Gaga, γνωστή για τις εκκεντρικές και δημιουργικές της εμφανίσεις, έχει ήδη προκαλέσει εικασίες θαυμαστών ως προς το τι θα περιέχει η νέα της σειρά. Κάποιοι ευελπιστούν ότι η τραγουδίστρια και ηθοποιός θα τους εφοδιάσει με ό,τι χρειάζονται για να μιμηθούν τις μοναδικές της εμφανίσεις.

View this post on Instagram

Thank you @tiffanyandco for the perfect necklace for my looks ??

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Πάντα ιδιαίτερη και πάντα απολύτως ο εαυτός της, η Gaga δε φοβάται το χρώμα, τις έντονες γραμμές και την πρωτοτυπία στα looks της.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

«Το χρώμα είναι πραγματικά μεταμορφωτικό,» είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό Business of Fashion. «Είναι δυνατό, είναι όμορφο, και είναι ο τρόπος που βρήκα τη φωνή μου με το μακιγιάζ».

Η πρώτη κυκλοφορία των HAUS LABORATORIES θα περιλαμβάνει μια σειρά lip glosses, lip colors και χρώματα πολλαπλών χρήσεων, όλα διαθέσιμα στο Amazon Prime από τις 15/7.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b