MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Ο Ερωτόκριτος, του Δημήτρη Μαραμή με τους Vamos Ensemble στο Θέατρο Βράχων

Μια μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στο πρωτότυπο αριστούργηµα του Βιτσέντζου Κορνάρου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

Monopoli Team

Το αριστούργημα του Βιτσέντζου Κορνάρου, ο Ερωτόκριτος, και συγκεκριμένα η νέα προσέγγιση του Δημήτρη Μαραμή θα παρουσιαστεί στην Αθήνα την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» για μία μοναδική συναυλία!

Η μουσική του Ερωτόκριτου του Δημήτρη Μαραμή έχει διαγράψει μία μεγάλη πορεία μέσα στο χρόνο, ξεκινώντας από θεατρική μουσική το 2011 στο Ακροπόλ, σύγχρονο ελληνικό μιούζικαλ ανάθεση της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ το 2017 και φτάνοντας στην πλήρη συναυλιακή του μορφή με τους Vamos Ensemble από την Κρήτη, το 2019.

Το ανανεωμένο ενορχηστρωτικά και ειδικά διασκευασμένο κρητικό έργο του Δημήτρη Μαραμή από τον Θανάση Παπαθανασίου για το νέο μουσικό σχήμα των Vamos Ensemble, με τους καταξιωμένους ερμηνευτές Θοδωρή Βουτσικάκη (Ερωτόκριτος), Ελένη Δημοπούλου (Αρετούσα), Ιωάννα Φόρτη (Παραμάνα), Gautier Βελισσάρη (Πολύδωρος)  και Κωστή Μαυρογένη (Ρήγας) συνεχίζει αναγεννημένο τη δυναμική του πορεία, στο πλαίσιο του Έτους Ερωτόκριτου 2019.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η πρεμιέρα του Ερωτόκριτου με τους Vamos Ensemble στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» τον Μάΐο στα Χανιά, το έργο ξαναζητήθηκε να παιχτεί σε απόσταση ενός μήνα μόνο, στην Ανατολική Τάφρο Χανίων, όπου κατακλύστηκε από κόσμο!

Στιγμιότυπο από την παράσταση του Δημήτρη Μαραμή

H µουσική σύνθεση του Ερωτόκριτου από τον Δηµήτρη Μαραµή απέσπασε διθυραµβικές κριτικές κι ενθουσίασε το κοινό, όπου κι αν το παρακολούθησε σε ολόκληρη τη χώρα, είτε στη σκηνική, είτε στη συναυλιακή του εκδοχή.

Vamos Ensemble

Vamos Ensemble

Οι Vamos Ensemble είναι ένα μουσικό σύνολο με όψη και σύνθεση μικρής συμφωνικής ορχήστρας που αποτελείται από δεκαέξι μουσικούς οι οποίοι κατοικούν στην Κρήτη. Πρωτοεμφανίστηκαν πριν από πέντε χρόνια και έχουν σαν ορμητήριο το χωριό του Βάμου στα Χανιά. Ερμηνεύουν μουσικές του κόσμου, δοσμένες με τη γνησιότητα και τον αυθορμητισμό των ιδιαίτερων και σύγχρονων ενορχηστρώσεων τους, δημιουργώντας ένα μοναδικά δικό τους χαρακτηριστικό ήχο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Βιτσέντζος Κορνάρος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαραμής


Παίζουν: Θοδωρής Βουτσικάκης, Ελένη Δηµοπούλου, Ιωάννα Φόρτη, Gautier Βελισσάρης, Κωστής Μαυρογένης

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό εισιτήριο:13 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο / Φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ ταμείο Ειδικές τιμές για Συλλόγους.
Πληροφορίες: θέατρο Βράχων, Τηλέφωνο: 21 0760 9350
Παραστάσεις: Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 21:30
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketmaster.gr
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Βράχων, Νεαπόλεως 58, Βύρωνας, Τηλέφωνο: 21 0760 9350
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b