MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Το Λιοτρίβι στις Σπέτσες: Μεσογειακές γεύσεις σε ατμοσφαιρικό τοπίο

Tο Λιοτρίβι στις Σπέτσες, ένα από τα πιο κλασικά εστιατόρια στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού, σερβίρει ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, δίπλα στη θάλασσα.

author-image Τάσος Τσομπανίδης

Ο χώρος

Σε ένα ατμοσφαιρικό τοπίο στο Παλιό Λιμάνι και στο πέτρινο ελαιοτριβείο, που η κατασκευή του μας ταξιδεύει πίσω στο 1900, ο ιδιοκτήτης Γιώργος Κιούσης και οι συνεργάτες του έχουν διαμορφώσει τον χώρο του εστιατορίου Λιοτρίβι με ιδιαίτερη αισθητική.

Ο εσωτερικός χώρος είναι διακοσμημένος με αυθεντικά παραδοσιακά κειμήλια συνδυασμένα με σύγχρονο τρόπο, όπως πολλά αντικείμενα και ασπρόμαυρες φωτογραφίες, από τη ζωή στο νησί και όχι μόνο.

Στον εξωτερικό χώρο βρίσκονται τραπέζια τοποθετημένα πάνω σε μια αποβάθρα, σε μια τοποθεσία που παρέχει ειδυλλιακή θέα στους επισκέπτες. Έτσι, αν βρεθείτε στο Λιοτρίβι για γεύμα ή δείπνο, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες, γραφικές εικόνες απο το Παλιό Λιμάνι, απο τα αγκυροβολημένα ιστιοπλοικά και τα ψαροκάϊκα που αρμενίζουν.

Το μενού

Οι κύριες γευστικές επιλογές από το μενού, φέρουν άρωμα μεσογειακής κουζίνας, δίνοντας ωστόσο την ανάλογη σημασία και βαρύτητα και στην ελληνική γαστρονομία. Τα πιάτα στο Λιοτρίβι ετοιμάζονται αυστηρά με φρέσκα υλικά.

Ανάμεσα στα ορεκτικά θα βρείτε μια ποικιλία πιάτων απο ψαρικά και δροσερές, μεσογειακές σαλάτες. Στα κυρίως πιάτα σας περιμένει μία μεγάλη ποικιλία θαλασσινών, αλλά και επιλεγμένων κρεατικών. Το μενού έρχονται να συμπληρώσουν οι χειροποίητες πάστες και το ριζότο.

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε:
  • Καβουροσαλάτα με μαγιονέζα και κόλιανδρο
  • Φλογέρες με σουσάμι και παπαρουνόσπορο.
  • Χταπόδι με φάβα.
  • Καρέ αρνιού με μούς μελιτζάνας και κους κους με γλυκάνισο
  • Γαρίδες με σώς ούζου και γλυκάνισο

   Συν (+)
  • Εξαιρετική ποικιλία πιάτων
  • Ατμοσφαιρικός χώρος και ποιοτικό service
  • Tον Ιούλιο και Αύγουστο οργανώνονται βραδιές με κουβανέζικα και jazz μουσικά σχήματα

  

    Πλην (-)

  • Oι τιμές είναι γενικότερα υψηλές σε όλο το νησί, τα πιάτα του μενού όμως είναι ιδιαίτερα ποιοτικά και δικαιολογούν τις τιμές τους.

 Επίγευση

Φεύγοντας από το Λιοτρίβι θα έχετε στον ουρανίσκο σας τη φίνα γεύση της πανακότα με βύσσινο και της κρέμ μπριουλέ.

Για όσους θέλουν η έξοδος για το φαγητό τους να συνδυάζει την ποιότητα και την καλή θέα, το Λιοτρίβι στο Παλιό Λιμάνι των Σπετσών είναι η καλύτερη επιλογή!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Λιοτρίβι
Παλιό Λιμάνι, Σπέτσες
Τηλ.: 2298072269

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b