MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

10 ταινίες που το happy ending δεν υπήρχε σαν επιλογή

Κάποιες ταινίες, όσο και αν μας πονάει δεν έπρεπε να είχαν happy end, όμως γι’ αυτό τις αγαπάμε

Monopoli Team

1. Seven

Ναι ναι ήταν προβλέψιμο, αλλά δεν θα μπορούσε να μην είναι πρώτο σε αυτή τη λίστα. O David Mills (Brad Pitt) δούλεψε σκληρά, για να συλλάβει τον κατά συρροή δολοφόνο (Kevin Spacey), αλλά ο κύκλος των 7 θανάσιμων αμαρτημάτων έπρεπε να κλείσει. Δυστυχώς έκλεισε με τον θάνατο της εγκύου συζύγου του Tracy (Gwyneth Paltrow). Άουτς!

2. American History X

Ο φασισμός δεν είναι ένα αστείο και το γέλιο του Ντέρεκ κόπηκε απότομα! Ο αρχηγός μιας ομάδας νεοναζί φυλακίζεται βρίσκεται στην φυλακή μετά από έγκλημα που διέπραξε. Βγαίνοντας από την φυλακή σχεδόν άλλος άνθρωπος, ο Ντέρεκ θα συνειδητοποιήσει ότι το μεγαλύτερο του έγκλημα δεν ήταν αυτό που τον έβαλε στην φυλακή, αλλά αυτό που έκανε στον αδερφό του. Και νομίζω μάθαμε όπως και αυτός πολύ καλά πού αυτό οδηγεί…

3. Candy

Ήταν άδικο; Σίγουρα ήτανε Candy μου! Η πορεία ενός ζευγαριού με προβλήματα τοξικομανίας μέσα από τον Παράδεισο, την Γή και την Κόλαση! Φτάσανε σχεδόν στην καταστροφή, αλλά λένε ότι οι δυνατότεροι έρωτες είναι οι ανεκπλήρωτοι και οι τοξικοί!

4. Life is Beautiful

Στην προσπάθεια του να προστατεύσει και να καθησυχάσει τον γιο του στο στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου κρατούνται, ο Guido (Roberto Beningi) κάνει τα πάντα για να φαίνεται όλο αυτό σαν παιχνίδι. Και τα καταφέρνει! Ο Guido μπορεί να χάνει την ζωή του, αλλά στο τέλος ο γιος του «νικάει στο παιχνίδι» και κερδίζει το έπαθλο, που ήταν το tank! Εκείνο που θα τον απελευθερώσει!

5. Green Mile

Ο Τζόν, ένας επιβλητικός άντρας οδηγείται στην φυλακή με την λανθασμένη κατηγορία, για τον θάνατο και τον βιασμό δύο νεαρών κοριτσιών, όπου θα τιμωρηθεί με θανατική ποινή. Ο Τζον ξεκινά να επιδεικνύει υπερφυσικές δυνάμεις, θεραπεύει το πρόβλημα υγείας ενός φύλακα, ανασταίνει τον Κύριο Τζινγκλς και θεραπεύει την Μελίντα Μουρς, σύζυγο του επικεφαλή των φυλακών. Σύντομα οι  φύλακες καταλαβαίνουν ότι ο Τζον έχει καταδικαστεί  αδίκως σε θανατική ποινή, βέβαια αυτά «δεν φτάνουν», ώστε να αποτρέψουν την εκτέλεση του Τζόν.

6. Million Dollar Baby

Η Maggie μια σερβιτόρα από το Missouri (Hilary Swank), βλέπει το boxing ως την μοναδική της διέξοδο. Πείθει τον Frankie Dunn (Clint Eastwood) να την προπονήσει. Οι δυο τους αναπτύσσουν μια σχέση πατέρα – κόρης και η σκληρή δουλειά της Maggie οδηγεί στην άνοδο της! Μέχρι που μια γροθιά οδηγεί στην παράλυση της! Μην μπορώντας να δεχθεί την μοίρα της έτσι, η Maggie ζητάει μια τελευταία χάρη από τον προπονητή της…

7. The Boy in the Stripped Pajamas

Πως να εξηγήσεις σε ένα παιδί, ότι το άλλο παιδί πίσω από το φράχτη είναι κατώτερο του, είναι εχθρός του και δεν θα πρέπει να παίζουν. Δύσκολη διαδικασία! Πόσο μάλλον όταν δεν έχεις δίκιο! Ευτυχώς η παιδική επιθυμία για εξερεύνηση ξεπερνάει την βαρβαρότητα των μεγάλων. Δυστυχώς τα δύο παιδιά που ήθελαν απλά βρέθηκαν από την λάθος μεριά του συρματοπλέγματος, την λαθος στιγμή!

8. The Wrestler

Μετά από ένα κρίσιμο χειρουργείο, ο Robin Ramzinsk απομακρύνεται από τον χώρο της πάλης. Όμως η κοινωνία, έξω από τον χώρο της πάλης ο Robin δεν νιώθει αποδεκτός. Οπότε μετά από μια ερωτική απογοήτευση και την αδυναμία του να επανασυνδεθεί με την κόρη, που πριν χρόνια είχε παρατήσει, μπαίνει και πάλι στο ρινγκ! Σκαρφαλώνει στα σχοινιά και εκτελεί μια τελευταία φορά την χαρακτηριστική του φιγούρα.

9. Το κουτί

Ο Άρθουρ και η Νόρμα έκαναν την επιλογή τους! Πάτησαν το κουμπί που είχε μέσα το κουτί, σκότωσαν έναν τυχαίο άνθρωπο στην γη και κέρδισαν ένα εκατομμύρια δολάρια. Τα πράγματα όμως δεν θα ήταν φυσιολογικό να τους έρθουν μετά όπως τα ήθελαν. Έτσι καλούνται να κάνουν μια ακόμα επιλογή. Την μόνιμη τύφλωση και κώφωση του γιου τους ή τον θάνατο της Νόρμα, την σύλληψη του Άρθουρ, ώστε ο γιος τους να ζήσει υγιείς.

10.Hachiko

Τα λόγια είναι κάπως περιττά! Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου! Ο πιο πιστός φίλος του Peter Wilson (Richard Gere) ακόμα τον περιμένει, στον σταθμό του τρένου…

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b