MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 21– 23/6: Οι 5 καλύτερες επιλογές για το Σαββατοκύριακο

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 21 έως την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Οιδίπους του Σοφοκλή, από τον Μπομπ Γουίλσον στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Η κορυφαία τραγωδία του Σοφοκλή ζωντανεύει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου από τον Ρόμπερτ Γουίλσον, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019. Ο κορυφαίος δημιουργός ακολουθεί την ιστορία του Οιδίποδα χρονολογικά, χωρίς να συμπίπτει απολύτως με τον Οιδίποδα Τύραννο του Σοφοκλή, από τη στιγμή της γέννησής του και της εγκατάλειψής του ως βρέφους, μέχρι τη στιγμή της τύφλωσής του, αφού έχουν προηγηθεί οι φρικτές αποκαλύψεις: από το πρώτο φως της ζωής στο τελευταίο φως που αντικρίζει.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 21/6 & Σάββατο 22/6, 21:00
Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Aπό 10 έως 100 ευρώ

MOYΣΙΚΗ

Release Athens 2019 Day 6: Οι Cypress Hill στην Αθήνα

To Release Athens υποδέχεται τους θρυλικούς Cypress Hill, ένα από τα μεγαλύτερα και επιδραστικότερα ονόματα στην ιστορία τoυ hip-hop. Tην Παρασκευή 21 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, θα ζήσουμε την πιο εθιστική βραδιά του καλοκαιριού με τα κλασικά “Insane in the Brain”, “I Wanna Get High”, “(Rock) Superstar”, “Tequila Sunrise”, “How I Could Just Kill a Man”, “I Ain’t Goin’ Out Like That”, “Throw Your Set in the Air”, “Dr. Greenthumb” και πολλά ακόμα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 21/6, 17:00
Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου Φαλήρου
Από 32€ έως 100€

ΘΕΑΤΡΟ

Το κορίτσι από το εργοστάσιο της ομίχλης, του Τομ Λουτς στην Πειραιώς 260

Ένα σύγχρονο παραμύθι με μαγικό φινάλε που συμπεριλήφθηκε στη λίστα του φετινού Theatertreffen – Berliner Festspiele με τις 10 καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς, παρουσιάζεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019. η νέα δημιουργία του Ελβετού Τομ Λουτς, που φημίζεται για τις ατμοσφαιρικές παραστάσεις του γεμάτες μουσική και εντυπωσιακές εικόνες, αγγίζει τις πλέον φευγαλέες κι εφήμερες πτυχές της ανθρώπινης εμπειρίας. Πώς μπορεί να κρατηθεί κανείς από κάτι που είναι διαρκώς ρευστό; Έχει θέση η ποίηση σε έναν κόσμο που κυριαρχείται ολοένα περισσότερο από τους νόμους της αγοράς; Μια φορά κι έναν καιρό, στην άκρη της πόλης, ήταν ένα μικρό εργοστάσιο που έφτιαχνε μηχανές ομίχλης και τα έβγαζε πέρα με δυσκολία εν μέσω οικονομικής ύφεσης.
Κυριακή 23/6, 20:00
Πειραιώς 260, Ταύρος
15-25€

ΜΟΥΣΙΚΗ

Release Athens 2019 Day 7: Hozier, Roisin Murphy & Hooverphonic

O Hozier, ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς της δεκαετίας, έρχεται στο Release Athens 2019. Ο Ιρλανδός συνθέτης και τραγουδιστής έγινε διάσημος με το ομώνυμο ντεμπούτο album του, το 2014, και κυρίως με το συγκλονιστικό “Take Me To Church” με το οποίο κατέκτησε, στην κυριολεξία, ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή θα είναι η πρώτη του εμφάνιση στην χώρα μας, όπου ήδη αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα των τελευταίων ετών.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Κυριακή 23/6, 17:00
Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου Φαλήρου
Από 42€ έως 130€

ΣΙΝΕΜΑ

Toy Story 4 (μεταγλωττισμένη)

Το τέταρτο μέρος λοιπόν των περιπετειών του Γούντι, του Μπαζ και των άλλων ζωντανών παιχνιδιών είναι απλώς απαραίτητο αλλά σχεδόν επιτακτικό για να μας ταξιδέψει και πάλι στην αθέατη πλευρά της αθωότητας με ένα τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί στο είδος. Απλώς μαγικό με την περιπέτεια, το χιούμορ και την συγκίνηση να αλληλοεπιδρούν μοναδικά.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Oι πρεμιέρες της εβδομάδας. 

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b