MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Tips για τα beauty προβλήματα του καλοκαιριού

Εάν όσο ζεσταίνει ο καιρός, νιώθετε το δέρμα σας να εκπέμπει sos, μην πανικοβάλλεστε. Σίγουρα δεν είστε οι μοναδικές και ακόμα πιο σίγουρα υπάρχει εξήγηση

Monopoli Team

Οι θερμοκρασίες που ανεβαίνουν σε συνδυασμό με την υγρασία μπορεί να σας κάνουν να εμφανίσετε issues που ενδεχομένως δε γνωρίζετε ότι έχετε. Ή ακόμα και να επιδεινώσουν κάποια που ήδη έχετε. Όλο σας το είναι από τη κορυφή μέχρι τα νύχια ζητούν μια σωτήρια αλλαγή.

Ας δούμε πως μπορείτε να βγείτε νικήτριες από τη μάχη για εμφάνιση στην τρίχα, κάτω από τις αντίξοες καλοκαιρινές συνθήκες.

Oil-free spf

Πρόκειται για μια μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σας. Το καλοκαίρι που το δέρμα γίνεται ακόμα πιο λιπαρό, το μόνο που δε χρειάζεται είναι extra λιπαρότητα. Επιλέξτε έξυπνα ένα sunscreen που θα απαλλαγμένο από έλαια. Ποια θα ήθελε εξάλλου φραγμένους πόρους και δέρμα που ασφυκτιά κάτω από βαριά προϊόντα;

Ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας

Το ότι το αντηλιακό είναι απαραίτητο, κάθε μέρα το γνωρίζετε ήδη. Εκεί που την πατάτε συνήθως είναι στην ποσότητα και στις περιοχές που (νομίζεις ότι) πρέπει να το εφαρμόζετε. Όμως, το πρόσωπο δεν είναι η μόνη περιοχή που χρειάζεται προστασία. Κάθε, μα κάθε περιοχή που εκτίθεται δεν πρέπει να μένει παραπονεμένη. Ειδικά το ντεκολτέ και ο λαιμός μπορεί εύκολα να ξεχαστούν. Η φωτογήρανση είναι φαντάζομαι το τελευταίο που επιθυμείτε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b