MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΔΙ

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το Big Bang Festival

Όλα όσα δεν ξέρουμε και θα θέλαμε να μάθουμε για το μουσικό φεστιβάλ, που έρχεται για ένα διήμερο 25 & 26 Μαΐου – εντός και εκτός Στέγης – και είναι αφιερωμένο στην περιέργεια κάθε παιδιού!

Χαλκός & Δέρμα, HOP FROG Fanfare
Monopoli Team

Μουσικοί, μπάντες, καλλιτέχνες, παρελάσεις, πειράματα, κατασκευές, περφόρμανς και παραστάσεις προσκαλούν γονείς, βρέφη και παιδιά να ανακαλύψουν τί σημαίνει Μουσική μέσα από ένα μουσικό φεστιβάλ αφιερωμένο στην παιδική περιέργεια.

Οι ρυθμοί αφηγούνται τις ιστορίες τους, Μιχάλης Afolayan & Anasa

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…

Το Big Bang Festival έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση το 2015, μετρώντας μέχρι σήμερα πέντε συνολικά διοργανώσεις. Φέτος, λοιπόν, γιορτάζουμε την 5η διοργάνωση του μουσικού φεστιβάλ για τα παιδιά.

Μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει στο φεστιβάλ 8.700 παιδιά (!!!) και μαζί τους έχουν περάσει από αυτό 320 μουσικοί, παιδαγωγοί, περφόρμερς και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, από την πρώτη ημέρα πραγματοποίησής του.

Μάλιστα, στη φετινή διοργάνωση προστίθονται στη λίστα επιπλέον 80 καλλιτέχνες!

Deep Fusion Butterfly

Όσον αφορά στις δράσεις, μία οικογένεια μπορεί να παρακολουθήσει δέκα διαφορετικές δράσεις κατά τη διάρκεια του διημέρου. Στην μεγάλη ποικιλία των δράσεων – τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο πρόγραμμα του φεστιβάλ –  μπορούν να συμμετάσχουν από βρέφη έως και παιδιά 12 ετών.

Και μιας και το Big Bang Festival είναι αφιερωμένο – εκτός από τα παιδιά – και στη μουσική, τα παιδιά κατά τη συμμετοχή τους στις δράσεις, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής με ήχους τζαζ, ραπ, σύγχρονης αλλά και κλασσικής μουσικής, fluxus, παραδοσιακής, ακόμα και αφρικανικής, εντός και εκτός Στέγης, στη γειτονιά του Νέου Κόσμου, σε παρακείμενα σχολεία, πάρκα κλπ.

Τι θα δούμε φέτος; Πόλλα και διάφορα! γιατι κάθε χρονιά η Στέγη διοργανώνει τρελά πράγματα. Θα μπούμε στο εργαστήριο επιστημόνων ή στην κοιλιά μιας κιθάρας, θα γινουμε μαέστροι ή θα βγούμε έξω στη γειτονιά κάνοντας μουσικές παρελάσεις.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

25 & 26 Μαΐου 2019 | Εντός και εκτός Στέγης στη γειτονιά
Παιδιά 0-12 ετών μαζί με την οικογένειά και τους φίλους τους
Εισιτήρια: 2-5€ και δωρεάν δράσεις/Ομαδικές κρατήσεις στο [email protected]
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107

 

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b