CHEF'S TIPS
Εύκολο λεμονογλυκό από την Εβίνα Καπιτζόγλου
Για τους λάτρεις του λεμονιού υπάρχει ένα εύκολο και δροσερό γλυκάκι που γίνεται γρήγορα κι ενθουσιάζει!

Monopoli Team
23.04.2019
A
A
Η Food Blogger Εβίνα Καπιτζόγλου μοιράζεται μαζί μας μία εύκολη και δροσερή συνταγή, ότι πρέπει μετά από το βαρύ γεύμα του Πάσχα.
Υλικά-
- 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- Ξύσμα από 1 μεγάλο λεμόνι
- 3 κουταλιές σούπας χυμός λεμόνι
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το ζαχαρούχο γάλα, με το γιαούρτι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού.
Βάζουμε τα μπισκότα στο multi και τα αλέθουμε καλά. Αν πάλι τα προτιμάτε χοντροτριμμένα, κανένα πρόβλημα.
Βάζουμε σε ποτήρια μία στρώση μπισκότου, μια στρώση κρέμας και ξανά το ίδιο. Αν θέλουμε διακοσμούμε με λίγο ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να σφίξει η κρέμα.
Μπορείτε επίσης να το ετοιμάσετε σε ένα μεγάλο μπολ και να το σερβίρετε με κουτάλα.
Δείτε περισσότερες συνταγές της Εβίνας Καπιτζόγλου στο site της Cook & feel
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Χορός των Πυρσών: Το μουσικό οδοιπορικό του Βασίλη Ρακόπουλου στο Μέγαρο
Πού και πότε θα γίνουν τα ανοιξιάτικα street parties του Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων
Στέγη: Ο Χιλιανός συγγραφέας Benjamin Labatut σε μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου
Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ στον Τραμπ: “Θα μείνεις στην ιστορία ως το μεγαλύτερο λάθος του αιώνα”
ΕΜΣΤ: Διήμερο εκδηλώσεων για τη σύγχρονη γλυπτική και το έργο του Θόδωρου
Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Είναι παραβιαστικό να σε φωτογραφίζουν χωρίς την άδειά σου» (vid)
Ο Κύριος των Νεκρών: Η πιο προσωπική ταινία του David Cronenberg είναι μια ωδή στο πένθος
Ο Ibrahim Maalouf μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς στην καριέρα του
Η Αθήνα τη Νύχτα: Υπάρχει ζωή στα “Μαύρα τα Μεσάνυχτα” ενός Σαββάτου;
Eurovision 2025: «Τέλος» οι σημαίες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από τη σκηνή