CHEF'S TIPS
Εύκολο λεμονογλυκό από την Εβίνα Καπιτζόγλου
Για τους λάτρεις του λεμονιού υπάρχει ένα εύκολο και δροσερό γλυκάκι που γίνεται γρήγορα κι ενθουσιάζει!
Monopoli Team
23.04.2019
A
A
Η Food Blogger Εβίνα Καπιτζόγλου μοιράζεται μαζί μας μία εύκολη και δροσερή συνταγή, ότι πρέπει μετά από το βαρύ γεύμα του Πάσχα.
Υλικά-
- 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- Ξύσμα από 1 μεγάλο λεμόνι
- 3 κουταλιές σούπας χυμός λεμόνι
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το ζαχαρούχο γάλα, με το γιαούρτι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού.
Βάζουμε τα μπισκότα στο multi και τα αλέθουμε καλά. Αν πάλι τα προτιμάτε χοντροτριμμένα, κανένα πρόβλημα.
Βάζουμε σε ποτήρια μία στρώση μπισκότου, μια στρώση κρέμας και ξανά το ίδιο. Αν θέλουμε διακοσμούμε με λίγο ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να σφίξει η κρέμα.
Μπορείτε επίσης να το ετοιμάσετε σε ένα μεγάλο μπολ και να το σερβίρετε με κουτάλα.
Δείτε περισσότερες συνταγές της Εβίνας Καπιτζόγλου στο site της Cook & feel
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Από την Επίδαυρο στο Θέατρο Πορεία: Πρώτες εικόνες από τις πρόβες για την «Ηλέκτρα» του Δημήτρη Τάρλοου
Οι Offspring επιστρέφουν στην Ελλάδα – Με τους Bad Religion στην Πλατεία Νερού
MIRfestival 2025: Αναγκαίες εκρήξεις μέσα στο χάος
Ένα όνειρο μια ιστορία: Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
Ο Πατέρας, του Αυγούστου Στρίντμπεργκ στο Θέατρο Καλλιρόης
Ivana Grossi: Μια νέα capsule συλλογή που αναδεικνύει τη θηλυκότητα
Αυτή η νύχτα μένει: Η νέα παραγωγή του ΚΘΒΕ έρχεται στο Βασιλικό Θέατρο
Et in Arcadia ego: Ένα οδοιπορικό στο “Άγιο Όρος της Πελοποννήσου”
Όσα δεν σου έχουν πει για την εμμηνόπαυση: Το νέο βιβλίο της Άννας-Μαρίας Παπίρη κυκλοφορεί
Η Polina Ellis παρουσιάζει το γούρι του 2026: Ο “Αετολέων” σύμβολο δύναμης, υπέρβασης και δράσης
