MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ακρόαση για παιδική παράσταση στο Μικρό Εθνικό

Επαγγελματίες ηθοποιούς αναζητά το Μικρό Εθνικό, για παιδική παράσταση, σε σκηνοθεσία Βάσιας Ατταριάν και Μυρτώς Μακρίδη

Monopoli Team

Το Μικρό Εθνικό, στα πλαίσια μιας παιδικής παράστασης, που θα πραγματοποιηθεί κατά τη χειμερινή περίοδο του 2019-2020, σε σκηνοθεσία Βάσιας Ατταριάν και Μυρτώς Μακρίδη αναζητά γυναίκες και άντρες ερμηνευτές, ηλικίας 25-40 ετών, με ευχέρεια στο τραγούδι.

Οι υποψήφιοι που θα παρευρεθούν στην ακρόαση, θα πρέπει να επιλεγούν πρώτα από την σκηνοθετική ομάδα και τους καλλιτεχνικούς συνεργάτες της, βάση του βιογραφικού του σημειώματος, το οποίο και θα χρειαστεί να αποστείλουν ηλεκτρονικά.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email [email protected], μαζί με δυο πρόσφατες φωτογραφίες τους (μια ολόσωμη και μια κοντινή), μέχρι την Δευτέρα 15/04/19, με ένδειξη στο θέμα του email «ΑΚΡΟΑΣΗ-ΠΑΔΙΚΟ 2019».

Μετά την επιλογή, οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα μέσω email, τόσο στην περίπτωση ακρόασης, όσο και στην περίπτωση αρνητικής απάντησης, μέχρι την Πέμπτη 18/04/2019.

Οι υποψήφιοι που θα κληθούν στην ακρόαση, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό σημείωμα, που έστειλαν ηλεκτρονικά, καθώς και τις δύο φωτογραφίες (ολόσωμη- κοντινή ). Χρειάζεται επίσης να φορούν άνετα ρούχα.

Στην πρώτη φάση της ακρόασης θα κληθούν να αυτοσχεδιάσουν υποκριτικά πάνω σε ένα κείμενο που θα τους δοθεί και να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι που οι ίδιοι θα επιλέξουν. Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο, προτείνεται να το φέρουν μαζί τους.
Η πρώτη φάση της ακρόασης θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 24 Απριλίου και στη συνέχεια η δεύτερη φάση στις 6 Μαΐου.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b