MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
13
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Finding Giannis»: Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την αβεβαιότητα της Αθήνας ως τη λάμψη ενός σταρ του αμερικανικού πρωταθλήματος

Monopoli Team

Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Finding Giannis” προβλήθηκε στο ΝΒΑ TV και προκάλεσε συγκίνηση.

Το βίντεο, διάρκειας 21 λεπτών και 38 δευτερολέπτων, ακολουθεί τη διαδρομή του Έλληνα άσου και της οικογένειάς του και καταγράφει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και κατάφερε να ξεπεράσει ο Γιάννης, μέχρι να κατακτήσει το ΝΒΑ.

Τα μέλη της οικογένειάς του, οι σκάουτερ που τον παρακολουθούσαν όταν εκείνος ήταν ακόμα μόλις 16 ετών, αλλά και ο ίδιος ο Γιάννης είχαν να διηγηθούν ξεχωριστές ιστορίες.

Ο Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ότι συνήθιζε να κοιμάται στο γήπεδο μεταξύ της μεσημεριανής και της βραδινής προπόνησης επειδή έπρεπε να περπατήσει 5-6 χιλιόμετρα για να πάει από το σπίτι του στο κλειστό του Φιλαθλητικού.

Όπως είπε, σκέφτηκε να φύγει από τις ΗΠΑ και το ΝΒΑ όταν η οικογένειά του απέτυχε δύο φορές να πάρει βίζα για να ταξιδέψει στο Μιλγουόκι. «Είμαι εδώ λόγω της οικογένειάς μου. Για εμένα η οικογένειά μου είναι τα πάντα», είπε.

Στην διάρκεια του ντοκιμαντέρ, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Πότε κατάλαβες ότι μπορείς να γίνεις ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο;». Κι εκείνος απάντησε «Όταν ήρθα, είδα παίκτες όπως ο ΛεΜπρόν, ο Κόμπι και ο Ντουράντ, που ήταν ξεχωριστοί επειδή ήταν συνεπείς και σταθεροί στην απόδοσή τους. Αναρωτήθηκα τότε αν μπορώ να είμαι συνεπής και δυνατός πνευματικά να κουβαλάω την ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι; Στο ξεκίνημα της τρίτης μου χρονιάς κατάλαβα ότι κάτι αλλάζει. Είχα 27 πόντους στο πρώτο μου παιχνίδι. Είπα τότε στον μάνατζέρ μου ότι μπορώ να τα κάνω αυτά κάθε βράδυ».

Τελειώνοντας, πρόσθεσε: «Είναι σαν να βρίσκομαι σε ένα όνειρο από το οποίο δεν θέλω να ξυπνήσω. Έτσι ακριβώς αισθάνομαι».

Δείτε το ντοκιμαντέρ εδώ:

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Mandrakia Artis 2025: Όσα θα δούμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο φεστιβάλ της Μήλου
Cine News
Επί Κολωνώ: Θερινό σινεμά στην αυλή με ανεξάρτητο κινηματογράφο και ελεύθερη είσοδο
Cine News
Καλοκαιρινό binge watching: 4 νέες σειρές που θα δεις τον Ιούλιο
Cine News
Home Cinema: 10 ταινίες που αξίζει να δουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Έφυγε από τη ζωή ο Μάικλ Μάντσεν
Cine News
«Dexter: Resurrection»: Ο Μάικλ Σ. Χολ επιστρέφει στον ρόλο του διάσημου serial killer – Όσα θα δούμε τον Ιούλιο στην COSMOTE TV
Cine News
“Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι”: Οι πρωταγωνιστές μιλούν για την πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Alpha (vid)
Cine News
«Τρομεροί γονείς»: Μια νέα οικογενειακή κωμωδία έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha
Cine News
COSMOTE HISTORY HD: Η «Μηχανή του Χρόνου» ρίχνει αυλαία τη φετινή σεζόν με τα καλύτερα στιγμιότυπα της χρονιάς
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV