MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ιt’s Grammy Time!

Είναι η μεγάλη γιορτή της Μουσικής, ανεξάρτητα από το ποιος θα πάρει σπίτι του τα περισσότερα βραβεία!

Monopoli Team | 07.02.2019

Θα είναι Kendrick Lamar με τις 8 υποψηφιότητές του, ή ο Drake με τις 7; H Lady Gaga με τον Bradley Cooper (και 4 υποψηφιότητες με δύναμη από το A Star Is Born), ο Childish Gambino, η Cardi B, ο Eminem, η Κacey Musgraves, η Taylor Swift;

Σε λίγο, τα ξημερώματα της Δευτέρας θα ξέρετε. Και αν είστε στο COSMOTE CINEMA 2HD, θα ξέρετε και… live.

Είναι η γιορτή της Mουσικής για διαφορετικά είδη και στιλ, είναι η γιορτή της μουσικής για να περάσουν μηνύματα που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και είναι γιορτή της μουσικής γιατί οι Αμερικάνοι της showbiz ξέρουν να στήνουν τέτοιες γιορτές.

Η Alicia Keys θα είναι επί της υποδοχής!

Γιατί η Alicia ξέρει. Έχει δικά της δεκαπέντε (αρ. 15) γυαλιστερά γραμμοφωνάκια (τα Grammys), έχει εμπειρία και είναι αξιαγάπητη σε ένα κοινο που αγαπάει την soul, την r’n’b, την jazz, την καλή μουσική. «Ξέρω πώς είναι να βρίσκεσαι στη σκηνή και σκοπεύω να φέρω αυτήν ακριβώς την αίσθηση και την ενέργεια», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες η Alicia. Και χαίρεται-είπε- που «αυτές οι απίστευτες γυναίκες είναι υποψήφιες».

Η Janelle Monáe είναι μια από αυτές με το άλμπουμ της Dirty Computer και τις πολλές επιρροές της από τον Prince. H Cardi B επίσης με το άλμπουμ της Invasion of Privacy, το πρώτο της άλμπουμ, υποψήφιο για Άλμπουμ της Χρονιάς και Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ.

Από τον χώρο του hip hop πολλά αστέρια, πολλές προτιμήσεις, πολλές υποψηφιότητες (σε Grammy αλλά και σε Oscar) έχει το άλμπουμ Black Panther με «ενορχηστρωτή» τον Kendrick Lamar και τραγούδια γραμμένα για την ταινία Black Panther και εμπνευσμένα από την «μαύρη» μουσική και τους αφρικάνικους ήχους. Ένα άλλο πολύ «ηχηρό» τραγούδι –και βίντεο- είναι του Childish Gambino, το This Is America, που έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε- υποψήφιο τώρα και για Grammy.

Eνώ δυο μέρες νωρίτερα από την τελετή της απονομής, σε μια ειδική εκδήλωση, η Dolly Parton θα έχει τιμηθεί με ένα ξεχωριστό «Grammy», το MusiCares Person of The Year για την καλλιτεχνική και την κοινωνική της προσφορά όλα αυτά τα χρόνια.

Αλλά τα Grammy, όπως είπαμε, πρώτα από όλα είναι γιορτή- και μάλιστα γιορτή με τεράστιο τηλεοπτικό κοινό που θέλει να ευχαριστηθεί κάθε λεπτό της βραδιάς. Θα εμφανιστούν λοιπόν, μεταξύ άλλων, και θα τραγουδήσουν η Miley Cyrus (και σε ντουέτο με τη νονά της Dolly Parton), η Camila Cabello, o Ricky Martin, Cardi B, o Post Malone μαζί με Red Hot Chili Peppers, η Jennifer Lopez, η Janelle Monae, η St. Vincent, η κυρία Dianna Ross αλλά και η Dua Lipa ντουέτο με την St. Vincent. Επίσης θα δούμε ηθοποιούς όπως η Anna Kendrick (Pitch Perfect) και η Nina Dobrev (Vampire Diaries Series) που εμφανίζεται σε video clip του Drake και άλλοι πολλοί και εκλεκτοί.

Και… να είστε έτοιμοι!

Στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου, η COSMOTE TV σας «διακτινίζει» στο Staples Center του Λος Άντζελες, όπου σας περιμένει η Alicia Keys για να ξεκινήσει η βραδιά. Και να παρακολουθήσετε «ζωντανά» τα 61α Grammy από το COSMOTE CINEMA 2HD, με ελληνικό σχολιασμό από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Claudia Matola και Γιώργο Μουχταρίδη. Η απονομή θα προβληθεί και με υπότιτλους σε επανάληψη, την Δευτέρα 11/2 στις 22.00 (COSMOTE CINEMA 2HD).

** Λίγο νωρίτερα, οι τηλεθεατές μπαίνουν σε μουσική διάθεση, καθώς έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Arianna Grande, Live in London (00.20, COSMOTE CINEMA 2HD) και την συναυλία- αφιέρωμα στον Elton John -Elton John: A Grammy Salute (01.20, COSMOTE CINEMA 2HD) με συμμετοχές πολλών μεγάλων ονομάτων της μουσικής.

*** Επίσης από τη 01:00 έως τις 03:00 το κανάλι Ε! θα μεταδίδει live όλες τις λαμπερές αφίξεις των σταρ στο Red Carpet των βραβείων Grammy 2019!

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b