MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 1 – 3/2: οι 5 κορυφαίες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 1 έως την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

La strada στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου

Η ομάδα FlyTheatre (Κατερίνα Δαμβόγλου – RobinBeer) σκηνοθετεί για πρώτη φορά και παρουσιάζει το «La strada» (1954), τη βραβευμένη με  Όσκαρ ταινία, του θρυλικού σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελίνι. Η ιστορία του La Strada ξετυλίγεται βήμα-βήμα μέσα από την αθώα ματιά της Τζελσομίνα και τις παρεμβάσεις – σχόλια του ίδιου του Φελίνι. Η κωμωδία μπλέκεται με το δράμα σε μια παράσταση που συνδυάζει τους κώδικες του σωματικού θεάτρου με τη σύγχρονη τεχνολογία και το animation.
Παρασκευή 1/2, Σάββατο 2/2, 21:00 & Κυριακή 3/2, 20:00
Γενική είσοδος: 13€, 10€ νεανικό, φοιτητικό και 5€ για ανέργους

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Kim Ann Foxman στο Six d.o.g.s 

Το πρώτο Her party στο six d.o.g.s, με καλεσμένη την DJ, τραγουδίστρια και παραγωγό, Kim Ann Foxman. To Her είναι ένα μουσικό project που σκοπεύει να αλλάξει τον τροπο με τον οποίο βλέπουμε το γυναικείο φύλλο πίσω από τα decks, δημιουργώντας line-up τα οποία αποτελούνται αποκλειστικά από γυναίκες. Αυτό θα είναι το πρώτο Her party στο six d.o.g.s, με καλεσμένη την DJ, τραγουδίστρια και παραγωγό, Kim Ann Foxman. Μαζί της στα decks, οι K.atou, Mjolk και η εμπνεύστρια του project, Fo.
Σάββατο 2/2, 23.30.
Είσοδος 10 ευρώ, προπώληση 8 ευρώ

ΧΟΡΟΣ

Nederlands Dans Theater στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το κορυφαίο χορευτικό συγκρότημα της Ολλανδίας έρχεται στην Αθήνα για 4 μοναδικές παραστάσεις, από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2019. Ο φετινός προγραμματισμός αυτού του ιδιαίτερα παραγωγικού συγκροτήματος περιλαμβάνει 8 παγκόσμιες πρεμιέρες. Ανάμεσά τους και το νέο έργο του Γερμανού Marco Goecke [Μάρκο Γκαίκε] Walk the Demon [Bόλτα με τον δαίμονά σου], το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των νέων παραστάσεων του NDT 1 στο Μέγαρο, μαζί με δύο αριστουργηματικές χορογραφίες του διάσημου δίδυμου Sol León-Paul Lightfoot (Safe as Houses/Ασφαλές όπως τα σπίτια) και της Καναδής Crystal Pite (Partita for 8 Dancers/Παρτίτα για 8 χορευτές).
Παρασκευή 1/2, Σάββατο 2/2, Κυριακή 3/2, 20.00
10€ (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι), 15€, 24€, 30€, 38€, 46€, 55€

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Αφιέρωμα στον Leonard Cohen με τους Nalyssa Green, Sugahspank! & Lou is στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Τρεις νέες τραγουδίστριες ερμηνεύουν τα τραγούδια που έχει σφραγίσει ο Leonard Cohen με τη χαρακτηριστική βαριά φωνή του, με τη συνοδεία τριών εξαιρετικών μουσικών. Η Nalyssa Green, η Sugahspank! και η Lou is μας ταξιδεύουν με τις ξεχωριστές φωνές τους στο θαυμαστό σύμπαν του Leonard Cohen.
Σάββατο 2/2, 21.00
Από 10€

ΤΑΙΝΙΑ

Η Ευνοούμενη του Γιώργου Λάνθιμου

Στις αρχές του 18ου αιώνα η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τη Γαλλία αλλά η φιλάσθενη και ανασφαλής βασίλισσα Αννα έχει άλλα προβλήματα. Το αποτέλεσμα είναι η ευνοούμενη της, η αυταρχική Λαίδη Σάρα να κυβερνά στη θέση της. Οι ισορροπίες στο παλάτι διαταράσσονται όταν καταφτάνει η νέα υπηρέτρια Άμπιγκεϊλ που έχει συγγενικές σχέσεις με την Λαίδη Σάρα και καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή της ευάλωτης βασίλισσας.
Διαβάστε ολόκληρη την κριτική της ταινίας εδώ.

 

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b