MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πού να πάμε με τα παιδιά τις μέρες των γιορτών;

Προτάσεις για χριστουγεννιάτικες βόλτες, δραστηριότητες και πολλές εκδηλώσεις με τους μικρούς μας φίλους.

Monopoli Team

Τα Χριστούγεννα η Αθήνα αλλάζει πρόσωπο και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους με πολλές προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία σε γιορτινό σκηνικό. Οι επιλογές για οικογενειακές βόλτες είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Δείτε τα μέρη στην πόλη που μπορείτε πραγματικά να χαρείτε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα  και διεκδικήστε δωρεάν προσκλήσεις για εκδηλώσεις αλλα και χριστουγεννιάτικα πάρκα που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

Φιγούρες στο Παγοδρόμιο!

Μέγαρο Μουσικής, έως το τέλος Φεβρουαρίου 2019

Στο Αίθριο του Μεγάρου στρώσανε και φέτος πάγο, ανάψανε τα φώτα, βάλανε μουσική και φτιάξανε το πιο γιορτινό παγοδρόμιο της πόλης με παγοπίστα έκτασης 350 τ.μ. και προστατευτικό στέγαστρο. Εκπαιδευμένο προσωπικό θα βρίσκεται στον χώρο για την επίβλεψη και ασφάλεια των επισκεπτών και για ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ. Γονείς και συνοδοί μπορούν να απολαύσουν ροφήματα και σνακ στο ζεστό περιβάλλον ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου δίπλα στο παγοδρόμιο.

Ατέλειωτο παιχνίδι στο Santa Claus Kingdom!

M.E.C. Παιανίας, έως 4 Ιανουαρίου 2019

Το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, κλειστό (indoor) χριστουγεννιάτικο Πάρκο το «Santa Claus Kingdom» φιλοξενείται για 7η χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας. Το Santa Claus Kingdom στεγάζεται σ‘ ένα τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, Μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και Χριστουγεννιάτικη Αγορά.

Παιχνίδια με τα αγαπημένα Paw Patrol στα Αηδονάκια!

Μαρούσι (κόμβος ΟΤΕ), έως 6 Ιανουαρίου 2019

Τα παιδιά φορούν μάσκες, για να μοιάσουν με τους αγαπημένους τους ήρωες, δίνουν τα χέρια και όλοι μαζί ξεκινούν την αναζήτηση των δώρων που ο Αϊ -Βασίλης έχασε στο δρόμο, σε μια τρομερή καταιγίδα. Οι μικροί εξερευνητές έχουν αποστολή να λύσουν γρίφους και παζλ, να βρουν τον σάκο του Αϊ-Βασίλη για να βάλουν μέσα τα χαμένα δώρα, να φτιάξουν το χαλασμένο έλκηθρο, να βρουν τους ταράνδους και το μαγικό αστέρι. Έτσι οι τάρανδοι θα μπορέσουν να πετάξουν και πάλι και τα δώρα να φτάσουν έγκαιρα σε όλα τα παιδάκια του κόσμου!

Το θαύμα των Χριστουγέννων στο Christmas Fantasy Fun Park & Theater

Κλειστό Κέντρο Ξιφασκίας, Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού, έως 6 Ιανουαρίου 2019

Το Christmas Fantasy Fun Park and Theater άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει να γιορτάσετε φέτος τα πιο μαγικά Χριστούγεννα! Tο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) μεταμορφώνεται σε έναν παραμυθένιο χώρο για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους που θα απολαύσουν παιχνίδια και θεάματα απ’ όλον τον κόσμο με μόνο 12 ευρώ γενική είσοδο για ολόκληρη την ημέρα. Σε έναν τεράστιο κλειστό χώρο 7.500 τμ, ειδικά διαμορφωμένο και φυλασσόμενο, μπορείτε να περιηγηθείτε από το πρωί έως το βράδυ, με ασφάλεια και χωρίς να ανησυχείτε για τις ιδιοτροπίες του καιρού.

Διασκέδαση σε χριστουγεννιάτικό σκηνικό στο Allou Fun Park

Allou Fun Park, έως 6 Ιανουαρίου Ιανουαρίου 2019

Σ’ ένα κατάμεστο από χρώματα και φώτα πάρκο υποδεχόμαστε τις φετινές γιορτές με νέα παιχνίδια αδρεναλίνης, νέο παιχνίδι τρόμου αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Η επέλαση των ξωτικών στην Τεχνόπολη

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, έως 6 Ιανουαρίου  2019

Τα Ξωτικά, ο Άι Βασίλης και η Κυρα-Βασίλαινα μας περιμένουν όλους για μέρες γεμάτες για τη διασκέδαση στο πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό, με παραπάνω από 200 εκδηλώσεις, ψυχαγωγικά παιχνίδια και διαδραστικά εργαστήρια!

Tα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στη Χαβάη

Μέγαρο Μουσικής, έως 30 Δεκεμβρίου 2018

Μια χριστουγεννιάτικη μουσική κωμωδία σκιών με άρωμα καλοκαιριού! Ο γνωστός σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς για έκτη συνεχή χρονιά στο χριστουγεννιάτικο Μέγαρο, με μια ολοκαίνουργια παράσταση. Ο Μεγάλος Βεζίρης φοβάται τον περιβόητο ληστή των Χριστουγέννων και αναθέτει στον Καραγκιόζη να κρύψει το θησαυρό του στην εξωτική Χαβάη. Φοίνικες με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, καρύδες, μελομακάρονα και ιθαγενείς που θα μας πουν τα κάλαντα συνθέτουν μια ανεπανάληπτη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια, γεμάτη μουσική, χρώμα και κύμα…
Μουσικοί συνοδοιπόροι, η ανατρεπτική μπάντα των Burger Project και ο Λευτέρης Ελευθερίου σε ρόλο-έκπληξη!

Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Τσαρλς Ντίκενς 

Εθνικό Θέατρο, έως Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Η μαγεία των Χριστουγέννων αγγίζει το Εθνικό Θέατρο και μεταμορφώνει τη Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» του Θεάτρου Rex σε μια ζεστή αγκαλιά για όλη την οικογένεια. Τα παθήματα του πιο εμβληματικού τσιγκούνη της σύγχρονης δυτικής κουλτούρας, του Σκρούτζ, ζωντανεύουν στη Σκηνή. Ο σκηνοθέτης Γιάννης Μόσχος καταπιάνεται για πρώτη φορά με το μιούζικαλ και διασκευάζει τη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», προσκαλώντας μας να αφεθούμε στο όνειρο και τη φαντασία.

Περισσότερα από XMAS
VIMA_WEB3b