MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα καλύτερα πάρτυ της πόλης για τη μέρα των Χριστουγέννων!

Μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, επιλέγουμε πάρτυ που θα θυμόμαστε για πάντα!

Monopoli Team

Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ Φαντασμάτων στο Six D.o.g.s.

To Six D.o.g.s. εμπνέεται από την ίσως καλύτερη Χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών, το «Πάρτυ των Φαντασμάτων» (Scrooged) και τον BillF*** Murray, και κάνει το δικό του Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ Φαντασμάτων. Μουσική θα παίζουν οι #μόνο_ντέκα, η MatinaSousPeau και μαζί τους, ο DjTakis.

Πληροφορίες: six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα/Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018, 22:00/Είσοδος ελεύθερη/Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2103210510

Trashformers – το νούμερο 1 διαγαλαξιακό party 2034 A.D. στο Fuzz Live Music Club

Θα χορεύει ο κόσμος το 2034; Θα ζούμε ακόμη γνήσιες στιγμές ακραίας διασκέδασης;

Οι Trashformers, το team που έχει κάνει τα μουσικά ταξίδια στο χρόνο δεύτερο σπίτι τους, διακτινίζεται/προσγειώνεται στη σκηνή του Fuzz για να απαντήσει αυτά τα φιλοσοφικά ερωτήματα που μας βασανίζουν αμέτρητα βράδια, την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018 στις 00.31* ακριβώς (!!!) . Όλοι έχουμε ακούσει για εκείνες τις μαγικές νύχτες που ο χρόνος σταματάει και απλά θέλουμε να κρατήσουν για πάντα! Ετοιμαστείτε λοιπόν να γίνετε ένα – με το νούμερο 1 (ένα) Διαγαλαξιακό Show/Party που φυσικά κρατάει μέχρι τελικής πτώσεως… δηλαδή κάπου το 2034 A.D. !!!?

*Θα υπάρχει Secret Live Guest που θα τηλεμεταφερθεί σε ανύποπτο χρόνο

Πληροφορίες: Fuzz Live Music Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Μοσχάτο/Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018, 23:11/Το ταξίδι στο χρόνο ξεκινάει στις 00:31 ακριβώς (!) & Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018 οι πόρτες ανοίγουν στις 00:24, Το ταξίδι στο χρόνο ξεκινάει στις 01:41 ακριβώς (!)/Είσοδος είναι στα 10€ με μπύρα ή κρασί/Για κρατήσεις/φιάλη καλέστε στο 2103450817

Kalikatzaroi are back – Xmas Party στο White Noise Music Place

Άτακτους τους λες. Σκανδαλιάρηδες επίσης. Και άξεστοι είναι, αλλά οι τύποι είναι βολικοί. Γιατί ξέρουν να παρτάρουν ακόμη και στα έγκατα της γης. Τώρα που επιστρέφουν, θα περάσουν από το White Noise. Ο Κατσικοπόδαρος με βάτα και disco μπάλα, ο Μαλαγάνας με αρβυλάκι και αφάνα, και ο Περίδρομος με κόκκινα γαρύφαλλα και πιάτα. Όσο για τους υπόλοιπους, θα μας εκπλήξουν με τις επιλογές τους στις 25 Δεκεμβρίου.

Στα decks η Go-b.

Πληροφορίες: White Noise Music Place, Ευμολπίδων 20, Αθήνα/Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018, 22:00-03.00

Christmas Party στο Ημερολόγιο

Jingle will bell in #Hmerologio! Το πιο παραμυθένιο Christmas Party στην Αμφιάλη είναι γεγονός!

Στολίδια, xmas props για άπειρες φωτογραφίες, αρώματα και γεύσεις Χριστουγέννων, μοναδικά ( και πάντα αγαπημένα ) xmas songs … όλα αυτά στο αγαπημένο σας στέκι!

Dresscode : Put on something Red (πχ κραγιόν, μπλούζα, παπιγιόν ή ακόμα και κάλτσες!

Πληροφορίες: Ημερολόγιο, Παναγή Τσαλδάρη 94, Κερατσίνι/Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018, 22:30 – 04:30/Κρατήσεις : 210 4001294 

The Santa and the sea στο Okio MusiCafe

Το Okio MusiCafe σας προσκαλεί 25 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο party “The Santa & The Sea” με ένα special dj set από τον Johnny Caroutsos.

Ο Johnny Caroutsos ξεκίνησε την καριέρα του ως dj το 1993. Όντας ήδη συλλέκτης μουσικής από πολλή μικρή ηλικία, ανέλαβε τη μουσική επιμέλεια πολλών γνωστών bar ανά την Ελλάδα, ενώ η επόμενη 10ετία τον βρίσκει σε μεγάλα Rock Club της Αθήνας (Χοροστάσιο, Camel, Mo better, Plan B κτλ).
Ξεκινά ταυτόχρονα την ομάδα των Members of Dance στην Ικαρία, όπου διοργανώνονται μερικά από τα καλύτερα party ηλεκτρονικής μουσικής της εποχής, σε μαγαζιά όπως το Alta Mar και το Πέτρινο, ενώ από τα dexx τους περνούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων Djs όπως Mikee, Mikele, Christo Z, Mihalis Safras, Cj Jeff, Tolis Q, Static, Chevy, Nicolas Dales, Kumo, Cleopatra Fyntanidou, AMX, GeeSkarakis, Teo κ.α. Στη συνέχεια ασχολείται με τη ηλεκτρονική μουσική περνώντας από τα booth των μεγαλύτερων Clubs της Αθήνας όπως +SODA, UMATIC, DANZA, VENUE, LUV κτλ, ενώ εμφανίζετε σε clubs πολλών μεγάλων νησιών ανά την Ελλάδα.

Πληροφορίες: Okio MusiCafe, Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς/Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Needless Xmas Soiree στο Couleur Locale 

Ανήμερα Χριστουγέννων το Couleur Locale συμπράττει με ένα από τα πιο δραστήρια mobile parties της Αθήνας για μια εορταστική βραδιά στο ολοκαίνουργιο ‘View Bar’, στον 2ο όροφο του εντυπωσιακού κτιρίου που στεγάζεται.

Το Needless αναλαμβάνει τη μουσική επένδυση της βραδιάς «παντρεύοντας» τον γνωστό party και eclectic χαρακτήρα του με την μοναδική θέα στην Ακρόπολη, στον -ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση-χώρο του bar στο Μοναστηράκι και σας προσκαλεί σε ένα social event που θα ξεκινήσει νωρίς το βράδυ στις 19.00 και θα διαρκέσει έως τις 03.00. Ένα Χριστουγεννιάτικο soiree με την πιο κατάλληλη μουσική υπόκρουση δηλαδή.

Στα decks θα βρεθούν οι resident DJs του Needless, Mr.Z, Iro και Chevy, προσκαλώντας τον συνιδιοκτήτη του Kasseta Record Store και Isigude Records, Γιάννη Τζώντζο με balearic, funky, jazzy, soulfull, boogie, disco, electronica μουσικές διαθέσεις και όχι μόνο.

Πληροφορίες: Couleur Locale, Νορμανού 3, Μοναστηράκι/Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, 19.00 – 03.00/είσοδος ελεύθερη

Christmas Party με τον Robin Skouteris στο Spinster

Η πιο Pop Dancy βραδιά έφτασε! Ανήμερα Χριστουγέννων!
O Robin Skouteris, σε ένα από τα πιο τρελά πάρτυ της χρονιάς. Γνωστός για τα Pop Mash Up Parties θα βρίσκεται στο Spinster!
Pop, Disco, 80s’, 90s’ και όλα όσα θες να χορέψεις!

Πληροφορίες: Spinster, Ικτίνου 3, Αθήνα/Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Περισσότερα από XMAS
VIMA_WEB3b