MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιορτινά αφιερώματα στο πρόγραμμα του TV5MONDE

Το κανάλι TV5MONDE διοργανώνει γιορτινά αφιερώματα! Η λεπτότητα μίας μπαλαρίνας, η εκκεντρικότητα μίας καμπαρέ χορεύτριας, η επιδεξιότητα μίας ακροβάτριας… Η χρονιά κλείνει γεμάτη θέαμα στο TV5MONDE.

Monopoli Team

Η ΧΑΡΗ ΕΝΟΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ…

ΣΠΟΡΟΙ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

2 επεισόδια, τις Τρίτες 4, 11 και 18 Δεκεμβρίου στις 13:35

Επίσκεψη στη διασημότερη σχολή χορού του κόσμου.

Στη Σχολή Χορού της Εθνικής Όπερας του Παρισιού εκπαιδεύονται τα μεγαλύτερα αστέρια του πλανήτη. Εξερευνήστε ένα πολύ κωδικοποιημένο σύμπαν υπεροχής και απαιτητικότητας, που οδηγεί στην υποσχεθείσα γη του Παλέ Γκαρνιέ του Παρισιού…

Αποκλειστικά WEB

Στα παρασκήνια της Όπερας Γκαρνιέ!

ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 22:00

Το ονειρικό μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι, ένα από τα πιο διάσημα στον κόσμο.

Ανάμεσα στα παιχνίδια που μοιράζονται στα παιδιά ενός οικοτροφείου τα Χριστούγεννα, βρίσκεται και ένας μεγάλος καρυοθραύστης που θα μεταμορφωθεί σε μια γιγαντιαία μαριονέτα και η νεαρή Μαρία θα τον οδηγήσει στο θαυμάσιο κόσμο των ονείρων… (Λιμπρέτο, χορογραφία, σκηνοθεσία : KaderBelarbi,Μουσική : PiotrIlitchTchaïkovski)

… ΚΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ

MOULINROUGE : ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 20:30

Στα παρασκήνια του φημισμένου παριζιάνικου καμπαρέ.

C’est Πρόκειται για το πιο φωτογραφισμένο παριζιάνικο μνημείο μετά τον Πύργο του Άιφελ. Μέσα από τα πορτραίτα των εκπληκτικών χορευτών του, ανακαλύψτε τα παρασκήνια αυτού του εκατονταετούς θεσμού, καθώς και μερικά από τα μικρά μυστικά του…

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΜΠΑΡΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 31

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 22:00

Για να πάει καλά η γιορτή, το Μεγάλο Καμπαρέ βάζει τα καλά του στις 31.

Απίστευτοι καλλιτέχνες, παρουσιάσεις με κύρος και μία μαγική ατμόσφαιρα. Ο Πατρίκ Σεμπαστιάν σας καλεί στο τραπέζι του πριν βάλει μουσική για να χορέψετε στο ρεβεγιόν.

Ο JEAN-PAUL GAULTIER ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ

Τρίτη 1η Ιανουαρίου στις 22:00

Μία κατά παραγγελία επίδειξη από το enfant terrible της μόδας.

Με αφορμή τα σαράντα χρόνια καριέρας του, δίνεται «λευκή κάρτα» στον Ζαν-Πολ Γκοτιέ σε μία μοναδική εκπομπή που περιλαμβάνει μουσική, χιούμορ, μόδα, κωμωδία… Κάποια βίντεο θα μας επιτρέψουν να ανακαλύψουμε και πάλι την καριέρα του, μέσα από τέσσερις δημιουργικές δεκαετίες.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b