MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας

Το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, κλειστό (indoor) χριστουγεννιάτικο Πάρκο το “Santa Claus Kingdom” φιλοξενείται για 7η χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας από τις 1 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου.

Μαρίνα Πυλαρινού


Το 
Santa Claus Kingdom στεγάζεται σ‘ ένα τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, Μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και Χριστουγεννιάτικη Αγορά.


Με 1 εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος, που δεν θα ξεφύγει από το budget τους.

  • ΦΕΤΟΣ το Santa Claus Kingdom χτίζει με μεγάλες δόσεις μαγείας και υλικά από τις πιο γλυκές παιδικές ευχές, το πιο όμορφο ΧΩΡΙΟ για να υποδεχθεί τον αληθινό Αϊ – Βασίλη από το Ροβανιέμι, το Santa Claus’ Village. Μέσα σε χιονισμένα δέντρα και αμέτρητα παιχνίδια ξεφυτρώνει το Σπίτι του Αϊ – Βασίλη, στρωμένο με μαγικά χαλιά, διακοσμημένο με τόνους αστερόσκονης και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον Αϊ – Βασίλη. Φέτος, ο Αϊ – Βασίλης θα περιμένει, από 1 έως 9 Δεκεμβρίου, τους μικρούς τους φίλους στο Σπίτι του μέσα στο Χωριό του Αϊ – Βασίλη για να βγάλουν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες, να του ψιθυρίσουν το δώρο που περιμένουν τα Χριστούγεννα και να τους ευχηθεί φέτος, να περάσουν τα πιο γλυκά Χριστούγεννα της ζωής τους!
  • Τον Αϊ- Βασίλη περιμένει να τον υποδεχθεί και να τον καλωσορίσει ο παγοκολλητός των παιδιών, ο Frodi! Ο Frodi είναι ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ! Είναι αστείος, θαρραλέος, παιχνιδιάρης και αγαπάει όσο τίποτε άλλο τα παιδιά. Βρίσκεται στο Santa Claus Kingdom όλες τις ώρες, έως τις 4 Ιανουαρίου, μαζί με τους φίλους του, την Πριγκίπισσα Amelia, τον Noel το ξωτικό και Kubit τον Τάρανδο, το φοβερό Μάγο Lockey και την πριγκίπισσα Davina, για να παίζει και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά!
frodisanta
  • Φέτος, η Πριγκίπισσα Αμέλια αποφάσισε η μέρα των Χριστουγέννων να εορταστεί για όλους τους κατοίκους του Παγωμένου Βασιλείου εντός των πυλών της ξακουστής Καστροπολιτείας και γι’ αυτό το λόγο διοργανώνει μια τεράστια γιορτή, όπου όλοι θα χορέψουν, θα γιορτάσουν και θα ανταλλάξουν δώρα αγάπης! Η πριγκίπισσα Αμέλια έχει καλέσει τους πιο ξακουστούς βάρδους, μάγους, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, μάντισσές και φυσικά τον Αϊ-Βασίλη για να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά! Το σύμβολο της γιορτής θα είναι το πιο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο – Το δέντρο των ευχών, όπου θα στολιστεί με μετά πιο μοναδικά και ακριβά στολίδια που έχουν μαζευτεί ειδικά για αυτό από κάθε μεριά του Παγωμένου Βασιλείου! Προσωπική επιθυμία της Πριγκίπισσας Amelia, είναι ο Frodi να στολίσει την κορυφή του Δένδρου με το πιο λαμπερό –Σμαραγδένιο Αστέρι των Χριστουγέννων, που θα φωτίσει όλο το Παγωμένο Βασίλειο.
amelia
  • Φέτος η περιπλάνηση στην χαρούμενη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων ξεκινά περνώντας μέσα από τον Κορμό του τεράστιου Μαγικού Δένδρου! Κρύβει το μεγάλο μυστικό της χριστουγεννιάτικης γιορτής και καλωσορίζει τους επισκέπτες του Santa Claus Kingdom, για να τους παρασύρει στον κόσμο του πιο γλυκού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού… Ο κορμός του δέντρου είναι ζεστός, γεμάτος νεράιδες, φωτεινά φαναράκια και μαγικά φυτά… στην άκρη του κορμού υπάρχει ένας τεράστιος καταρράκτης και οι φύλακες του Παγωμένου Δάσους, μία αρκούδα και ένα ελαφάκι, που περιμένουν για να οδηγήσουν τους επισκέπτες στο δάσος του Παγωμένου Βασιλείου! Το «μαγικά» Παγωμένο Δάσος των Ξωτικών, μισό “παγωμένο”, μισό “ζεστό”, γεμάτο χιονισμένα δένδρα, υποδέχεται τους επισκέπτες και τους αφηγείται την ιστορία του: Το Χαμένο σπαθί των ιπποτών βρίσκεται καρφωμένο σε ένα παγόβουνο, είναι περιτριγυρισμένο από νερό, η πριγκίπισσα Davina με τη μαγική της άμαξα, ο Βασιλιάς Thorin στον παγωμένο του θρόνο και ένας παγωμένος κήπος γεμάτος νεράιδες και τεράστια φυτά μας περιμένουν να τα εξερευνήσουμε. Θα συναντήσουμε βουνά, ποτάμια, χιονισμένα δέντρα και καταρράκτες, παιχνιδιάρες αρκούδες, ελάφια, τάρανδους, λύκους, πιγκουίνους, τη φωλιά του Δράκου.
  • Ο κακός Μάγος Lockey βρίσκεται στη φυλακή και οι Μάγισσες στο Σπίτι τους ετοιμάζουν τα μαντζούνια τους. Η μπάντα του Κάστρου κάνει πρόβες στο εργαστήριο Μουσικής και όλοι οι κάτοικοι του Βασιλείου ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων.
  • Στην αίθουσα του Θρόνου λιοντάρια και Ιππότες περιστοιχίζουν την πριγκίπισσα Amelia. Παρέα με τους καλεσμένους της βρίσκεται στην Τραπεζαρία του Κάστρου, που είναι στολισμένη με λάβαρα με τα οικόσημα του Βασιλείου, κρυστάλλινους πολυέλαιους, και έχει στρώσει γιορτινό τραπέζι με χρυσά σερβίτσια, και παρακολουθεί το όσα συμβαίνουν στο Ballroom που, φέτος, έχει μετατραπεί σε μία τεράστια Πίστα Συγκρουόμενων!
  • Όλα τα κλασσικά παιχνίδια του Λούνα Παρκ, τσουλήθρες, στίβοι μάχης, 10 τραμπολίνο, «Ηφαίστειο» για απίθανες κουτρουβάλες, και πολλά ακόμα παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να τα δώσουν όλα παίζοντας. Πισινόμπαλες, φουσκωτός τοίχος αναρρίχησης, scratch & stick it από τη μία μεριά, galactica tubes και baby cart από την άλλη!
  • Ανεβείτε στο Christmas express και διασχίστε το Santa Claus Kingdom! Το πανέμορφο τρενάκι που κάνει μια δική του διαδρομή μέσα στο πάρκο και μεταφέρει ασταμάτητα τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους γονείς τους από τη μια άκρη του Πάρκου στην άλλη!
  • Το Laser Tag είναι η πρωτότυπη διασκέδαση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Συνδυάζει ταχύτητα, δράση, περιπέτεια και σύγχρονη τεχνολογία. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ηλεκτρονικό «paintball», αφού χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό με αόρατη ακτίνα. O πιο ανατρεπτικός στίβος Μάχης «Santa Claus Kids’ Survival» και ο νικητής του 2ου Survivor, Ηλίας Γκότσης, περιμένει κάθε σαββατοκύριακο τους μικρούς του φίλους να ζήσουν μαζί παιχνίδια «επιβίωσης» με «survival» αισθητική! Πρωτότυπες και ξεκαρδιστικές «μάχες» που θα χαρίσουν αμέτρητες στιγμές χαράς και διασκέδασης! Πίστα Berg Ποδήλατων 4×4 και Χιονοτσουλήθρες Disc Slide περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για τρελές καταβάσεις!
tsoulithra
  • Τεράστιο Παγοδρόμιο, 400 τ.μ., περιμένει μικρούς και μεγάλους, επιδέξιους πατινέρ για ασταμάτητα στριφογυριστά λούπ αλλά και τους αρχάριους για τα πρώτα τους βήματα στον πάγο. Αλλά και οι μικροί μας φίλοι, οι λιλιπούτειοι παγοδρόμοι, τα “πιγκουινάκια” μας, μπορούν να μάθουν να γλιστρούν και να κόβουν βόλτες στον πάγο με ασφάλεια με τη βοήθεια των εκπαιδευτών του Πάρκου.2 Χιονοτσουλήθρες Disc Slide περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για τρελές καταβάσεις.
  • Ice Rollers, η μοντέρνα εκδοχή του πατινάζ! Εάν περηφανεύεσαι για τις επιδόσεις σου στα rollers δρόμου, το Santa Claus Kingdom σε προκαλεί να αποδείξεις τις ικανότητες και στο Ice Roller! Strob lights και μουσική φέτος δίνουν το ρυθμό στην ολοκαίνουργια disco – πίστα των Ice Rollers! Ισορροπείς, νιώθεις ότι γλιστράς στον πάγο, ότι κάνεις πατινάζ, χορεύεις, βολτάρεις ατελείωτα, και όλα αυτά με τα αγαπημένα σου rollers!

ice
  • Το Santa Claus Kingdom για 7η συνεχή χρονιά δημιουργεί τον πιο παραμυθένιο Πριγκιπότοπο, την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη Παιχνιδοχώρα! Στίβος μάχης, τσουλήθρες, πισινόμπαλες, 10 τραμπολίνο, αλλά και mini τραμπολίνο, «Ηφαίστειο» για απίθανες κουτρουβάλες, scratch & stick it, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, 3 point shot, αναρρίχηση και πολλά ακόμα παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να τα δώσουν όλα παίζοντας!
unnamed 2

Το Santa Claus Kingdom προσφέρει ακόμα Μουσικό Εργαστήριο και πολλά Δημιουργικά εργαστήρια, όπου ειδικοί παιδαγωγοί κατευθύνουν τα παιδιά πως να φτιάξουν μόνα τους κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά και δώρα από πολλά και διαφορετικά υλικά. Face Painting, ο Μάγος Τριστάν, Ξυλοπόδαροι, Ξωτικά, Αφήγηση Κλασσικών Παραμυθιών και πολλά διαδραστικά παιχνίδια, Καλικαντζαροδιαγωνισμοί, Zumba, Διαγωνισμοί για μικρούς Χορευτές – Πιγκουϊνάκια!

Οργανωμένη αγορά με πολλά καταστήματα όπου οι ενήλικες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεσκάσουν λίγο και να ξοδέψουν ευχάριστα την ώρα τους, κάνοντας μερικά από τα γιορτινά τους ψώνια, την ώρα που τα παιδιά τους… ξεθεώνονται στο παιχνίδι. Και εάν πεινάσετε σας περιμένουν επώνυμα καταστήματα εστίασης, με σκοπό την δημιουργία του πιο ολοκληρωμένου Food Court που έγινε ποτέ σε θεματικό Πάρκο και έτσι τα έχει όλα, για όλα τα γούστα και όλες τις επιθυμίες: Grill, ζουμέρα Burgers και Hot Dog, Pizza, γλυκά, χειροποίητες καραμέλες και γλειφιτζούρια, ζαχαρωτά, σοκολάτες, παγωτά, βάφλες, Pop Corn, δροσιστικές γρανίτες και άλλες λιχουδιές για να χαλαρώσετε όλοι, μικροί και μεγάλοι, και να απολαύσετε την παραμονή σας στο χώρο. Ταυτόχρονα, οι γονείς μπορούν να εποπτεύουν με άνεση τα δρώμενα, μιας και το καθιστικό της Χριστουγεννιάτικης κουζίνας είναι τεράστιο (1.000 τ.μ.) και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον παιδότοπο του πάρκου και τη σκηνή των εκδηλώσεων.



Τιμή εισιτηρίων: Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια 8€ για γονείς, 14€ για παιδιά, ειδική πολιτική για ανέργους και πολύτεκνους

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b