MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι ταινίες της εβδομάδας: Πεταλούδες, καρχαρίες, τένις κι ένας μοιραίος έρωτας

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας 23 – 29 Αυγούστου με μια ματιά!

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να δούμε ένα δυνατό ερωτικό δράμα. Το βρετανικό φιλμ «Ανεκπλήρωτος γάμος» που βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα του Ίαν Μακ Γιούαν ξεκινά από μια συνηθισμένη αφετηρία – τι πιο γνώριμο από έναν έρωτα με την πρώτη ματιά;- για να εξελιχτεί σε ένα συγκινητικό, αντισυμβατικό και επώδυνο αισθηματικό δράμα (με την Σίρσα Ρόναν να δίνει άλλη μια ερμηνεία-ψιλοβελονιά) γύρω από τα τερτίπια της μοίρας.

Το δεύτερο καλό φιλμ της εβδομάδας «Borg/McEnroe: Όλα για τη δόξα» αφορά στην κόντρα Μποργκ-ΜακΕνρό στο τένις που καθήλωνε στα τέλη του 70- αρχές των 80ς όλη την υφήλιο στους τηλεοπτικούς δέκτες. Η ψυχρή σουηδική μηχανή εναντίον του αντιπαθητικού αμερικανού και δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερες επιλογές για να υποδυθούν τους δύο σταρ του τένις από τον Σβέριρ Γκούντνασον και τον Σάια Λα Μπεφ.

Ο πολύ κόσμος πάντως θα πάει να δει τον Τζέισον Στέιθαμ να… δαγκώνει καρχαρίες στο χαβαλετζίδικο «Meg, o κυρίαρχος του βυθού».

Το θρίλερ τρόμου «Slender man» αναζητάει τους μπαμπούλες του διαδικτύου.

Η κωμωδία της εβδομάδας είναι το ιταλικό «Δεν θα συμπεθεριάσουμε ποτέ»

Έκπληξη προκαλεί η ταυτόχρονη προβολή του παλιού «Πεταλούδα» (1973) με τους Στιβ Μακ Κουίν και Ντάστιν Χόφμαν και του σύγχρονου ριμέικ του με τους Τσάρλι Χάναμ και Ράμι Μάλεκ.

Το παιδικό «Μια πάπια μα ποια πάπια» αφορά στην περιπέτεια που δίνουν δύο ορφανά παπάκια για να ξαναβρουν το σμήνος τους.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Editors