MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Beach House Fest 2018 στο Βolivar Beach Bar

Το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού της ηλεκτρονικής μουσικής, το σημαντικότερο ηλεκτρονικό φεστιβάλ της πόλης, το Beach House Fsvl, επιστρέφει ανανεωμένο στο Bolivar Beach Bar, στις 28 Ιουλίου 2018 για μια μουσική βραδιά υπό το φως της πανσελήνου.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Με ένα line up κατάλληλο για την περίσταση που εξιτάρει τη φαντασία και υπόσχεται μια ανεπανάληπτη πραγματικότητα σ’ ένα ακόμα μεγάλο πάρτι πάνω στην άμμο και κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι. Headliner το ανήσυχο πνεύμα της ευρωπαϊκής house σκηνής Agoria κι ο Stephan Bodzin που έρχεται να μας διηγηθεί τη δική του μελωδική Techno ιστορία και να οδηγήσει το dancefloor του Bolivar σε φρενίτιδα.

Το ιδιαίτερο φετινό line up κοσμείται από την παρουσία του εμβληματικού διδύμου των K.BHTAMikael Delta για ένα ανεπανάληπτο dj set και ολοκληρώνει η ανερχόμενη και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σύγχρονης dance σκηνής η ONYVAA. Το Beach House Festival εδώ και μερικά χρόνια δικαιότατα έχει εδραιωθεί ως το κυρίαρχο χορευτικό ραντεβού του καλοκαιριού έχοντας πάρει τις διαστάσεις μιας μεγάλης μουσικής γιορτής!

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b