
A
A
Λίγο πριν το τέλος της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο Κωστής Μαραβέγιας ανεβαίνει και πάλι στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Γης, για μία και μοναδική συναυλία.
Το πρόγραμμά του αποτελείται από τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία όπως τα «Δε ζητάω πολλά», «Που να βρω μια να σου μοιάζει» και τη «Λόλα», καθώς και από κομμάτια από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως τα «Φάρος», «Ζεστό Κρασί» και τα «Συγχωροδοπέταλα».
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Τετάρτη, 05/09/2018
Ώρα έναρξης: 21.00
Καλλιτέχνης: Κωστής Μαραβέγιας
Χώρος: Θέατρο Γης, Νταμάρι Τριανδρίας, Θεσσαλονίκη
Συμμετέχουν: Νίκος Αγγλούπας - ηλεκτρικό μπάσο, Άγγελος Αγγελίδης - ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Jim Staridas - τρομπόνι, Χρήστος Καλκάνης - κλαρινέτο, Κρίτωνας Μπελλώνιας - κρουστά και τύμπανα
Σημεία Προπώλησης: Στο εκδοτήριο της TICKET SERVICES (Πανεπιστημίου 39, Αθήνα), στα καταστήματα PUBLIC σε όλη την Ελλάδα, στο ticketservices.gr, στο tickets.public.gr, τηλεφωνικά στο 210 7234567, στο ταμείο του ΚΘΒΕ (Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη) και στο ταμείο του Βασιλικού Θεάτρου (Πλατεία Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη)
Τιμή εισιτηρίου: Η προπώληση ξεκινάει προς 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 13 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Δανία: Η κυβέρνηση σκέφτεται να καταργήσει τον ΦΠΑ στα βιβλία για να ενθαρρύνει το διάβασμα
«Πρωταθλήτρια» Ευρώπης η Ελλάδα στη… φτώχεια της υγείας – Το 21,9% χωρίς ιατρική περίθαλψη
Achelous και DragonSkull στο Piraeus Club Academy
Ας περιμένουν οι γυναίκες: Το cult classic του Τσιώλη ζωντανά στην Τεχνόπολη με την Babis Batmanidis Company
Florence and the Machine: Επιστρέφουν με νέο άλμπουμ αυτό το Halloween
Ο Φιλάργυρος: Η κωμωδία του Μολιέρου γίνεται παιδική παράσταση στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
Eurovision 2026: Στη Βιέννη ο 70ός διαγωνισμός – Πότε θα πραγματοποιηθεί
Αυτές είναι οι ταινίες έναρξης και λήξης του φετινού Φεστιβάλ Beyond Borders
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Άγγελος Φραντζής και Χέλενα Βίτμαν στο επίκεντρο των φετινών αφιερωμάτων
Σωκράτης Μάλαμας: Δύο ακόμα καλοκαιρινές συναυλίες στην Αθήνα