MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

1500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή του Ναμπούκκο, στο Ηρώδειο

Συνεπής στην κοινωνική της πολιτική, η Εθνική Λυρική Σκηνή θα διαθέσει 1500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας Ναμπούκκο του Τζουζέππε Βέρντι, την Τρίτη 29 Μαΐου στις 21.00 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Monopoli Team

Με στόχο να κάνει τη λυρική τέχνη προσβάσιμη σε όλους, η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει για έκτη συνεχόμενη χρονιά την δυνατότητα σε άνεργους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν μια μεγαλειώδη παραγωγή όπερας, στο Ηρωδείο.

Με τον Ναμπούκκο, μια από τις δημοφιλέστερες όπερες του Βέρντι, η Εθνική Λυρική Σκηνή, ανοίγει τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο, στις 1, 3, 6, 8 Ιουνίου 2018, σε μια νέα εντυπωσιακή παραγωγή, σε μουσική διεύθυνση Φιλίπ Ωγκέν, σκηνοθεσία Λέο Μουσκάτο, με τον κορυφαίο Έλληνα βαρύτονο Δημήτρη Πλατανιά στον ομώνυμο ρόλο. Ο Ναμπούκκο θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες όπερες του Τζουζέππε Βέρντι. Σε προσωπικό επίπεδο ανέδειξε τον Βέρντι ως τον σημαντικότερο Ιταλό συνθέτη του 19ου αιώνα, ενώ σε συλλογικό επίπεδο μετατράπηκε σε σύμβολο του αγώνα για την ενοποίηση της Ιταλίας.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή του Ναμπούκκο, – με την επίδειξη δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας -, θα γίνει στα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα / Τηλ. κέντρο: 2130885700), τις εξής μέρες και ώρες:

• Πέμπτη 24 Μαΐου, από τις 12.00 έως τις 18.00
• Παρασκευή 25 Μαΐου, από τις 10.00 έως τις 16.00

Σημειώνεται ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο εισιτήρια.

Διαβάστε περισσότερα για την παραγωγή, εδώ.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b