MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η επιστροφή του κυρίου… «Γκάτακα»

Την ώρα που το φιλμ «Εκδικητές: Ο πόλεμος της Αιωνιότητας» σαρώνει τις αίθουσες όλου του πλανήτη – και τις δικές μας καταγράφοντας ένα εντυπωσιακό άνοιγμα με 150.000 θεατές στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του- το νέο κινηματογραφικό μενού περιλαμβάνει 7 νέες ταινίες εκ των οποίων ξεχωρίζει το sci fi θρίλερ «Anon».

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό φιλμ από τον Άντριου Νίκολ, δημιουργό του «Γκάτακα», με πρωταγωνιστές τους Κλάιβ Όουεν και Αμάντα Σέιφριντ που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον φουτουριστικό τεχνολογικό εφιάλτη που παγιδεύει κάθε έννοια ελευθερίας.

Το σκανδιναβικό «Η καταγωγή των Σάμι» που κέρδισε το βραβείο Lux, περιγράφει μια σκοτεινή σελίδα της σύγχρονης σουηδικής ιστορίας, ενώ το γαλλικό «Revenge» αφηγείται μια εξωφρενική και υπερβίαιη ιστορία γυναικείας εκδίκησης.

Αρκετό γέλιο και συγκίνηση προσφέρει η γαλλική δραμεντί «Ο κύριος και η κυρία Αντελμάν» κάτι που δεν ισχύει στο ελάχιστα κωμικό «Ζευγάρι με τον ζόρι».

Ο Γκιγιόμ Κανέ πρωταγωνιστεί σε άλλο ένα θρίλερ – οικογενειακό αυτή τη φορά- που έχει τίτλο «Ο γιος μου» και υποδύεται τον απελπισμένο πατέρα που προσπαθεί να βγάλει την άκρη στην μυστηριώδη υπόθεση εξαφάνισης του 7χρονου γιου του.

 

Τέλος, το νεανικό θρίλερ τρόμου «Θάρρος ή αλήθεια» ξεκινάει με την όπισθεν αλλά σταδιακά ανεβάζει στροφές και τελικά σώζει την παρτίδα.

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b