MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τhe Meet Market for kids: Mια Κυριακή για όλη την οικογένεια!

Tην Κυριακή 22 Απριλίου 2018, το Meet Market θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά μια νέα συνεργασία με το Κτήμα Αρίστη, διοργανώνοντας το πρώτο “Sunday Meet Market for Kids & Families”.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Επισκεφθείτε ένα μοναδικό χώρο, μια μικρή όαση στον αστικό ιστό του Χαλανδρίου για μια διασκεδαστική Κυριακάτικη βόλτα, όπου εσείς και τα παιδιά σας θα μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στη φύση και να μάθετε τη σημασία του να βρίσκεσαι σε αρμονία με τις εποχές. Μία ημέρα γεμάτη παιχνίδια, εργαστήρια και ψώνια!

Θα βρείτε 20+ περίπτερα από τοπικές και ανεξάρτητες δημιουργίες, προσανατολισμένα ειδικά για παιδιά και οικογένειες, dj sets, νόστιμα και υγιεινά σνακ και πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες!

Μόνο 5 λεπτά με τα πόδια από τους σταθμούς του μετρό Χαλάνδρι και Αγία Παρασκευή. 

IMG 2426 w1800

Παράλληλες δράσεις


Κηπουρική

11:00-12:00

Ξενάγηση, περπάτημα μέσα στο κτήμα για αναγνώριση αρωματικών, καλλωπιστικών λαχανικών και δένδρων. Εξερεύνηση με μεγεθυντικούς φακούς για τους μικρούς φίλους και εχθρούς των φυτών. Φύτευση στα παρτέρια και στο κτήμα των λαχανικών της εποχής.

Αχνιστές Ζαχαρολιχουδιές
12:30-13:30

Οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν…μεγάλοι μάγειρες! Η ομάδα του Κτήματος Αρίστη θα είναι εκεί για να βοηθήσει τα παιδιά να διακοσμήσουν λουκουμάδες και τρουφάκια. Θα χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να φτιάξουν όλοι μαζί τρελά σχέδια και σχήματα από μπισκότα και θα τα χρωματίσουν με τα πιο υπέροχα χρώματα! Παράλληλα όλοι οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να φτιάξουν και να βουτήξουν “σουβλάκια” ζαχαρωτών στη σοκολατένια λίμνη, και φυσικά να απολαύσουν τα γλυκά που, με τόσο κόπο, παρασκεύασαν!

Ο μάγος
14:30-15:30

Μία διαδραστική παράσταση μαγικών και κωμωδίας από το μοναδικό Μάγο. Για μικρούς αλλά και για μεγάλους που νιώθουν μικροί!

Meet the Kid
16:00-17:00

Μια ανοιχτή ξενάγηση στην άβυσσο της παιδικής ψυχής. Τι καταλαβαίνουν τα παιδιά; Τι δεν καταλαβαίνουν τα παιδιά; Τι μπορούν τα παιδιά; Τι δεν μπορούν τα παιδιά; Τι χρειάζονται τα παιδιά; Τι δεν χρειάζονται τα παιδιά;” Ανοίξτε τους προβληματισμούς σας και να σκεφτείτε σαν παιδιά!

IMG 2494 w1800

The Meet Market Sunday for Kids & Families: Μια γιορτή νομαδικής αγοράς για παιδιά και οικογένειες με τοπικά προϊόντα, διαδραστρικά παιχνίδια, dj sets και θετική ενέργεια.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b