MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ιδέες για να δημιουργήσετε μόνοι σας πασχαλινά καλαθάκια!

Φέτος το Πάσχα τολμήστε να φτιάξετε τα δικά σας καλάθια, με το τρόπο που εσάς σας αρέσει και με υλικά που μπορείτε να βρείτε εύκολα και παντού και νιώστε την ικανοποίηση που προσφέρει η δημιουργία! Στολίστε τα και γεμίστε τα με διακοσμητικά, δωράκια, σοκολατάκια ή οτιδήποτε άλλο θέλετε και χαρίστε τα σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε βέβαια και να διακοσμήσετε με αυτά τον προσωπικό σας χώρο, δίνοντάς του μια νέα πνοή, με κάτι που θα ξέρετε ότι το φτιάξατε εσείς οι ίδιοι!

Monopoli Team

1. Πασχαλινό καλαθάκι με λουλούδια

diy easter basket 8

Δώστε ξεχωριστή όψη σε ενα κλασικό καλαθάκι διακοσμώντας το με ψεύτικα μεταξένια λουλούδια της επιλογής σας, υφάσματα και κορδέλες, εμπριμέ ή χρωματιστές. Μπορείτε να βάλετε μέσα σοκολατάκια ή ακόμα και τα αυγά που θα βάψετε! Σίγουρα θα ξεχωρίσει αισθητικά το αποτέλεσμα, από αυτό μιας απλής πιατέλας. Δοκιμάστε το!

2. Πασχαλινό καλαθάκι με νήματα και κλωστές

natural easter basket ideas 2

Δώστε ζωή σε ένα απλό και αδιάφορο καλάθι τυλίγοντας διάφορες κλωστές ή κορδέλες κάθε είδους στη λαβή του. Μπορείτε μετά να βάλετε μέσα διάφορα μικροπράγματα που θέλετε να κάνετε δώρο για το Πάσχα, σε αγαπημένα σας πρόσωπα, αποφεύγοντας την κλασική τσάντα δώρου και το χαρτί περιτυλίγματος!

3. Πασχαλινο Βάζο ως καλάθι 

1456352057 mason jar easter treats

Είστε εναλλακτικός τύπος και βρίσκεται τα κλασικα καλάθια βαρετα; Xρησιμοποιήστε γυάλινα βάζα αντί για καλάθια, είτε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, είτε για να βάλετε μέσα τα μικροδωράκια σας! Το καλύτερο θα ήταν να γεμίσετε τα βαζάκια με τα αγαπημένα σοκολατάκια σε σχήμα Πασχαλινών αυγών ή κουνελιών. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί! Μην ξεχάσετε να διακοσμήσετε τα βάζα με όποιο τρόπο σας αρέσει…Εμείς σας δώσαμε μια ιδεά…

4. Μίνι τσαντάκι – καλαθάκι σε σχήμα λαγού

1456772557 5512ddc35df91x900

Αυτά τα μικρά υφαμάτινα τσαντάκια – καλαθάκια είναι ότι πρέπει για τα παιδιά σας, τα βαφτιστήρια σας ή τα ανήψια σας, που είναι ακόμα μικρά και δεν θα ευχαριστηθούν τόσο το κλασικό καλάθι για να λάβουν τα δωράκια τους. Ειδικά αν τους τα γεμίσετε με μικροεκπλήξεις θα χαρούν ακόμα πιο πολύ…κι εσείς περισσότερο!

5. Καλάθι από μπαλόνι

10 string egg easter baskets

Να και κάτι διαφορετικό! Μπορείτε να φτιάξετε καλάθι με ένα μπαλόνι, λίγο νήμα και ύφασμα και μπόλικη υπομονή. Αξίζει όμως τον κόπο, αν θέλετε να κάνετε φέτος κάτι διαφορετικό, για να προσφέρετε τα δώρα σας ή για να στολίσετε το μπαλκόνι και τον κήπο σας. Και έχει και χώρο μέσα για να βάλετε μικροαντικείμενα, που θα δώσουν μια πολύ όμορφη όψη στο καλάθι σας. Υπάρχουν άπειρα tutorials στο διαδίκτυο με αναλυτικά τις οδηγίες και τα βήματα για να πετύχετε το ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Και αν δεν βγεί και τέλειο μην απογοητεύεστε, η χαρά της δημιουργίας είναι αυτή που στο τέλος μετράει! 

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b