MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Άμλετ “δικάζεται” σε μια διαδραστική παράσταση στο Εθνικό Θέατρο

Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου θα παρουσιάσει για δυο μόνο παραστάσεις, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, στις 19:30, το διαδραστικό έργο των Roger Bernat και Yan Duyvendak, «Please, continue (Hamlet)», το οποίο έχει παρουσιαστεί με επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Monopoli Team

Στην παράσταση ο Άμλετ δικάζεται για τη δολοφονία του Πολώνιου. Η ακροαματική διαδικασία διεξάγεται από πραγματικούς νομικούς λειτουργούς, ιατροδικαστές και ψυχιάτρους, οι οποίοι καταγγέλλουν και υπερασπίζονται τον ήρωα. Τον κατηγορούμενο Άμλετ και τις μάρτυρες Οφηλία και Γερτρούδη, ενσαρκώνουν ηθοποιοί.

Το κοινό έχει το ρόλο των ενόρκων και θα είναι εκείνο που θα εκφέρει την τελική απόφαση για την τύχη του πρίγκιπα της Δανίας. Με αυτόν τον τρόπο ο θεατής μετατρέπεται σε συνεργό, υπεύθυνο για την ετυμηγορία.

Με τη συνεργασία του Δήμου της Γενεύης, της Δημοκρατίας και του Καντονιού της Γενεύης, του ελβετικού πολιτιστικού ιδρύματος ProHelvetia, τη Λοταρίας της Ρομανδίας (Ελβετία), του Ινστιτούτου Corodis και του INAEM (Ίδρυμα Εργασίας της Κυβέρνησης της Αραγονίας) – Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Ισπανίας.

 

Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στα ελληνικά.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b