MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
07
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το 3ο Athens Street Food Festival επιστρέφει στην πόλη

Το Athens Street Food Festival, το φεστιβάλ που άλλαξε το γαστρονομικό τοπίο της πρωτεύουσας και είναι πια ένας θεσμός για τους foodies, ετοιμάζεται να επιστρέψει και τον φετινό Μάϊο, με την τρίτη εκδοχή του.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Όλα είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο και πιο feelgood φεστιβάλ γαστρονομίας της Ελλάδας, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες του την Παρασκευή 4 Μαΐου και για τα τρία πρώτα τριήμερα του μήνα (4-5-6, 11-12-13, 18-19-20 Μαΐου) στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Η επιτυχημένη “συνταγή” που έφερε πάνω από 100.000 επισκέπτες τις πρώτες δύο χρονιές του φεστιβάλ θα τηρηθει και φέτος: πάνω από 30 καταστήματα θα παρουσιάσουν μια πανδαισία “γεύσεων του δρόμου” από όλες τις γωνιές της γης: από την Κούβα ως την Μικρά Ασία, από την Ιταλία ως το Μεξικό, από την Ισπανία ως την Κίνα, από την Ταϋλάνδη ως την Βόρεια Ευρώπη, από τις ΗΠΑ ως τη δημιουργική ελληνική κουζίνα, το Athens Street Food Festival θα παρουσιάσει φέτος ακόμα πιο μεγάλη ποικιλία μοναδικών προτάσεων φαγητού και γλυκού που θα ικανοποιήσουν κάθε επισκέπτη.

Όπως κάθε χρόνο, η “συνταγή” του Athens Street Food Festival θα περιλαμβάνει γνωστούς chefs σε πρωτότυπες street food ιδέες, pop-up stores που θα λειτουργήσουν μόνο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, ειδικά μενού (π.χ. vegetarian και vegan επιλογές), πολλές γευστικές αποκλειστικότητες και bars με μπύρες, ποτά και αναψυκτικά.

Φυσικά, δεν θα λείπει η μουσική επένδυση από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και Djs, καθώς και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες, μεγάλους και μικρούς. Όλα αυτά, στον ειδικά διαμορφωμένο, όμορφο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Η μεγάλη επιτυχία του Athens Street Food Festival το 2016 και το 2017 (με 100.000 επισκέπτες) είχε ως αποτέλεσμα να ακουστεί ευρύτερα η έννοια του «φαγητού του δρόμου» και να δημιουργηθεί ένα ρεύμα “street food” ανά τη χώρα, με την εικόνα της «καντίνας» να ανανεώνεται ριζικά και να αγκαλιάζεται πλέον ακόμα και από καταξιωμένους chefs.

Φέτος, το πιο feelgood φεστιβάλ της Αθήνας θα παρουσιάσει μια ακόμα πιο μεγάλη ποικιλία από κουζίνες, όπου οι δεκάδες συμμετέχοντες θα προτείνουν τη δική τους άποψη για το τι είναι το «φαγητό του δρόμου». Όπως κάθε χρονιά, το Athens Street Food Festival υπόσχεται νέες γευστικές προτάσεις που θα συζητηθούν και θα αγαπηθούν από το κοινό, με – αποκλειστικά για το φεστιβάλ – pop-up stores.

nachos

Πληροφορίες / Αιτήσεις συμμετοχής:
τηλ. 2109636489
www.athensstreetfoodfestival.gr
www.facebook.com/Athens-Street-Food-Festival-1149352665076325/?fref=ts

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναμετράται με το «1984», η ΚΟΑ συμπράττει με τον Κρίστιαν Λίντμπεργκ – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Love Round: Μια εμπειρία γεμάτη κίνηση, μουσική και αγάπη στο ΚΠΙΣΝ
Εκδηλώσεις
Δήμος Αθηναίων: Αποκριάτικο ξεφάντωμα με 65 εκδηλώσεις σε 50 σημεία της πρωτεύουσας
Εκδηλώσεις
Έναρξη για το Onassis Dance Days΄26, ο Μανώλης Μητσιάς σε ένα αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εικαστικά
ΕΜΣΤ: Αυλαία για τις εκθέσεις «Ελληνικός Μήνας» και «Θαλασσόκαμπος» με ένα ολοήμερο πρόγραμμα
Εκδηλώσεις
Μια παράσταση για την έμφυλη βία στον Μικρό Κεραμεικό, ο Απόστολος Ρίζος στο Κύτταρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου
Εκδηλώσεις
Σταθμός Ω: Η νέα παράσταση του Εθνικού ταξιδεύει ανά την Ελλάδα πριν την αθηναϊκή της πρεμιέρα
Εκδηλώσεις
Προθάλαμος Δ’ 5: Στάθης Καλύβας και Γιώργος Ζώης συζητούν στο Εθνικό για την έννοια της αλλαγής
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου
Εκδηλώσεις
Ένας βαθιά ανθρώπινος μονόλογος σε σκηνοθεσία Θανάση Ζερίτη, ο Μάλαμας στον Σταυρό του Νότου - Όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα