MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Μάκβεθ έρχεται: Μια πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Jo Nesbo

Ένα δωράκι για τους Έλληνες Nesbomaniacs: Ένα απόσπασμα από το νέο αστυνομικό θρίλερ του Jo Nesbo, δύο μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία του είναι διαθέσιμο online!

author-image Μάρη Τιγκαράκη

“Ο αρχηγός των μοτοσικλετιστών είχε μήνες να εμφανιστεί, αλλά μόνο ένας άνθρωπος φορούσε κράνος με κέρατα ταύρου και οδηγούσε κόκκινη μοτοσικλέτα Indian Chief. Οι φήμες έλεγαν ότι ήταν μία από τις πενήντα που είχαν κατασκευαστεί κατά παραγγελία της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης με απόλυτη μυστικότητα το 1955. Στον δεξιό πλαϊνό προφυλακτήρα της γυάλιζε η κυρτή ατσαλένια θήκη της σπάθας του αναβάτη.

Ο Σβένο. Μερικοί ισχυρίζονταν ότι ήταν νεκρός και άλλοι ότι το είχε σκάσει από τη χώρα, είχε αλλάξει ταυτότητα, είχε κόψει τις ξανθές κοτσίδες του και απολάμβανε τα γεράματά του και τα αγαπημένα του σιγαρίλος αραχτός σε μια βεράντα κάπου στην Αργεντινή. Κι όμως να τος. Ο αρχηγός συμμορίας και δολοφόνος αστυνομικών που…”

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

Αυτά που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε μέχρι στιγμής είναι πως πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ βασισμένο στον σαιξπηρικό Μάκβεθ. Το σκηνικό της ιστορίας είναι στημένο σε μια ζοφερή αποβιομηχανοποιημένη πόλη και πρωταγωνιστής είναι ο Μάκβεθ, ο καλύτερος μπάτσος της πόλης που όμως κουβαλάει ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν. Σας θυμίζει κάτι;

O κατα Jo Nesbo – Μάκβεθ – από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, θα βρίσκεται στα ράφια των βιβιοπωλείων από τις 5 Απριλίου 2018.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b