MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χριστουγεννιάτικα πάρκα για γιορτινές οικογενειακές βόλτες

Μόλις μια ανάσα πριν τις γιορτές προγραμματίζουμε οικογενειακές βόλτες στα χριστουγεννιάτικα πάρκα της πόλης!

Monopoli Team

# The Christmas Factory στην Τεχνόπολη

 591adf77f18b5c08096b32907e063af5 XL

Το Christmas Factory επιστρέφει και αυτά τα Χριστούγεννα για 5η χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Aπό 1η Δεκεμβρίου μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, λοιπόν στήνεται για μια ακόμη φορά, πιο γιορτινό εργοστάσιο. Μουσικά δρώμενα, παραστάσεις, εργαστήρια, αλλά και πολλές άλλες δράσεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε το τραινάκι και να περιηγηθείτε σε όλο το χριστουγεννιάτικο εργοστάσιο, να κάνετε μια βόλτα και να φωτογραφηθείτε κάτω από το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, να δείτε από κοντά το 200 τετραγωνικών μέτρων παγοδρόμιο, να ψωνίσετε τα δωράκια σας από τα ξύλινα σπιτάκια στην χριστουγεννιάτικη αγορά που έχει στηθεί, αλλά και να ανεβείτε στην αγαπημένο όλων ρόδα, για να δείτε ολόκληρη την Αθήνα φωτισμένη… από ψηλά!

Ιnfo: 

Τεχνόπολη, Πειραιώς 100, Γκάζι

Διάρκεια: 1/12 – 7/1

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 10.00 – 22.00
Εισιτήριο: €5,50 / Προσφορά έως 22/12: Δευτέρα – Παρασκευή 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός. * Ισχύουν ειδικές τιμές για οικογένειες και παρέες άνω των 10 ατόμων.
Προπώληση εισιτηρίων: thechristmasfactory.gr, στην είσοδο της Τεχνόπολης και στο www.viva.gr.

#Santa Claus Kingdom στο ΜΕΚ Παιανίας

7eb167fe077f0c51b0e8a602b58247fc XL

Το Santa Claus Kingdom μας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να ζήσουμε την πιο φωτεινή Χριστουγεννιάτικη ιστορία, απολαμβάνοντας αμέτρητα παιχνίδια με ένα μόνο εισιτήριο, στο ΜΕΚ Παιανίας. 

Ένας στεγασμένος χώρος 13.000 τετραγωνικών μέτρων με συνεχή λειτουργία, συνδυάζει την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με αμέτρητα παιχνίδια. Το παραμυθένιο πάρκο περιλαμβάνει τα πάντα. Από παιχνίδια, μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, μέχρι και Χριστουγεννιάτικη Αγορά. Με 1 εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια, τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς δεν θα επιφορτιστούν οικονομικά, ώστε να ξεφύγουν από το budget τους. Επιπλέον χτίστηκαν κάστρα, κατασκευάστηκε το πιο μαγικό παγωμένο δάσος, στήθηκαν διασκεδαστικά παιχνίδια, στολίστηκε το ζεστό σπίτι του Αϊ-Βασίλη, έτοιμο να τον υποδεχθεί. 

Στο Santa Claus Kingdom όλες τις ώρες, έως τις 5 Ιανουαρίου, θα βρίσκεται ο χιονάνθρωπος Frodi, που δεν λιώνει ποτέ, μαζί με τους φίλους του, την Πριγκίπισσα Amelia, τον Noel το ξωτικό και Kubit τον Τάρανδο, το φοβερό Μάγο Lockey, για να παίζει και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά. Δείτε τι άλλο μπορείτε να βρείτε στο Santa Claus Kingdom, φέτος τα Χριστούγεννα, εδώ.

Ιnfo:

M.E.C. Παιανίας, Λεωφόρος Λαυρίου 301

Διάρκεια: 2/12 – 5/1
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 10.00 – 22.00
Εισιτήριο: €8 ενήλικες, €14 παιδιά * Ισχύουν ειδικές τιμές για ανέργους και πολύτεκνους ** ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια, αγορά εισιτηρίων στο ταμείο του Santa Claus Kingdom

 # To Πάρκο του Αϊ-Βασίλη στο Φλοίσβο

floisvos

Από τις 2 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου στο Πάρκο στον Φλοίσβο στήνεται ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο πάρκο, που περιλαμβάνει μια ποικιλία από χριστουγεννιάτικα events για μικρούς και μεγάλους. Πάρτε την οικογένεια σας και επισκεφθείτε το πάρκο, για να κάνευε τις βόλτες σας ανάμεσα στα φωτισμένα δεντράκια και την αγορά με τα σπιτάκια, να πάρετε μέρος στις διαδραστικές παιδικές εκδηλώσεις, να παίξετε στο καρουζέλ, στο τρενάκι, στο τραμπολίνο, αλλά και στη μεγάλη ρόδα, που θα έχει στηθεί. Και φυσικά θα υπάρχει και κλειστό παγοδρόμιο!

Info:

Πάρκο Φλοίσβος, Παλαιό Φάληρο
Διάρκεια: 2/12 – 8/1

Ώρες λειτουργίας: 10.00 – 22.00
Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη ** Πωλούνται μόνο εισιτήρια για το παγοδρόμιο και τα παιχνίδια στα ταμεία του πάρκου.

# Aidonakia Christmas Village στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ στο Μαρούσι

roda

Η πιο μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, ξεκινά με εντυπωσιακό τρόπο, για 7η συνεχή χρονιά, στο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι, που φορούν και φέτος τα «Χριστουγεννιάτικα» τους.

Ένας παραμυθένιος κόσμος περιμένει μικρούς και μεγάλους με πολλά παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις: Πανοραμική ρόδα, συγκρουόμενα αυτοκίνητα, roller coaster, ολοκαίνουργια πίστα πατινάζ «Ice Rollers», 3D mapping προβολές, σκανδαλιάρικα Ξωτικά, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, face painting, θεατρικές παραστάσεις και πολλές-πολλές ακόμη πρωτότυπες δράσεις. O Αϊ – Βασίλης θα βρίσκεται εκεί με το έλκηθρο του, για να φωτογραφηθεί μαζί σας. 

Για περισσότερα μπείτε εδώ.

Ιnfo:

Αηδονάκια, Λεωφ. Κηφισίας 89 & Διονύσου 155, Μαρούσι

Διάρκεια: 25/11 – 7/1 

Τιμές: Ημερήσιο Βραχιόλι Απεριόριστης Συμμετοχής 16,5€ για 12 παιχνίδια, εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα και τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα /Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3€ ανά συμμετοχή – παιχνίδι / Πακέτο 10 μαρκών 24€ (αρχική τιμή 30€) / Πακέτο 20 μαρκών 42€ (αρχική τιμή 60€)
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-22:00 και Σάββατο-Κυριακή 10:00-23:00

# Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά στο Helexpo Maroussi

8d548b4fb80e58e200d5bfe74fba2411 XL

Ένα παραμυθένιο Θεματικό Πάρκο έχει ήδη στηθεί στο Helexpo Maroussi και σας περιμένει. Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες «επιβιβάζονται» στο «Eξπρές των Oνείρων», γνωστό και ως «Τρένο που πάει παντού», και ταξιδεύουν στους συναρπαστικούς κόσμους του κοσμαγάπητου έλληνα συγγραφέα, στους Μυστικούς Κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά.

Από το μυστικό εργαστήρι του Φραγκίσκου του φραγκόσυκου, του περιβόητου εφευρέτη της Φρουτοπίας που με το μυστικό του όπλο αφαιρεί το μανά από τους μανάβηδες και τους μεταμορφώνει σε βίδες, στο ευωδιαστό, αλλά ευάλωτο λουλουδένιο σπιτάκι που χτίζουν τα τρία μικρά λυκάκια! Από το στοιχειωμένο κάστρο της μάγισσας Φρικαντέλας που κλέβει φωνές παιδιών που τραγουδάνε τα κάλαντα και τις φυλακίζει σε μπαλόνια, στο μυθικό ζαχαροπλαστείο του Λιχουδιστάν, όπου ο κύριος Ζαχαρίας συναντάει την κυρία Γλυκερία και της προσφέρει ένα μπακλαβαδάκι με μέλι από χρυσάνθεμα! Από το απίθανο τσίρκο του Μανόλη με το θαυμαστό γιγάντιο σαλιγκάρι του ουράνιου τόξου, στο μυστηριώδες μέγαρο της ∆όνας Τερηδόνας που φυλακίζει τη μικρή Λουκία επειδή έχει χαμόγελο ομορφότερο από το δικό της.

Για περισσότερες πληροφορίες για το τι θα δείτε στο πάρκο, μπείτε εδώ.

Ιnfo:

Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Maroussi, Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι

Διάρκεια: 3/11 – 3/2
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα- Πέμπτη 9.00-14.00 / Παρασκευή: 9.00-14.00 και 17.00-20.00 / Σάββατο: 11.00-20.00 / Κυριακή: 11.00-19.00
Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 7 ευρώ, Μαθητές: 6 ευρώ / Οικογενειακό (2 γονείς με δύο παιδιά): 24 ευρώ / Άνεργοι (μόνο Παρασκευή): 4 ευρώ / Άνεργοι οικογενειακό: 12 ευρώ / Παιδιά έως 3 ετών: δωρεάν/
*Ο χώρος διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ
**Για κρατήσεις σχολικών ομάδων πληροφορίες στο 210 6168456-7

# Χριστουγεννιάτικος κόσμος στο ΚΠΙΣΝ

maxresdefault

Τα φετινά Χριστούγεννα, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουν μ’ ένα ιδιαίτερο εορτάστικό πρόγραμμα, εμπνευσμένο από τη μαγεία των ημερών, που έχει ετοιμαστεί ειδικά γι΄αυτούς. Ένα παγοδρόμιο έχει στηθεί πάνω στο κανάλι και πλήθος εκδηλώσεων έχουν ετοιμαστεί, με πολλή μουσική, καθώς πλήθος καλλιτεχνών θα “παρελάσουν” καθ’ όλη την διάρκεια του Δεκεμβρίου, με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

 Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα βρίσκεται εκεί για να αφηγηθεί το κλασικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι “Ο Σιδερόγιαννος”, ενώ θα πραγματοποιηθούν και προβολές διαχρονικών ταινιών, που όλοι αγαπάμε να βλέπουμε τα Χριστούγεννα. Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί εκτός των άλλων και πολλές εκδηλώσεις και εργαστήρια με θέμα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ για τις γιορτινές ημέρες, εδώ.

Info:

ΚΠΙΣΝ, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα

Διάρκεια: 1/12 – 5/1

ελεύθερη είσοδος

# Χριστούγεννα στον «Ελληνικό Κόσμο»

xristougeniatika1

Οι επισκέπτες της νέας διαδραστικής έκθεσης, «ICE AGE. Στην εποχή των παγετώνων» θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον φανταστικό κόσμο των μοναδικών πλασμάτων που κατοικούσαν στον πλανήτη μας πριν από χιλιάδες χρόνια, σε ένα ρεαλιστικό σκηνικό, ιδανικό για μικρά, αλλά και μεγάλα παιδιά. Παράλληλα, η έκθεση εμπλουτίζεται με απολιθώματα σπονδυλοζώων και άλλων παλαιοντολογικών ευρημάτων από τη χώρα μας και το εξωτερικό. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν και Χριστουγεννιάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα. 

Info:

Κέντρο Πολιτισμού, Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254

23/12 – 7/1

* Οι τιμές είναι ξεχωριστές για την κάθε δράση, θα τις βρείτε αναλυτικά εδώ. 

Περισσότερα από XMAS
VIMA_WEB3b