MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χριστούγεννα στο Θέατρο: Απολαύστε τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς με προσκλήσεις από το Monopoli.gr

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα του Monopoli.gr είναι θεατρικά. Για τις ημέρες των γιορτών εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες μας Προσκλήσεις και Δωρεάν Εισιτήρια για τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις της χρονιάς.

Monopoli Team

Επιλέξαμε τα καλύτερα και φτιάξαμε ένα εορταστικό “θεατρικό μενού” που περιλαμβάνει κλασικά και σύγχρονα αριστουργήματα, εντυπωσιακά μιούζικαλ αλλά και αγαπημένες κωμωδίες. 

Κάντε «κλικ» για να μπείτε στους αντίστοιχους διαγωνισμούς και μείνετε συντονισμένοι γιατί η λίστα με τα δώρα εμπλουτίζεται συνεχώς! 

Οπερέττα στο θέατρο Ρεξ

 opereta

Ο Νίκος Καρασθάνος, πάτησε πάνω στην ευφάνταστη, ανατρεπτική Οπερέττα του σπουδαίου Πολωνού συγγραφέα και έστησε μια αριστουργηματική παράσταση που υιοθετεί την ελαφράδα του μουσικού αυτού είδους και υπονομεύει, με το σαρωτικό της χιούμορ, τα πλαστά πολιτικά, ηθικά και ιδεολογικά πρότυπα. Η παράσταση είναι στα super sos της σεζόν!

Κερδίστε Προσκλήσεις

Ο Φάρος στο θέατρο Αθηνών

faros

Η σκηνική συνάντηση πέντε σημαντικών πρωταγωνιστών στο θέατρο Αθηνών με αφορμή τη βραβευμένη μαύρη-κωμωδία-θρίλερ του Κόνορ Μακφέρσον, οδήγησε σε μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίς της χρονιάς. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σκηνοθετεί και κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ανάμεσα στους Αιμίλιο Χειλάκη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Νίκο Ψαρρά και Προμηθέα Αλειφερόπουλο.

Κερδίστε Δωρεάν εισιτήρια

7 Χρόνια στο Θέατρο Αποθήκη

7_xronia

Μια από τις θεατρικές εκπλήξεις της χρονιάς είναι αυτό το σύγχρονο ψυχολογικό θρίλερ που σκηνοθετεί με εξαιρετική μαεστρία ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Τέσσερις φίλοι και συνεργάτες (Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Ορφέας Αυγουστίδης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Χριστοδούλου) είναι κλεισμένοι σ’ ένα γραφείο επιχειρώντας την πιο σημαντική -και επώδυνη- διαπραγμάτευση της ζωής τους. Ο ερχομός ενός διαμεσολαβητή (Αλέξανδρος Λογοθέτης) αποδεικνύεται καταλυτικός.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Πεερ Γκυντ στο Εθνικό Θέατρο

peer gyd

Εμπνευσμένο και διαποτισμένο από τα λαϊκά Νορβηγικά παραμύθια, το αριστουργηματικό έργο του Ιψεν, παρουσιάζεται φέτος στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη. Πρόκειται για ένα έργο ρομαντικό αλλά απόλυτα σύγχρονο, για την αδιέξοδη Οδύσσεια του δυτικού ανθρώπου, για τα όνειρα και την πορεία προς την πραγματοποίησή τους…

Κερδίστε προσκλήσεις

Το Φιντανάκι στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου

fintanaki

Ο Ανέστης Αζας αγγίζει με σεβασμό αλλά και φρέσκια ματιά ένα από τα σημαντικότερα νεοελληνικά έργα. Το Φιντανάκι του Παντελή Χορν, ένα «σύγχρονο λαϊκό παραμύθι», αν και γράφτηκε πριν από εκατό χρόνια, έχει τη δύναμη να συγκινήσει μέσα από τον συμβολισμό του το σύγχρονο θεατή.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Αύγουστος στο θέατρο Δημήτρης Χόρν

Η παράσταση που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, κέρδισε το κοινό και απέσπασε πολλά θεατρικά βραβεία, συνεχίζεται για 2η χρονιά. Ο «Αύγουστος» αποτελεί το γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας. Ένα έργο σκληρό αλλά και αστείο, πικρόχολο αλλά και τρυφερό, δραματικό αλλά συγχρόνως διασκεδαστικό. Πρωταγωνιστούν οι: Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Πρωτόπαππα, Βίκυ Βολιώτη, Αλέξανδρος Μυλωνάς κ.α.

Κερδίστε προσκλήσεις 

Ο Γλάρος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
 

glaros

Και μόνο για αυτό θέατρο – κόσμημα αξίζει να πάτε στον Πειραιά! Πόσο μάλλον όταν το αριστουργηματικό έργο του Τσέχοφ παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χουβαρδά μ’ ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νίκος Κουρής, Ακύλλας Καραζήσης, Νίκος Χατζόπουλος, Δημήτρης Ήμελλος, Άλκηστις Πουλοπούλου κ.α.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Η Αγριόπαπια στο θέατρο Πορεία

Ο Δημήτρης Τάρλοου συνεχίζει να δικαιώνεται για τις επιλογές έργων και συντελεστών, καθώς το θέατρο Πορεία παραμένει σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων του θεατρόφιλου κοινού. Η Αγριόπαπια του Ίψεν αποτελεί ένα από τα sos της φετινής θεατρικής περιόδου. Με τους: Θέμη Πάνου, Γιάννο Περλέγκα, Γιώργο Μπινιάρη, Γιάννη Κότσιφα, Λένα Δροσάκη, Σίσσυ Τουμάση, Άννα Μάσχα κ.α.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Το Τίμημα στο θέατρο Ιλίσια

Η επιστροφή του Γιώργου Μιχαλακόπουλου στη σκηνή με το αριστουργηματικό έργο του Άρθουρ Μίλλερ βρήκε γόνιμο έδαφος στο κοινό αναδεικνύοντας την παράσταση σε ένα από τα θεατρικά blockbuster της σεζόν. Μαζί του στη σκηνή οι: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ρένια Λουιζίδου, Χρήστος Σαπουντζής.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Ήταν όλοι τους παιδιά μου στο θέατρο Εμπορικόν

itan_oloi_tous_paidia_mou

Ο Δημήτρης Καταλειφός δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας σ’ αυτό το διεισδυτικό έργο του Άρθουρ Μίλερ που σκηνοθετεί ο Γιάννης Μόσχος. Μετά από δύο πετυχημένες σεζόν η παράσταση ολοκληρώνεται στις 14 Ιανουαρίου. Μην τη χάσετε!

Κερδίστε Προσκλήσεις

Λυσσασμένη Γάτα στο θέατρο Θησείον

Τρυφερό όσο και σκληρό, ρομαντικό όσο και ρεαλιστικό, το κορυφαίο έργο του Τενεσί Ουίλιαμς παρουσιάζεται σε μετάφραση και σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη. Τους βασικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Νικήτας Τσακίρογλου, Μαρία Κίτσου και Ορέστης Τζιόβας.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Μόλλυ Σουήνη στο θέατρο του Νέου Κόσμου

MOLLY_SOUINI

Μια συγκινητική, ανθρωπινή ιστορία και τρεις σπουδαίες ερμηνείες (Δέσποινα Κούρτη, Αργύρης Ξάφης, Δημήτρης Γεωργιάδης) καθιστούν τη «Μολλυ Σουήνη» μια από τις παραστάσεις που «λάμπουν» ακόμα και εάν το έργο μιλάει για το… σκοτάδι. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ιώ Βουλγαράκη. Οι παραστάσεις ολοκληρώνονται στις 14 Ιανουαρίου γι’ αυτό σπεύσατε.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Το Μαυροπούλι στο θέατρο Άλμα

Μ’ ένα έργο πολλών αποχρώσεων που ανιχνεύει τα απόλυτα όρια της ηθικής και της σεξουαλικής επιθυμίας ασχολείται φέτος ο Γιώργος Κιμούλης κρατώντας και τον πρωταγωνιστικό ρόλο και κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μαζί του η απόφοιτη της σχολής του θεάτρου Τέχνης Ανθή Σαββάκη.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Aγριος Σπόρος στο θέατρο Επι Κολωνώ

agrios sporos

Από τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις των τελευταίων χρόνων συνεχίζει να κερδίζει το κοινό για τρίτη σεζόν. Το έργο του Γιάννη Τσίρου που σκηνοθετεί η Ελένη Σκότη είναι ένα κοινωνικό δράμα με πικρό χιούμορ στο παρακμιακό πλαίσιο ενός ελληνικού επαρχιακού τοπίου. Απολαυστικός ο Τάκης Σπυριδάκης, στο ρόλο του μικροαπατεώνα που προσπαθεί να επιβιώσει με κάθε τρόπο.

Κερδίστε Προσκλήσεις 

Ο Γάμος της Μαρίας Μπράουν στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων

Ο Γιώργος Σκεύας σκηνοθετεί τη θεατρική μεταφορά της επιτυχημένης ταινίας του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ. Με φόντο τη μεταπολεμική Γερμανία στα χρόνια της ανάπτυξης και του «οικονομικού θαύματος» παρακολουθούμε την ιστορία ενός αδιέξοδου έρωτα. Πρωταγωνιστούν οι Λένα Παπαληγούρα, Μάξιμος Μουμούρης, Γιάννης Νταλιάνης.

Κερδίστε Προσκλήσεις 

Η Δίκη του Κ. στο θέατρο Πόρτα

Βασισμένη στο μυθιστόρημα “Η Δίκη” του Φραντς Κάφκα, η εξαιρετική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Θωμάς Μοσχόπουλος επιστρέφει για 2η χρονιά για λίγες μόνο παραστάσεις, στο Θέατρο Πόρτα.

Κερδίστε Προσκλήσεις 

Ένας άνθρωπος επιστρέφει στην πατρίδα του πιστεύοντας ότι θα τον σκοτώσουν και τον σκοτώνουν. Στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν (Υπόγειο)

murder printstavroshabakis 2

Η Ρούλα Πατεράκη και ο Γιώργος Νανούρης για πρώτη φορά συναντιούνται στη σκηνή του ιστορικού Υπογείου του Θεάτρου Τέχνης και παρουσιάζουν τη νέα παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη. Πρόκειται για μια μεταγραφή για δύο πρόσωπα βασισμένη στο «Murder in the Cathedral» του T.S. Eliot στη μνημειώδη μετάφραση του Γιώργου Σεφέρη.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Ηeisenberg στο θέατρο του Νέου Κόσμου

HEISENBERG

Ένα νέο σύγχρονο έργο που αυτή τη σεζόν παίζεται παράλληλα στο West End στο Λονδίνο μας συστήνει φέτος ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος συνεργαζόμενος με δύο εξαιρετικούς ερμηνευτές: την Κόρα Καρβούνη και τον Περικλή Μουστάκη. Το Ηeisenberg του Σάιμον Στήβενς είναι ένα έργο συγκινητικό, αισιόδοξο, με χιούμορ, που είναι ταγμένο στο θαύμα της ζωής, ακόμα και όταν στο βάθος βλέπει τον άγγελο του θανάτου…

Κερδίστε Προσκλήσεις

Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην στο Θέατρο Σφενδόνη

Το διάσημο θρίλερ του Αμερικάνικου κινηματογράφου που είχε ενώσει αριστουργηματικά δυο ιέρειες του Χόλυγουντ, την Μπέτυ Ντέηβις και την Τζόαν Κρώφορντ μεταφερεται στο θέατρο σε σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεωχάρη με την Ρούλα Πατεράκη και τη Μπέτυ Λιβανού.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Τρεις ψηλές Γυναίκες στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας

Για λίγες ακόμα παραστάσεις συνεχίζεται μια από τις καλύτερες παραστάσεις της περσινής σεζόν. Στο έργο του Άλμπι που σκηνοθετεί ο Άρης Τρουπάκης πρωταγωνιστούν οι Μπέτυ Αρβανίτη, Μαρία Κεχαγιόγλου, Νεφέλη Κουρή.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Άμλετ στο θέατρο Άνεσις

Το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, ένα από τα σπουδαιότερα κείμενα που έχουν γραφτεί στην ιστορία του θεάτρου, παρουσιάζεται φέτος με επιτυχία στο θέατρο Άβεσις σε σκηνοθεσία του Λεβάν Τσουλάτζε. Τον ομώνυμο ρόλο κρατά ο Τάσος Ιορδανίδης ενώ το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν εκλεκτοί πρωταγωνιστές: Άρης Λεμπεσόπουλος, Πέμη Ζούνη, Ιωάννα Παππά κ.α.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Η Δύναμη του Σκότους

skotous

Το αριστούργημα του Λέοντος Τολστόι συνεχίζεται για 2η σεζόν στο Σύγχρονο Θέατρο. Ένα έργο που το αβυσσαλέο σκοτάδι του θυμίζει τον Μάκβεθ του Σαίξπηρ και την Κόλαση του Δάντη. Τη σκηνοθεσία συνυπογράφουν η Ελένη Σκότη και ο Γιώργος Χατζηνικολάου.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Η Γυναίκα με τα μαύρα στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Ο Νίκος Κουρής και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης αποτελούν μια από τις πιο ταιριαστές θεατρικές συναντήσεις της χρονιάς σ’ αυτό το μεταφυσικό, ψυχολογικό θρίλερ που εκτυλίσσεται στη βρετανική επαρχία της βικτοριανής εποχής. 

Κερδίστε Προσκλήσεις

Η αγάπη άργησε μια μέρα στο θέατρο Αργώ

Το αγαπημένο μυθιστόρημα της Λιλής Ζωγράφου μεταφέρεται στο Θέατρο ΑΡΓΩ σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι. 7 γυναίκες θύματα και θύτες μιας κλειστής κοινωνίας, που μέσα από τον καθωσπρεπισμό τους «σπαταλούν τη ζωή τους στις κοινωνικές συμβάσεις και την ερωτική στέρηση».

Κερδίστε Προσκλήσεις

Καντίντ ή η Αισιοδοξία στο θέατρο Πόρτα

kantit

Ένα από τα σημαντικότερα έργα των γαλλικών γραμμάτων, με την υπογραφή του Βολταίρου παρουσιάζεται στο θέατρο Πόρτα σε διασκευή και σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου. Ένα σατιρικό κείμενο, του οποίου η δειλή ή, για την ακρίβεια, σχεδόν κρυφή εμφάνιση στα 1759, δεν προϊδέαζε για τη μεγάλη επιρροή και διάρκειά του στους επερχόμενους αιώνες.

Kερδίστε Προσκλήσεις 

Οι γυναίκες του Παπαδιαμάντη Οι γυναίκες του Παπαδιαμάντη στο Θέατρο Χώρα 

Οι γυναίκες στον Παπαδιαμάντη, μοναχικές αλλά δυναμικές φιγούρες, παλεύουν με τη φύση, τη ζωή, το θάνατο, με τη χαρά και τη λύπη. Μάνες, γυναίκες, κόρες ξενιτεμένων, ναυτικών ή χαμένων ανδρών που συμμαχούν για να κερδίσουν την επιβίωση. Μετά τη σαρωτική επιτυχία της “Ευτυχίας” η Νένα Μεντή ξανασυναντά τον σκηνοθέτη Πέτρο Ζούλια.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Η Κυρά της Ρω στο θέατρο Ροές

Η Κατερίνα Μπερδέκα σκηνοθετεί τη Φωτεινή Μπαξεβάνη σε ένα συγκινητικό και βαθιά ανθρώπινο κείμενο που εμπνέεται από την ηρωική φιγούρα της Κυράς της Ρω για να μεταφέρει επί σκηνής την Δέσποινα, τον ιδιαίτερο κόσμο μιας γυναίκας που κουβαλάει ένα κομμάτι από τις καρδιές και τον χαρακτήρα όλων των Ελλήνων, ένα ταξίδι από την μοναξιά στην ελπίδα και την πίστη στο καλό που κρύβει ο άνθρωπος.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Νεκρή ζώνη στο θέατρο Θησείον

Ο Κώστας Φιλίππογλου σκηνοθετεί το έργο του Χάρολντ Πίντερ στην καινούρια μετάφραση του Αντώνη Πέρη. Πρόκειται για μία μεταφυσική αλληγορική κωμωδία. Η λεπτή γραμμή που η ευφυΐα του Πίντερ συναντά την ποίηση του Μπέκετ.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Τσάρλι Τσάπλιν στο θέατρο Ακροπόλ

Το βραβευμένο έργο του Daniel Colas ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδας σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια. Στο έργο ξεδιπλώνεται με αριστοτεχνικό τρόπο και καταιγιστικό κινηματογραφικό ρυθμό όλο το παρασκήνιο της μυθιστορηματικής ζωής του αγαπημένου σε όλη την υφήλιο αλητάκου «Σαρλώ», που στιγμάτισε την εξέλιξη του παγκόσμιου κινηματογράφου. Τον ομώνυμο ρόλο ερμηνεύει δεξιοτεχνικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Αγαπημένες Κωμωδίες!

Πέτρες στις Τσέπες του στο θέατρο Κιβωτός

Η καταιγιστική κωμωδία της Μαρι Τζόουνς με τους Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου να ερμηνεύουν 15 διαφορετικούς χαρακτήρες, συνεχίζεται για 2η χρονιά με συνεχόμενα sold out! 

Κερδίστε Προσκλήσεις

Ψέμα στο Ψέμα στο θέατρο Μουσούρη

Η εκρηκτική κωμωδία του Άντονυ Νίλσον, επανέρχεται στο θέατρο Μουσούρη με τη σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη και με τον ίδιο και τον Παύλο Χαϊκάλη στο πιο απολαυστικό αστυνομικό δίδυμο όλων των εποχών!

Κερδίστε Προσκλήσεις

Υπηρέτης δύο Αφεντάδων στο θέατρο Άλφα Ιδέα

Ο Κώστας Γάκης σκηνοθετεί μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών και στήνουν μια απολαυστική, ζωηρή παράσταση βασισμένη στη διαχρονική κωμωδία του Γκολντόνι.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Η Κατάρα της Ιρμα Βεπ στο θέατρο Βρετάννια

Ο Βασίλης Χαραλαμπίδης και ο Φάνης Μουρατίδης αλλάζουν ρόλους και κοστούμια με φρενήρεις ρυθμούς σ’ αυτό το… μεταφυσικό θρίλερ με τις απίστευτες κωμικές ανατροπές!

Κερδίστε Προσκλήσεις

Δείπνο Ηλιθίων στο θέατρο Κάππα

Η κλασική κωμωδία του Francis Veber, παρουσιάζεται για 2η σεζόν –και συνεχόμενα sold out- στο θέατρο Κάππα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να πρωταγωνιστεί και να υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Κερδίστε Προσκλήσεις


Το Ψέμα στο Μικρό Παλλάς

Στη μοντέρνα κωμωδία του Florian Zeller οι Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μυρτώ Αλικάκη και Κωνσταντίνος Κάππας έρχονται να μας αποδείξουν ότι «Αν όλος ο κόσμος έλεγε την αλήθεια, δεν θα είχε μείνει κανένα ζευγάρι πάνω στη γη».

Κερδίστε Προσκλήσεις

Kαινούργια Σελίδα στο Μικρό Γκλόρια

Η τρυφερή κομεντί του Νιλ Σάιμον παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μόσχου, με πρωταγωνιστές τους Ταξιάρχη Χάνο, Μαρία Καλλιμάνη, Άνδρη Θεοδότου και Άγγελο Μπούρα. Μια ανθρώπινη ιστορία για τις δυσκολίες αλλά και τις υπέροχες ανατροπές που μας επιφυλάσσει η ζωή, ένα έργο για όλες αυτές τις καινούργιες σελίδες που καλούμαστε να γυρίσουμε στην πορεία μας!

Κερδίστε Προσκλήσεις

Ήρωες στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

Ο Γιάννης Φέρτης, ο Δημήτρης Πιατάς και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ερμηνεύουν τρείς γκρινιάρηδες βετεράνους στρατιωτικούς που ζουν έγκλειστοι σε ένα νοσοκομείο αναπολώντας τις παλιές τους δόξες και με τ’ όνειρο πως μια μέρα θα καταφέρουν να δραπετεύσουν και να ξαναβρεθούν στον έξω κόσμο.

Κερδίστε Προσκλήσεις

 
 

Έξυπνα Μικρά Ψέματα στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Η σπιρτόζικη, ανατρεπτική κωμωδία του πολυβραβευμένου Joe Di Pietro, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη. Πρωταγωνιστούν οι Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Αλμπέρτο Φάις, Δανάη Σκιάδη.

Κερδίστε Προσκλήσεις

  

  

SPAMALOT Monty Python’s στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Βασισμένο στην πασίγνωστη κωμωδία των Μόντυ Πάιθον, το μιούζικαλ είναι μια σουρεαλιστική, αναρχική παρωδία του μύθου του βασιλιά Αρθούρου, όπως τη φαντάστηκαν οι εξωφρενικοί Βρετανοί κωμικοί, αλλά ταυτόχρονα και μια πανέξυπνη παρωδία των ίδιων των μιούζικαλ σαν είδος.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου στο θέατρο Γκλόρια

Η κωμωδία… θρίλερ της Δήμητρας Παπαδοπούλου είναι ένα έργο που ξορκίζει με το γέλιο τους φόβους και τη μοναξιά που κατακλύζουν την καθημερινότητα μας σατιρίζοντας κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Δουλειές με φούντες στη Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη

Όταν μια μονόχνωτη χήρα ανακαλύπτει ένα παράξενο δέμα κρυμμένο στη βουκαμβίλια της δεν φαντάζεται σε πόσες περιπέτειες θα την οδηγήσει… Την έξυπνη κωμωδία του Χάρη Μπόσινα σκηνοθετεί ο Αντώνης Λουδάρος.

Κερδίστε Προσκλήσεις

Oταν σβήσουν τα φωτά στο θέατρο Πειραιώς 131

Μια κωμωδία μυστηρίου με απρόβλεπτες ανατροπές και πολύ κωμικούς χαρακτήρες σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θωμόπουλου.

Κερδίστε Προσκλήσεις 

Παράξενο ζευγάρι στο θέατρο Ζίνα

Το αστείο, τρυφερό και συγκινητικό έργο του Νιλ Σάιμον ανεβαίνει στο Θέατρο Ζίνα σε σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη. Δύο φίλοι, προσφάτως χωρισμένοι μοιράζονται εξ ανάγκης το ίδιο σπίτι. Η συμβίωση των δύο αυτών διαφορετικών χαρακτήρων οδηγεί σε εκρηκτικές όσο και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Κερδίστε Προσκλήσεις

 

 

Εντυπωσιακά Μιούζικαλ!

  

Αλέξης Ζορμπάς στο θέατρο Βέμπο

zorbas

Με μια μεγάλη παραγωγή ο εμβληματικός ήρωας του Νίκου Καζαντζάκη ζωνταντεύει στο θέατρο με μουσική υπόκρουση την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Τη θεατρική διασκευή υπογράφουν ο Θανάσης Παπαθανασίους και ο Μιχάλης Ρέππας ενώ τη σκηνοθεσία ο Σταμάτης Φασουλής. Τον Αλέξη Ζορμπά ενσαρκώνει ο Γρηγόρης Βαλτινός, πλαισιωμένος από ένα μεγάλο και καταξιωμένο θίασο.

Κερδίστε Προσκλήσεις 

Μάλιστα Κυριε Ζαμπέτα στο θέατρο Αλίκη

Μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στον αυτοδημιούργητο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, στον ορίτζιναλ μάγκα που χάρη στο μοναδικό ταπεραμέντο του έμεινε στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου. Ο Πέτρος Ζούλιας, γράφει τα κείμενα και σκηνοθετεί τη φιλόδοξη αυτή παραγωγή που έχει στηθεί, σαν μία γιορτή!

Κερδίστε Προσκλήσεις 

Στέλιος Καζαντζίδης, Η ζωή του όλη στο Θέατρον

kazantzidis

Η Μιμή Ντενίση υπογράφει ένα έργο αναφορά στον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή. Πρόκειται για μια μυθιστορηματική αφήγηση της ζωής του Στέλιου Καζαντζίδη μέσα από τα μάτια των δικών του ανθρώπων, αλλά και μια τοιχογραφία των μουσικών της εποχής γεμάτη από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από πολλές γενιές.

Κερδίστε Προσκλήσεις 

HAIR Τhe Musical στο θέατρο Χώρα

hair_the_musical

Το τολμηρό, νεανικό tribal rock μιούζικαλ που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και πολυάριθμες παραστάσεις σε Αμερική και Ευρώπη κερδίζοντας βραβεία Grammy και Tony παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μια εντυπωσιακή παραγωγή με νέους ταλαντούχους ερμηνευτές.

Kερδίστε Προσκλήσεις 

Grease στο Passport Music Theatre

Το πολυαγαπημένο musical φαινόμενο με τα πασίγνωστα hits κάνει πρεμιέρα στις 29 Δεκεμβρίου και υπόσχεται να μας παρασύρει στην πολύχρωμη χορευτική δίνη του rock ‘n’ roll. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Μελισσόβας ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Νάντια Μπουλέ και ο Δήμος Αναστασιάδης

Κερδίστε Προσκλήσεις 

 

Περισσότερα από XMAS
VIMA_WEB3b