MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αφιέρωμα στην Αγκάθα Κρίστι από το TV5MONDE

Από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 και κάθε Παρασκευή στις 22.00, το TV5MONDE παρουσιάζει την τηλεοπτική σειρά με τη μεταφορά κλασικών έργων της Αγκάθα Κρίστι, καθώς και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 στις 19.40, την πραγματική ιστορία της πετυχημένης συγγραφέως.

Monopoli Team

Η 2η σεζόν της κωμικής αστυνομικής σειράς “Μικροί Φόνοι” της Αγκάθα Κρίστι, έρχεται κάθε Παρασκευή στις 22.00 στο TV5MONDE. Η σειρά βραβεύτηκε με το Βραβείο Καλύτερης Συλλογής 90 λεπτών στο Φεστιβάλ Fiction TV της Λα Ροσέλ 2017. Οι υποθέσεις προσαρμοσμένες στη δεκαετία του 50′ με φόντο την γοητεία και την χειραφέτηση των γυναικών, φέρνουν στην επιφάνεια τον απεχθή αλλά ακαταμάχητο αστυνόμο Σουάν Λόρενς με την γοητευτική γραμματέα του Μαρλέν, μια μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε, και την ιδιαίτερα περίεργη αλλά ατρόμητη δημοσιογράφο Αλίς Αβρίλ.

petitmuerte 20noembriou

Σε συνδυασμό με την συνέχεια της πετυχημένης σειράς, έρχονται και τα “Μυστικά της Ιστορίας: Αγκάθα Κρίστι”, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 19.40. Εκεί παρουσιάζεται η πραγματική ιστορία της πολύ εύστοχα χαρακτηρισμένης, “Βασίλισσας του Εγκλήματος”, Αγκάθα Κρίστι.

Τί είδους άνθρωπος κρύβεται πίσω από πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια αντίτυπα; Το Ντέβον της Αγγλίας και τα παιδικά της χρόνια, οι πρώτες της νουβέλες χωρίς αντίκρισμα και η βαθιά επιθυμία της να γίνει τραγουδίστρια. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b