Οι ταινίες της εβδομάδας: Το τρένο του μυστηρίου
Με δεδομένη την θετική πορεία στις αίθουσες τριών ταινιών που υπογράφουν έλληνες σκηνοθέτης (Παντελής Βούλγαρης, Νίκος Περάκης, Γιώργος Λάνθιμος) πολύ λογικά οι εταιρείες διανομής περιόρισαν τις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα 9 Νοεμβρίου.
A
A
Από τα συνολικά 5 φιλμ ξεχωρίζει το «Έγκλημα στο Όριεν εξπρές» του Κένεθ Μπράνα, ένα ριμέικ της κλασικής ταινίας του Σίντνεϊ Λιούμετ που αφορά στο διασημότερο αστυνομικό μυθιστόρημα της Άγκαθα Κρίστι με τον ίδιο το σκηνοθέτη να υποδύεται έναν απολαυστικό Ηρακλή Πουαρώ.
Μεγάλο σουξέ όπου κι αν προβάλλονται έχουν οι «Γάτες από την Κωνσταντινούπολη», ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο νιαουρίσματα αλλά και ανθρωπιά. Χωρίς κινηματογραφικό ενδιαφέρον το βιογραφικό «Όταν ο Μάρξ συνάντησε τον Ένγκελς», παιδικό χωρίς πολλές απαιτήσεις το «Μια χαρούμενη οικογένεια», ενώ η 8η ταινία της σειράς «Saw» με τίτλο «Saw: Legacy» είναι άλλη μια επίδειξη σπλατεριάς χωρίς νόημα.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η γυναίκα ως όπλο: Γερμανίδες κατάσκοποι στην Ελλάδα
Οι παραστάσεις και οι εκθέσεις που μπορούμε να δούμε σήμερα 28η Οκτωβρίου
Ταινίες και ντοκιμαντέρ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που αξίζει να δεις
Hellenic Music Ensemble: Μποφίλιου και Χαρούλης σε παγκόσμια περιοδεία με το αφιέρωμα στους Θεοδωράκη – Χατζιδάκι
Vogue World 2025: Ο κινηματογράφος συνάντησε τη μόδα σε μια λαμπερή βραδιά
Το 13o Chania Film Festival μετέτρεψε μαεστρικά την μνήμη σε εικόνα και μελωδίες
Misery, του Στίβεν Κινγκ στο Θέατρο Άνεσις
Vaginahood: Μια παράσταση για τους τόπους της γυναικείας εμπειρίας στο Doors Live Art
Έφυγε από τη ζωή ο Μπιόρν Άντρεσεν – Η τραγική ιστορία πίσω από το «ωραιότερο αγόρι στον κόσμο»
Πώς θα κινηθούν μετρό, τρόλεϊ, λεωφορεία την 28η Οκτωβρίου